Şimdi Ara

NOKIA BH-108 BLUETOOTH KULAKLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
15.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en son kampanya ile rekor satışı ve forumda görülen ilgi yüzünden ana konu açtım. Sorunlar paylaşımlar buraya yapılsın.

• benimki sorunsuz geldi. paketi açılmamış vs idi.
  • bu kulaklığı ilk geldiği gün GM çift hatlı telefonuma tanıttım ma ondan sonra başka telefonlara malesef tanıtamadım sorun ne acaba.
  • kulaklık üzerindeki tuşa 8sn basılı tutun ışığı hızlı hızlı renk değiştirdiğinde telefondan bluetooth araması yapın o şekilde eşleştirme yapabilirsiniz
  • bu salak kulaklıktan bende alma hatasına düştüm. kendi htc wildfire s im de sorunsuz tanıttım ama abime aldığımı bir türlü samsung chat 335 e tanıtamıyorum. sürekli eşleştirmek için pin girin diyor. bunun başka bir yolu var mı ? ucuz etin yahnisi olmaz dedikleri tamda bu oluyor galiba, 3 gündür tanıtamadım. samsung chat 335 ile bu kulaklığı kullanan arkadaşlar yardım ederse çok süper olur. şimdiden teşekkür ederim.

ekleme: benim gibi sorun yaşayanlar için hızlı bir ekleme yapayım. son olarak "0000" yani dört tane sıfırı deneyerek cihazla eşleştirmeyi yapabildim. sizde benim gibi telefon şifre istiyor kulaklıktan nasıl girerim diye düşünmeyin. kulaklığın şifresi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IdeliyMAGEI -- 4 Haziran 2012; 13:19:12 >
  • kampanyalı olarak bır urun alırken yanında aldıgınızda 29 tl bh 108 nokia bluetooth kulaklık

http://www.kapiteslim.com/urun/bh-108-bluetoot-kulaklik.aspx
  • Cihazı ilk gün , kullandığım tel ile eşleştirdim dahada başka cihaz görmüyor :D nasıl kontrol edebliriz diğer cihazları bluetooth görmüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Real den bu gun 39,90 uzerinden %40 indirimle aldım. Tüm cep telefonu aksesuarlarında aynı indirim vardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kulaklıktan alıcam, bilgisayardan ve android tabletten müzik dinlenebiliyor mu, şimdiden teşekkür.
  • cihazı geçen sene aldım sorunsuz bir şekilde kullandım. ama geçen gün telefonuma reset attığım için bağlantı da kayboldu. bu gün tekrar bağlamak için uğraştım ama sadece hızlı hızlı yeşil kırmızı karışık yanıyor başka bir komuta tepki vermiyor. ne reset ne bağlanma sadece hızlı hızlı yeşil kırmızı yanıyor. yabancı forumlara baktım bulamadım çözümü. burayı buldum size de sorayım dedim. sizce nedir problem ?
  • cemdenizli C kullanıcısına yanıt
    Başka başka telefonlardan bluetooth ile arama yap yine bulunmazsa yetkililere haber ver...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.