Şimdi Ara

Nokia Asha 203'e alternatif önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Nokia battı gitti mahvoldu, kapanır, satılır v.s. diye bağıranlar o kadar çok ki... Her ne ise konu bu değil gerçi. Uzun süredir hiç alakadar olmadım cep tel piyasası ile. Birkaç aydır bakınıyorum ve bu Nokia Aska 203 tip ve özellikler olarak hoşuma gitti. Özellik derken şarj süresi 650 saat bekleme diyor ki Nokia 6303 classic kullanan bir yakınımdan biliyorum 4-5 gün gidiyor şarjı. Onun da resmi bekleme süresi 450 saat. Bu durumda ben çok konuşmayan birine sanırım 650 saatlik bekleme süresi 6-7 gün gider ki bu benim için gayet güzel bir süre. Olmasını istediğim önemli özellikler bu şarj süresi, 320x240 ekran(ekran renk sayısı konusunda çok takıntım yok.) Kamerasının megapixelinin hiç önemi yok, kamerası olmasa bile olur yani ama öyle bir model yok sanırım.

Öneri yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

• Nerede ise 1 ay geçti. 1 tek kişi beğenmeyip, kötüleyip, aşağılayıp durduğu Nokia'nın şu modeline alternatif bir markanın modelini önerememiş durumda. Yok mu yani 320x240 ekran, 600-700 saat bekleme süresi olan, kamera megapixeli önemli olmayan (ki genellikle foto ve videoları PC'den cep tele atıyorum) . Türkiye'de var mı ve kaç lira bilmiyorum ama Avrupa'da Electroworld'de 100 us $ , evet var mı bu özelliklere sahip ve bu fiyata başka markanın bir modeli önerebileceğiniz ? Fiyat 150 us $'a kadar çıkabilir, tabi daha iyi yönleri olması sebebi ile !..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Sağolasın 34AZİZ21, fakat bu telefon da tepsi gibi. Diğer yandan bekleme süresi çok iyimiş ayrıca fiyatı da yüksek Asha203'ten.

naptın aldınmı asha yı yoksa tavsiyelerim var daha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yok almadım ben daha araştırma aşamasındayım. Buyrun sizi dinliyorum...

bütçe ne kadar ona göre söyleyim
  • Asha 203'ü 100 dolar'a buluyorum burada. Hatta tam olarak 90 us dolar. Bütçeyi de buna göre belirliyorum 100-120 us $ diyebilirim. 150 us$'a gelirsem Nokia 6303i Classic var, beğendiğim model. Metal kasa, gayet sağlam duruyor ve ekranı daha yüksek renk sayısına sahip.

Asha 203'ü 100 dolar'a buluyorum burada. Hatta tam olarak 90 us dolar. Bütçeyi de buna göre belirliyorum 100-120 us $ diyebilirim. 150 us$'a gelirsem Nokia 6303i Classic var, beğendiğim model. Metal kasa, gayet sağlam duruyor ve ekranı daha yüksek renk sayısına sahip.

nokia x3 al derim 360 tl ye bizde aldık babama süper bişi kutudan bluetooth kulaklık çıkıyor

Orijinalden alıntı: 34AZİZ21

quote:

Asha 203'ü 100 dolar'a buluyorum burada. Hatta tam olarak 90 us dolar. Bütçeyi de buna göre belirliyorum 100-120 us $ diyebilirim. 150 us$'a gelirsem Nokia 6303i Classic var, beğendiğim model. Metal kasa, gayet sağlam duruyor ve ekranı daha yüksek renk sayısına sahip.

nokia x3 al derim 360 tl ye bizde aldık babama süper bişi kutudan bluetooth kulaklık çıkıyor

Ooo ! bu iyi imiş, üst sınıf gibi. Şarjı az gidiyor Asha 203'ten , kaç gün gidiyor bir tecrübeniz var mı ? Bir markete gidip tipine falan bakayım bir. Teşekkür ederim öneriniz için.

quote:

Orijinalden alıntı: 34AZİZ21

quote:

Ooo ! bu iyi imiş, üst sınıf gibi. Şarjı az gidiyor Asha 203'ten , kaç gün gidiyor bir tecrübeniz var mı ? Bir markete gidip tipine falan bakayım bir. Teşekkür ederim öneriniz için.

şarjı süperr bluetooth kulaklık ta süper tam sana göre kapaklı bir telefon nerde oturuyoursunuz szi b,r yer önereyim bu telefon için

• aş buda tipi

Nokia Asha 203'e alternatif önerileriniz ?
  • quote:

Çok teşekkür ederim , yurt dışındayım ben.

iyi bence alın bu telefonu tavsiye ederim bunun gibisi yok
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    kardeş benim bu asha 203 telefonum var şarjı müzik felan dinliyorum arada telefonla konuşyorum şarja 2gün önce taktım şarjı 1 gitti orasını siz düşünün artık ben telefnoumdan memnunum ....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.