|
Samsung Galaxy A serisi artık uygun fiyatlı olmayacak
-
-
Van Yu Ay çok stabil, çok kullanışlı, sürekli de güncelleme geliyor ama abiğğğğ diyenlere satar artık.
_____________________________ I don't want to believe, i want to know! -
Honor varken Samsung A serisine ekmek zor çıkar artık. Fanlar hariç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3035F8F7C -- 2 Ocak 2026; 16:58:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kendi ayağına sıkar nispeten uygun fiyatlı iş görecek bir seriyi böyle yaparlarsa bitirirler rakipleri güçlü.
-
a07 kim o parayı verir ki. saçma sapan fiyatlandırmalar
-
İlerleme yok, zam çok. Değişen tek şey işlemci numarası.
-
Fiyatlar artacaksa ozelliklerde artmali.Mesela a3x ve a5x serileri 12gb ram ve TP kamera koymalilar , yoksa honor , poco vs... gibi telefonlar varken satislari ciddi sekilde dusecektir.
_____________________________ -
Kendisi kaybeder yüksek para vereceksem ben o telden yüksek özellik beklerim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Böyle olacağını biliyordum. Globalde en çok satılan A serileri zaten S serileri değil çünkü iPhone'dan daha pahalı
-
A77 S26'dan ucuz olur herhalde
_____________________________ -
Honor giriş seviyesi telefonlarına 6 android sürüm güncelleme desteği versin ondan sonra rekabet etmeyi deneyebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Kusurları sayarsak Samsung ekranlarda pwm dc dimming denen sağlık açısından önemli olan özellik dahi yok. Gözlerinin konforu mu daha fazla güncelleme mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Güncelleme önemli
Dandik çinli firmalarda o dediğin var da ne işe yarıyor? 1 güncelleme hadi bilemedin 2 sürüm güncelleme desteği veriyor. Sonra o telefon çöpe dönüşüyor
Çinli telefon üreticileri Samsung gibi giriş seviyesi (A0X serisinden bahsediyorum) modellerine bile 6 android sürüm desteği vermedikten sonra Samsung ile rekabet edemez
OneUİ 'nin stabil yazılım olması, Samsung ekosistemden bahsetmiyorum bile
Çinli firmalar Samsung'un getir götürünü yapar anca
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
İlerleme yok, zam çok. Değişen tek şey işlemci numarası.
|
|
Kendisi kaybeder yüksek para vereceksem ben o telden yüksek özellik beklerim
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt