Şimdi Ara

Samsung Galaxy A serisi artık uygun fiyatlı olmayacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy A serisi artık uygun fiyatlı olmayacak
    Samsung’un artan üretim maliyetleri ve güçlü pazar rekabeti nedeniyle akıllı telefon fiyatlandırma stratejisini değiştirdiği bildiriliyor. Şirket, premium Galaxy S serisi için fiyatları değiştirmeden tutarken, daha uygun fiyatlı Galaxy A serisindeki bazı modellerin fiyatlarını biraz artırmayı planlıyor.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S26 serisi daha güçlü yapay zekâ ile geliyor

Galaxy A57, Galaxy A37 ve Galaxy A07 5G modeli daha pahalı fiyatla geliyor

Samsung’un birkaç Galaxy A Serisi modelinin fiyatlarını artıracağı bildirildi. Galaxy A57 5G'nin fiyatı yaklaşık 499 dolar, Galaxy A37 5G'nin 389 dolar, Galaxy A07 5G’nin de 159 dolar civarında olabilir. Bu küçük fiyat artışları, Samsung'un daha yüksek üretim maliyetlerini karşılamasına ve performansı korumasına yardımcı olacak.

Galaxy A, Samsung için çok önemli bir seri çünkü; makul fiyatlarla iyi özellikler isteyen kullanıcılara yönelik. Geçen yılın Galaxy A serisi, en yeni özellikleri, muhteşem tasarımı ve güvenilir performansı çok pahalı olmadan sundukları için en çok satan telefonlar arasındaydı.

Bu küçük fiyat artışlarıyla Samsung, orta segment akıllı telefon pazarında rekabetçi kalmayı hedefliyor. Bu yaklaşım, Samsung'un uygun fiyatı kaliteyle dengelemeye ve hem orta segment hem de premium pazarda güçlü kalma isteğini gösteriyor.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2026/01/01/upcoming-samsung-galaxy-a-series-phones-might-cost-more/

• Van Yu Ay çok stabil, çok kullanışlı, sürekli de güncelleme geliyor ama abiğğğğ diyenlere satar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3035F8F7C -- 2 Ocak 2026; 16:58:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kendi ayağına sıkar nispeten uygun fiyatlı iş görecek bir seriyi böyle yaparlarsa bitirirler rakipleri güçlü.

• a07 kim o parayı verir ki. saçma sapan fiyatlandırmalar

• İlerleme yok, zam çok. Değişen tek şey işlemci numarası.

• Fiyatlar artacaksa ozelliklerde artmali.Mesela a3x ve a5x serileri 12gb ram ve TP kamera koymalilar , yoksa honor , poco vs... gibi telefonlar varken satislari ciddi sekilde dusecektir.

• A77 S26'dan ucuz olur herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dandik çinli firmalarda o dediğin var da ne işe yarıyor? 1 güncelleme hadi bilemedin 2 sürüm güncelleme desteği veriyor. Sonra o telefon çöpe dönüşüyor

Çinli telefon üreticileri Samsung gibi giriş seviyesi (A0X serisinden bahsediyorum) modellerine bile 6 android sürüm desteği vermedikten sonra Samsung ile rekabet edemez

OneUİ 'nin stabil yazılım olması, Samsung ekosistemden bahsetmiyorum bile

Çinli firmalar Samsung'un getir götürünü yapar anca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.