Şimdi Ara

NOKIA 8800 Sirocco GOLD SATILDIIII

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
     NOKIA 8800 Sirocco GOLD SATILDIIII

2 ay kullanıldı, arka tarafında çok ince iki çizik var. Onun dışında sfırdan farksız. 1 yıl 10 ay garantili. Faturası v.s her şeyiyle duruyor.

2000 YTL

Yurtdışından ağır bir kargo getirtebilecek olan varsa, 1800 YTL'lik bir ürünün gelmesi gerekiyor, araba parçası. Öyle bir takas yapabiliriz. Onun dışında takas ya da pazarlık yok. İstanbul içi satılacak.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kontendoo -- 24 Şubat 2008; 22:11:39 >

• _____________________________
  • bahsettiğin hangi marka arabanın parçası???
  • arkadaşlar internete 3 günde bir falan girebiliyorum, şimdi de çıkacağım bir daha pazartesi falan girerim ancak, özel durumlardan dolayı. eğer ciddi olan varsa arasın (0543885678 = ender), parça büyük bir EVO kaportası. Eğer açık olursa, yani pahalıya falan gelirse tamamlanır üstü, problem değil. fiyatı, öncelikle parçayı getirtebilecek olanlar için 1800 YTL.

nayti,

evet o ürüni. direkt GG'ye bakıp fiyat çekmiştim, demek ki ucuzlamış. 1800 YTL yine de makül bir fiyat.
    ‬‬۩ iletişim: halilibrahimburuk@gmail.com - 0554 921 22 88 ‬‬ ۩
    Referanslarım; kerub x4 / necat / ataruz / DarthVaderRSi x2/ shbndn / jedah / ironpumb / buzmavili / ozzyouz x2/ eorhan83 / xpress / feyt180 / eagle66 / @coyote / devil_bozzo / eczaneonline / Rockford Fosgate x2/ lacrymatoire x5 / hiickimse / irfun4ever / kartal3457 x6/ sishli / andar / muhamedda / ahmeteyup / visor x2/ OğuzK / turkcracker x3/ berataktepe / shanke x2/ bloodymoon1907 / malcomgerenimo / delon / nurmuhammed / yavuzkumral / coskunkumral / AMFİBİ / GaMeLeCtROniCa / Acizim / muhtar5 / ahilgaz x2/ teskocu x3
    olumsuz referansım: Batuhan Bayazıt (Verdiği sözü tutmadı bana zararı 350ytl),wyzonline (çocuk+küfürbaz),individual
  • Takasta 1800 YTL yazıyor, önce bir mesjları okuyalım lütfen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    N91 8Gb Tertemiz (satılık)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu forumdaki seviye gerçekten de çok kötü yerlere doğru ilerliyor. anlamıyorum ki, acaba seviye mi kötüleşiyor yoksa birileri ; birkaç mesaj daha yazarak rütbe mi kazanmaya çalışıyor?

direkt olarak GG'ye girerek fiyatlarına baktım, normalde bu sitenin sıfır fiyatları, genelde TR'de en makül fiyatlardır, ben de ona göre fiyat verdim (sitede 3500 küsür YTL'di yanılmıyorsam fiyatları, şimdi baktım 'hemen al' lı ürün yok) fakat daha ucuzu varmış, olamaz mı? olur tabii ki. ben de fiyatını, sıfır değerinden 400 YTL aşağıya çektim, makul mu? bana göre evet... almayan almaz.

Şimdi gelelim yorumlara;

takas fiyatı 1800 YTL'mi, evet. normal mi, evet normal bana göre. ama takasta sadece bir parça için geçerli ve bunu da herkes getirtemiyor, o yüzden düşük. ben peşin fiyatına ister 5000 YTL çekerim, ister 10000 YTL çekerim, SİZE NE? Diğer yorum ise akıllara zarar, ben YTL fiyatı çekiyorum, adam dolarla kıyaslıyor.

okumadan yorum yapılır, buna herkes maruz kalıyor bu forumda malesef fakat, bu kadar da bilinçsiz mesajlar atmayın arkadaşlar. bu forumdan, bu tür mesajlar yüzünden uzaklaşan birçok üye tanıyorum, ondan sonra el ele baş başa kalırsınız ; birbirinizin YTL üzerinden verdiği fiyatları $'la karşılaştırır, bol bol, mesajları okumadan cevaplar yazarsınız. Rütbe kasılır tamam da, bu kadar da açık kasılmaz. ondan sonra da; 'yarbaydan satılık' ilanları vererek, suistimalde sınır tanımıyorsunuz

• yüzde yüz haklısın bence artık forumdan sadece mal alınır. satılmaz. bir n73 me (kvk) satayım dedim almadığım teklif kalmadı. bu forumda kar amaçlı alanlar olduğu sürece zor mal satılır. sizden yüz takla atıp alıo anca eder die. ertesi gün daha fazla fiatan satılığa koyuyo. türlü türlü oyunlarla fiat kırıyolar. anlıycağınız tad kalmadı.
    quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

bu forumdaki seviye gerçekten de çok kötü yerlere doğru ilerliyor. anlamıyorum ki, acaba seviye mi kötüleşiyor yoksa birileri ; birkaç mesaj daha yazarak rütbe mi kazanmaya çalışıyor?

direkt olarak GG'ye girerek fiyatlarına baktım, normalde bu sitenin sıfır fiyatları, genelde TR'de en makül fiyatlardır, ben de ona göre fiyat verdim (sitede 3500 küsür YTL'di yanılmıyorsam fiyatları, şimdi baktım 'hemen al' lı ürün yok) fakat daha ucuzu varmış, olamaz mı? olur tabii ki. ben de fiyatını, sıfır değerinden 400 YTL aşağıya çektim, makul mu? bana göre evet... almayan almaz.

Şimdi gelelim yorumlara;

takas fiyatı 1800 YTL'mi, evet. normal mi, evet normal bana göre. ama takasta sadece bir parça için geçerli ve bunu da herkes getirtemiyor, o yüzden düşük. ben peşin fiyatına ister 5000 YTL çekerim, ister 10000 YTL çekerim, SİZE NE? Diğer yorum ise akıllara zarar, ben YTL fiyatı çekiyorum, adam dolarla kıyaslıyor.

okumadan yorum yapılır, buna herkes maruz kalıyor bu forumda malesef fakat, bu kadar da bilinçsiz mesajlar atmayın arkadaşlar. bu forumdan, bu tür mesajlar yüzünden uzaklaşan birçok üye tanıyorum, ondan sonra el ele baş başa kalırsınız ; birbirinizin YTL üzerinden verdiği fiyatları $'la karşılaştırır, bol bol, mesajları okumadan cevaplar yazarsınız. Rütbe kasılır tamam da, bu kadar da açık kasılmaz. ondan sonra da; 'yarbaydan satılık' ilanları vererek, suistimalde sınır tanımıyorsunuz

• +1 doğru söze ne denir
    quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

bu forumdaki seviye gerçekten de çok kötü yerlere doğru ilerliyor. anlamıyorum ki, acaba seviye mi kötüleşiyor yoksa birileri ; birkaç mesaj daha yazarak rütbe mi kazanmaya çalışıyor?

Şimdi gelelim yorumlara;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgemann -- 24 Şubat 2008; 20:25:56 >

REFERANLARIM VE ALIŞVERİŞLERİM İÇİN PROFİLİME BAKABİLİRSİNİZ

• İnşallah satarsın o fiyata
  • satıldı
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.