Şimdi Ara

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
0
Favori
39.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sesyoksesyokdedim

quote:

Orjinalden alıntı: over and under
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Chino
    wala beğeniyorum bu telefonu ama eller büyük bnm tuşları öldürür adamı be ya... ama çok şık... 10 numara alet...

Bazen düşünüyorum bu telefon bir memurun neredeyse 3, 4 aylık maaşı kadar...

Hocam her seferinde illa birisi bu muhabbeti mutlaka yapmak zorunda mı ...
    Mantığı ne bunun ???
    O zaman parası olanların hiçbiri ferrari, lamborghini, vertu, yat, villa almasın çünkü yüzbinlerce memur maaşına eşit !!!!
    Bir açıklayın bunu yazmanızdaki mantığı da hak vereyim size
    Ona bakarsanız cep telefonu almakta saçmalık ne acileiyeti var evdeki telefon yetmiyor mu ? Veya 30 ytl'ye ikinci el telefon konuşturmuyor mu ?

Ben kötümser olarak dile getirmedim. Kaldı ki bu bir gerçek. Duyulması rahatsızlık vermemeli...

Mantığını size anlatayım;
    Para kazanılması zor olduğu kadar kolay harcanamıyor. Harcanmamalı. Ülkemizdeki kredi kartı mağdurları buna bir örnek...

Her dağın kendisine göre karı vardır derdi vardır. Zaten Ferrariye binebilecek durumda olan bir kişinin bu telefonu alması anormal bir durum değildir ama kontörlü hattında kontör bulundurmaktan acizken milyarlar vererek bu telefonu kullanan ve kullanmayı planlıyan azımsanmayacak bir kesim var. Bunları görmezlikten gelmek, yok kabul etmek komik olduğu kadar adaletsizce de olur. Eleştirim olduğu gibi gözükemeyenler içindir.

Ya gözüküldüğü gibi olunacaktır ya da olunduğu gibi görünülecektir.

Saygılarımla...

Hocam o zaman sorun yok çünkü buna benzer o kadar çok muhabbet oluyor ki, sonuçta imkan ve zevk meselesidir. Elinde olmayanı buna yatıran varsa yazık

• bencede o telı orasında delık bellı olmuyor

Zaten Ferrariye binebilecek durumda olan bir kişinin bu telefonu alması anormal bir durum değildir

Ferrarisi olanlar mı alsın bu telefonu?

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

quote:

Zaten Ferrariye binebilecek durumda olan bir kişinin bu telefonu alması anormal bir durum değildir

Ferrarisi olanlar mı alsın bu telefonu?

Konu bütünlüğü içerisinde değerlendirmek gerekli... Genelleme yapamam.

Arkadaş yukarıda yattan, Ferrari'den söz etmişti onun için konuşuldu...
    Ferrarisi olan alır ya da almaz o onun sorunudur ama bir gerçek var ki onun alabilecek gücü vardır...

• quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

Orjinalden alıntı: ^^CoNCoN^^

quote:

1- Parlamıyor Mat .
    2- Telefonun ortasında oyuk yok !

Nokia 8800 Sirocco Ana Topic || Sorunlarınız , İncelemelerimiz vs.

1- nasıl parlamıyor kardeş telefon 8800ın yanında pırlanta gibi
    2-nasıl oyuk yok yaw adamlar daha ne oysun

İşte oyle değil dostum. Git Bi dukkanda al eline nedemek istediğimi anlayacaksın ..

resimlerde abartmışlarmı o zaman

hayır o resimler ışık oyunları ile çekilmiştir. İnceleyince hak vereceksınız

• quote:

Orjinalden alıntı: lord_aragorn_5945

bencede o telı orasında delık bellı olmuyor

ya arkadaşım nasıl bir yaklaşım bu ya allah da seni güldürsün

I Lo<3 MY MoTo
  • ARKADAŞLAR KADIKÖY DE SÖĞÜTLÜÇEŞMEDE BİR TELEFONCU "GARANTİLİ SİYAH SIROCCO 1750 "YTL "DİYE KOCAMAN BİR İLAN ASMIŞ DEVASA BOYUTLARDA. BOĞA HEYKELİNE ÇIKARKEN SOL TARAFTA. ZATEN GÖRÜLMEYECEK GİBİ DEĞİL. BELKİ İLGİLENEN OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM.

Orjinalden alıntı: grcim

ARKADAŞLAR KADIKÖY DE SÖĞÜTLÜÇEŞMEDE BİR TELEFONCU "GARANTİLİ SİYAH SIROCCO 1750 "YTL "DİYE KOCAMAN BİR İLAN ASMIŞ DEVASA BOYUTLARDA. BOĞA HEYKELİNE ÇIKARKEN SOL TARAFTA. ZATEN GÖRÜLMEYECEK GİBİ DEĞİL. BELKİ İLGİLENEN OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM.

Greydir kesin ama fiyat çok cazip hadi pamuk eller cebe
    CaSaNoVaKiNg
  • WALLA 1000 YTL CİVARINDA OLSA BANA UYABILIRDI AMA SIROCCOYU BIRAK DAHA 8800 DE BİLE
    CİDDİ BİR UCUZLAMA OLMADI. KESKE BOYLE BİR CİHAZI SE YAPSAYDI ÇOKTAN FİYATI
    500 YTL YE DÜŞMÜŞTÜ.

Orjinalden alıntı: grcim

WALLA 1000 YTL CİVARINDA OLSA BANA UYABILIRDI AMA SIROCCOYU BIRAK DAHA 8800 DE BİLE
    CİDDİ BİR UCUZLAMA OLMADI. KESKE BOYLE BİR CİHAZI SE YAPSAYDI ÇOKTAN FİYATI
    500 YTL YE DÜŞMÜŞTÜ.

Nokia zaten bu telin herkes alıp kullanması için yapmıyor. SE yaparsa herkes için yapar .. SE nin Bi Black Diamond Consept ı vardı yalan oldu
    ÇARŞI
  • Bence telefona getirilmiş en büyük yenilik 600mAh pil yerine 700mAh pil kullanılması, bu çok şeymi farkeder hayır ama %16 artısı var batarya konusunda bence bu çok önemli. Bu cihaz benim gözümde ne kadar kıral olursa olsun en fazla 1500 eder.

Orjinalden alıntı: MyStİCaL

Bence telefona getirilmiş en büyük yenilik 600mAh pil yerine 700mAh pil kullanılması, bu çok şeymi farkeder hayır ama %16 artısı var batarya konusunda bence bu çok önemli. Bu cihaz benim gözümde ne kadar kıral olursa olsun en fazla 1500 eder.

ilginç bi bilgi sagol dostum bılmıyordum fiyat konusunda katılıyorum
  • Aklıma takılan bir diğer nokta üstte belirttiğim gibi iki cihaz arasındaki batarya farkının %16 dan ibaret olması fakat bekleme sürelerine geldiğimizde sirocco 240, 8800 190 saat arada %26 lık bi bekleme süresi artışı var
  • Bence okadar para etmez o telefon nokia artık marka oldu ne cıkarsa satıyor piyasada 3mp telefonlar varken okadar para 2mp telefona vermek akıl karı deyıl senin telefonun ne diyecek olursanız sıemens sl75 almamın tek nedeni ufak ve güzel olması.

Kedi ulşamayacağı ciğere mundar dermiş yorumları yapmayın diye söyliyorum istersem alabilecek maddi imkanım var.Ama cep telefonuna harcanan paralara gerçekten yazık arkadaşlar. telefonla hava atmak veya prestij kazanmak falan saçma şeyler bunlar.
    Varsa aklınızla tahsilinizle bilginizle hava atın etrafınıza ortalakta okadar çok aç insan varkan 2000 ytl verip 3 ay sonra yüzüne bile bakmayacağınız o telefon alınmaz. ama ben alırım arkadaşım diyen varsa onada hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanmak nasip olsun.

Orjinalden alıntı: turusan

Bence okadar para etmez o telefon nokia artık marka oldu ne cıkarsa satıyor piyasada 3mp telefonlar varken okadar para 2mp telefona vermek akıl karı deyıl senin telefonun ne diyecek olursanız sıemens sl75 almamın tek nedeni ufak ve güzel olması.

Kedi ulşamayacağı ciğere mundar dermiş yorumları yapmayın diye söyliyorum istersem alabilecek maddi imkanım var.Ama cep telefonuna harcanan paralara gerçekten yazık arkadaşlar. telefonla hava atmak veya prestij kazanmak falan saçma şeyler bunlar.
    Varsa aklınızla tahsilinizle bilginizle hava atın etrafınıza ortalakta okadar çok aç insan varkan 2000 ytl verip 3 ay sonra yüzüne bile bakmayacağınız o telefon alınmaz. ama ben alırım arkadaşım diyen varsa onada hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanmak nasip olsun.

Dostum bu topicte boyle bısey olabılecegı muhtemel di kimse oyle yorumlar yapmaz emin ol boşver alan alır. Alacak olana alma dıyemessın sen yorumunu yapmıssın haklı oldugun noktalar var kabul ozellıkle hava atma kısmında katılıyorum. Bi insanın silahı zekası ve kalemidir. Tahsilli olmak bunu gosterır. Bu telefonu alıp hava atanları bende sevmem ama soyle bır durum varkı eger sen bulundugun ortamda zaten bır prestıj sahıbıysen bu telefon senın prestıjını tamamlar asla senden ön plana çıkmaz veya geri kalmaz. ayrıca hatırlatmakta yarar var bu tip Luxury adı altında satılan lüx pahalı mücevher telefonlar zaten bzım gıbı multımedıa canavarları için değil prestij sahibi insanlar için yaratılmıştır. Yani asla bu telefonu alıp prestij kazanmassınız bunuda unutmayın.

Telefonunla mutluysan gule gule kullan dostum nokia hala 2 megapixel satıyorsa bu onun kendi başarısıdır. Bu telefonu alan megapixeline pek bakmaz zaten dostum.

Saygı ve Sevgiyle Kalınız.
    Saglıcakla
    Ozdamar

• @Ozdamar,
    Siyahın temizliği hususunda bir gelişme var mı?Bir süre sonra normale dönüyor mu?
    Yoksa sürekli silme gibi bir tik oluşturacak gibi mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömer -- 23 Kasım 2006; 1:42:35 >

Siyah modelinde parmak izi ve çeşitli lekeleri bulabılıyorsun temızledıkten sonra tekrar elıne alınca yıne aynı sekılde pıslenıyor yanı sıyahın kullanımı epey zor gıbıme geldı .. Yada benım elım yaglı bakalım ben hala gümüşünden yanayım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.