Şimdi Ara

Nokia 800'ün reklam görüntüleri ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
5.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Mobil iletişim devi Nokia'nın, Windows Phone platformunu kullanan ilk telefonu resmi tanıtım materyalleriyle birlikte ortaya çıktı. 26-27 Ekim tarihlerinde İngiltere'nin Londra kentinde düzenlenecek Nokia World etkinliğinde tanıtılması beklenen SeaRay kod adlı yeni telefonun Nokia 800 adı altında sunulması beklenirken, tasarım olarak yakın zamanda ülkemizde satışa sunulacak N9 ile büyük benzerlikler taşıdığını görüyoruz.

Windows Phone 7.5 Mango işletim sistemiyle gelmesi beklenen telefonun, donanım anlamında en rekabetçi Nokia çözümlerinden biri olacağı ifade ediliyor. Platforma özgü yeteneklerin yanı sıra Nokia'yı farklı kılacak çeşitli özellikleri bünyesinde barındıracağı ifade edilen Nokia 800'ün yıl sona ermeden önce pazara sunulması bekleniyor. 

• Bu görselleri görünce aklıma ilk microsoft un ise aldığı eleman aklıma geldi bir kaç ay önce youtube videosu ile.
  • ne kadar süslersen süsle, cicili bicili telefonlar yap..
    kapalı, kısıtlamalı, sınırlı işletim sistemleri kullandığın sürece..
    kafan değişmedikçe.. sana benden para yok nokia..
  • Yine mi bamya diyeceğimi sanıyorsan....
    Yanılıyorsun Nokkkiiiyyyyaaa.
  • pazara rakabet getirsinde gerisi önemli değil almak zorunda değilsiniz sonuçta.. diğerlerini daha iyi olmaya itecektir buda diğer işletim sistemlerini kullananlara dolaylı yoldan fayda sağlayacaktır..
  • Acaba windows 8 gibi açılış süresi 8 saniye yapabilecek mi nokia
    E50 kullanıcısıyım 1 dk buluyo
  • Symbian gelecek diye dedikodular vardı ama değilmiş demek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuist

pazara rakabet getirsinde gerisi önemli değil almak zorunda değilsiniz sonuçta.. diğerlerini daha iyi olmaya itecektir buda diğer işletim sistemlerini kullananlara dolaylı yoldan fayda sağlayacaktır..

artık rakiplerinin nokiadan çekineceğini sanmıyorum
  • N9'un siyah rengine, 3.9" amoled ekranına, ekran çözünürlüğüne (251 ppi) ve kamerasına (8 mp + dual led + carl zeiss) sahip olarak gelirse hiç düşünmeden alırım.

windows mobile'da benim için gerekli bütün uygulamalar var. oyunu da zaten ben oynamıyorum, bunlar şarjları az giden telefonlar, oyun oynasan dert oynamasan dert.
  • inşallah n9 daki gibi göz alıcı renkler olur.
  • Windows Phone platformunda farklılık neyle yaratılacak merak ediyorum. Arayüze bile müdahele edilmemiş, edilemiyor veya ettirilmiyor. Koyulacak ekran büyüklüğü ve panel, bir de kamera performansı ile fark yaratılacak gibi. Bu mudur yani? Her ne kadar beğenmese de farklılaştırma açısından Android platformunda daha fazla imkanı vardı diye düşünüyorum. Hele ki Nokia nın en iyi yaptığı iş, multimedia performansıyla öne çıkan cihazları Android platformundaki belki de en büyük eksikliği kapatarak, iyi satış rakamları yakalayabilirdi. Gerçi WP platformunda da benzer bir durum olabilir fakat alternatif yaratma imkanı çok daha kısıtlı.

Diğer taraftan, nerede o eski Nokia tanıtımlarındaki merak ve heyecan... Özellikleri, yapısı, vb şeyleri üç aşağı beş yukarı bilinen, çok büyük ihtimalle bir farklılık yaratamayacak, standart donanımlı cihazlar...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttr

Bu görselleri görünce aklıma ilk microsoft un ise aldığı eleman aklıma geldi bir kaç ay önce youtube videosu ile.

Aynen hocam benim de aklımdan o geçiyodu :)
  • nokia 801 de symbian olsun bari.Şu symbian adam akıllı donnaım görsün bi sefer yaf.insallah bu gerçek olur

winphone için de üst seviye donanımlara geçmesi gerekecek acilen.Stabil çalışsa da şu haliyle bi amiral gemisi şart bence.
  • quote:

pazara rakabet getirsinde gerisi önemli değil almak zorunda değilsiniz sonuçta.. diğerlerini daha iyi olmaya itecektir buda diğer işletim sistemlerini kullananlara dolaylı yoldan fayda sağlayacaktır..

Bence Nokia diğerlerini değilde,diğerleri Nokia yı rekabete itse çok güzel olucak.

• quote:

Orijinalden alıntı: SystemApps

nokia 801 de symbian olsun bari.Şu symbian adam akıllı donnaım görsün bi sefer yaf.insallah bu gerçek olur

winphone için de üst seviye donanımlara geçmesi gerekecek acilen.Stabil çalışsa da şu haliyle bi amiral gemisi şart bence.

şu an için wp7.5 çift çekirdekli işlemcileri desteklemiyor. ama wp8 güncellemesi ile bu destek gelecek. ms, wp7.5in işlemci gereksinimi konusunda emin, tek çekirdeğin yeterli olduğundan.

• quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

Symbian gelecek diye dedikodular vardı ama değilmiş demek.

801 idi o, belki gelir belli olmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Mango güncellemeli telefonlar ülkemizde ne zaman satışa sunulacak acaba ? Bir bilgi var mı ?

2012 nin 2.yarısına doğru diye söylenmişti. Bununla beraber platformda daha Türkçe desteği yok. Türkçe desteği olmadan yasalar gereği ülkede satışa sunulamıyor.
  • bazı insanalar acı cekmekten hoşlanır. bence bütün nokia kullanıcıları bu tür insanlardan :))
  • telefonda windows mu? bilgisayardakiler yetmiyormu? sıktı...
    ben tizen bekliyorum. ne wp7 ile microsoft'a nede sanal makina üzerinde çalışan androide para veremem. meego bekledim 1 yıl. nokia çamaşırlarımı ütüleyen telefon çıkarsa nafile, manevi anlamda nokia tarafından aldatılmış hissediyorum. nokia almam artık, aldırmamda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert1907

quote:

Bence Nokia diğerlerini değilde,diğerleri Nokia yı rekabete itse çok güzel olucak.

ha ha bu güzel bir yorumdu işte!!!

neyse işte.. sonuçta teknolojide birisi birşey yapar diğeri üzerine ekler bu böyle devam eder.. kaç tane firma olursa o kadar iyi anlayacağın..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.