Bildirim
Nokia 700 kulaklık sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hocam ben nokia ve philips kulaklik taktim bir problem olmadi. Eger duzelmezse servise gonderin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
phılıps de olmadı kardeş ama ırjinal kulaklığını sorunsuz kullanıyorum başka takınca sıkıntı veriyor
Servıse neden gondersınkı cıhazda sorun yok kımı kulaklıkta 3 cızgı var kımısınde 2 nokıa da 3 olması gerek calısması ıcın
alakası yok kulaklık girişinde sorun var..içindeki birkaç pim zedelenmiş olabilir..servise götürürseniz garanti dahilinde tamiri yapılır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Makale_Helvetia -- 18 Mayıs 2013; 14:11:44 > -
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler ama kulaklık girişinde sorun olsa orjinal kulaklığı taktığımda da okumazdı çizgi konusuna gelince ikisini de denedim çizgide farketmiyor başka bi yolu yok mu bu işin -
Orjinal kulaklık dediğin kulaklık+mikrofondur. Yani 3 boğum-4 gövde. Mikrofonsuz 3.5"luk modeller ise standart 2 boğum-3 gövde. Temas etmeyen kısım olabilir jack'da bu yüzden. -
bence garantisi bitmeden götürmen senin yararına olur :) -
Nokia 700'lerin alayı fabrikadan sorunlu çıkmış.Nette araştırma yaparsan göreceksin.Garantisi varsa garantiye yolla bence hemen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Onuncu Köyü Arıyorum
Nokia 700'lerin alayı fabrikadan sorunlu çıkmış.Nette araştırma yaparsan göreceksin.Garantisi varsa garantiye yolla bence hemen.
Nokia'nın Alay komutanını dava etmek lazım.
kulaklığın içini em. -
sağolun arkadaşlar galiba en iyi çözüm garantiye göndermek olacak teşekkürle...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X