Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonu kullanlara soruyorum , sizce bu telefon için Samsung i8510 takas edilir mi? Kafa kafaya takas istiyor satan kişi.
  • nokia maps den türkiyeyi indiremedim, türküye yükleniyor ardından teli açıp bakıyorum maps tan hala normal yollar gözüküyor, maps 3.0 la denedim ama ayriyetten bişeyler yapmam gerekiyor mu??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghent

Telefonu kullanlara soruyorum , sizce bu telefon için Samsung i8510 takas edilir mi? Kafa kafaya takas istiyor satan kişi.

bence edilmez
    özellik olarak attan inip eşşeğe binersin
    ama görünüşe ve kaliteye önem veriyorsan değer
  • beyler bunun flaşını nasıl el feneri olarak kullanıcaz...???? kamerayı açıp odaklamaktan bıktım

nokia 3720 diye bişey çıkmış * tuşuna basılı tutunca flaşı el feneri olarak kullanıyor.... keşke buna da koysaymışlar
  • Hala update'i çıkmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zapha

quote:

Orijinalden alıntı: Ghent

Telefonu kullanlara soruyorum , sizce bu telefon için Samsung i8510 takas edilir mi? Kafa kafaya takas istiyor satan kişi.

bence edilmez
    özellik olarak attan inip eşşeğe binersin
    ama görünüşe ve kaliteye önem veriyorsan değer

Önemli olan özellik değil benim için. 3 telefon taşıyorum yanımda,iPhone + Nokia 2330 ve Innov8 var..Ancak innov8 çok büyük olduğu için taşıma sorunu çekiyorum.Innov8i almamdaki tek etken kamerası idi,6700'in kamerasının onu aratacağı kesin,ancak çok bariz bir fark var mıdır? İş görür gibi geliyor kamerası...Yani sonuç olarak özellik aramıyorsam takas edilir mi yine? Bir de Innov8'de google maps var,Gps ile yerimizi takip edebiliyoruz haritadan,böyle birşey var mı 6700 da?

• bende arteden 6700 a geçmeyi düşünüyorum değermi sizde hem fiyatıda arteden ucuz kalite olarak aynı düzeyde gibi ?
  • Arkadaşlar karanlık ortamlardaki çekimlerde ekranın ortasında mavi şerit gibi birşey oluşuyor, sorun teknikmidir acaba? Genpa garantili aldım, servise versem hallolurmu?

Birde eski telefonum n73, bu telefondan kat kat daha iyi çekim yapıyordu, 3 mp olmasına rağmen. Bi ayarını yanlışmı yapıyorum?
  • napalmdeth arkadaşın sorusuna hem cevap olarak hem de Teknosa ile başımdan geçenleri sizlere aktarmak isterim. Öncelikle bu soruya kısaca şöyle cevap verebilirim. Eğer nokia resmi sitesinde tartışma forumuna gözatarsan bu sorunun donanımsal olduğunu anlayabilirsin. Çünkü ordaki arkadaşlar yazılım güncellemesi yaptıları halde sorunun düzelmediğini belirtmişlerdir. Yani servise vermek zorundasin :(. Ama aşağıda yazacaklarımı da okumanı tavsiye ederim, çünkü aynı şey benimde başıma geldi. Şöyle ki ;

13.07.2009 tarihinde lüleburgaz teknosadan sözkonusu telefonu satın aldım. 2. gün çektiğim fotoğraflarda senin bahsettiğin mavi görüntüyü farkettim. bunu sadece flaşlı çekim olduğunda yapıyordu. Ben telefonun kamerasındaki koruyucu ince filmi çıkarmamıştım. Ve sorunu bunda bulunan bi çizikten falan kaynaklnaıyor sandım. Günler geçti ve 23. günde ince filmi söktüm ve denedim aynı hatanın devamettiğini farketttim. Bundan sonra hemen Teknosaya aldığım şubeye gittim. Telefonu lütfen değiştirin dedim, onlar da servisin bu değişimi söylmesi gerekir dediler ve servise göndermek zorundayız dediler. Ben baya bi kavga etttim, çünkü haklarımı bilioyordum. Satın aldıktan sonra 30 işgünü içerisinde malın arızalı yani ayıplı mal olduğunu anlarsanız ve bunu satın aldığınız yere bildirirseniz, onlar size yeni sıfır malı vermek zorundalar veya parasını da isteyebilirsiniz. Kanunlar böyle diyor. Neyse ben de bunun bilincinde olarak onlarla tartıştım ama sonuç çıkmadı. Hemen tükoder beşiktaş merkezini aradım. Ve oradaki bayan sağolsun yönlendirdi beni. Telefonu servise teslim etmemi ve "Değişim" telebimi kesinlikle bildirmemi söyledi. Ben de aldığım teknosaya servise gönderilmek üzere teslim ettim. Değişim talebimi de yazılı olarak belirttim. 10 gün sonra beni aradılar ve "telefonunuz servisten gelmiştir, gelip alabilirsiniz" dediler. Bende gittim telefonun tamir edildiğini farketttim ve hiç düzelip düzelmediğine bakmadan kabul etmediğimi söyledim. Çünkü oraya gitmeden önce tükoderi tekrar aradım ve telefonun sertvisten tamir edilerek gelmesi halinde kesinilkle kabul etmemem gerektiğini ve değişim talebini tekrarlamam gerektiğini öğrendim. Ancak tabiki imza atmayarak ve telefonu kabul etmediğim için Teknosayla tekrar kavga ettik. Çünkü eğer ben imza atıp telefonu teslim alırsam herşeyi kabul etmiş ve değşim hakkımdan vazgeçmiş oluyordum. HAtta bu sefer polis falan geldi. Ortalık karıştı. Bu olanlar Teknosa lüleburgaz şubesinde gerçekleşmiştir. Bu kısmı ayrıca anlatabilirim. Ondan sonra ben tekrar tükoderi aradım ve bilgi aldım. Hemen Kaymakamlıktaki Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. Eğer aldığınız ürün 960 liradan düşükse hakem heyetine yüksekse tüketici mahkemesine gidiyorsunuz haberiniz olsun. Ben de dilekçemi ve gerekli diğer evrakları teslim ettim. Verdiğim dilekçede yenisi ile değişimini talep ettim. Hakem heyetinden 25 eylülde yani dilekçeyi verdikten 40 gün sonra lehime karar çıktı ve bu hükmü belirten dosyayı elden teknosaya götürdüm. Ertesi gün durumun olumlu olduğunu ve hakem heyetinin bu kararı kapalı zarfta teknosaya göndermesi gerektiğini söylediler. 28 eylülde hakem heyeti başkanıyla konuşarak bu durumu bildirdim. Ve zarfla bu karar yollandı. Şu anda beklemedeyim, 5 gün içerisinde aramaları gerekiyor. Aramazlarsa zaten direk gideceğim yer İcra müdürlüğüdür. Çünkü 960 liradan düşük fiyatlı ürünler için Hakem heyetinin verdiği karar mahkeme niteliğindedir.

İşte bu yüzden eğer sen ürünü alalı 30 işgününü geçmiyorsa telefonu yenisi ile seve seve (isteye isteye) değiştirmek zorundalar. Teknosa'dan aldıysan vay haline diyorum ama lütfen peşini bırakma, bana danışabilirsin her konuda yardımcı olurum.

• Kardeş helal olsun yani bu kadar sabır ederek tüm bürokratik işlemleri yapmışsın ve sonuca ulaşmışsın çabalarının insanlara örnek olması gerektiği inancındayım.
    Seni tebrik ederim.Senin gibi müşterilerin sayısı arttıkça yüzsüz ukala satıcılarda kendilerine çekidüzen verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax50 -- 3 Ekim 2009; 20:59:03 >
  • Selamlar... Samsung i8510 - Innov8 cihazımı bugün 6700 ile takas ettim.

Öncelikle 6700 inanılmaz kaliteli görünüyor.Çok karizma bir cihaz.Malzemesi çok başarılı,yuvarlak hatları ile ele tam oturuyor. Krom kasası müthiş.
    Ancak tüm cihaz parmak izi ile doluveriyor bir anda.Bunu engellemenin tabiki bir yolu yok,ve sürekli silmeniz gerekiyor,ancak silindiğinde ayna gibi parlaması ile sizi mutlu ediyor.

Ekran küçük denmiş burada,aslında yeterli.Ancak ekranın altındaki Nokia yazan yeri bu kadar kalın yapacaklarına ekranı büyütebilirlermiş.Renkler çok canlı,ekranın çerçevesinin küçük olması çok güzel bir özellik.Duvarkağıtları falan ekrana tam oturduğundan dolayı çok şık bir görüntü çıkıyor ortaya.Tuşlar birazcık sert,ancak yüksek olmadıkları için imaj açısından kaliteli.

W-lan olmayışı eksiklik gibi görünebilir,ancak 3.5G HSDPA hızı ile gerçekten hızlı bir şekilde nete bağlanabilidim. Gerçekten hızlı,innov8 biraz daha yavaştı.

Telefon konuşmaları net duyuluyor,ve karşıdaki arkadaki sesleri duymuyor.Süper bir özellik.Ses filtresi var. Ayrıca speaker (hoperlör) sesi çok kaliteli geldi.Keşke stereo olsaymış.
    Radyoda dışarı vermemesi sesi,çok saçma olmuş.Ancak RDS özelliği güzel bir özellik.

Kamerası tabiki innov8 kadar gelişmiş değil.Onun kadar iyi çekim yapmasını bekleyemezdim zaten,ancak 5.0mp için yeterli görünüyor.Piyasada aynı çözünürkte,daha iyi çeken cihazlar yok değil,ancak kamera gereksinimi olan durumlarda işe yarayacağı kesin.Noise biraz fazla geldi bana.Bende Allahtan flaş patladıktan sonra oluşan mavi bulut problemi yok.
    Flaş bu arada Xenon olsa çok daha iyi olurmuş..

S40 bence bu telefona çok iyi oturmuş.Symbianı falan solluyor bence,çok çok hızlı..Symbian nasıl kullanıyorlar zaten hiç anlamadım..Innov8 bu konuda bu telefonun çok çok gerisinde kalıyor,çünkü gerçekten yavaştı. Uygulamalar güzel çok, Flickr,Facebook,Youtube gibi uygulamalar mevcut,hoşuma gitti.Temalar çok tatlı,animasyonlu olmaları bir artı olmuş.

Kısacası herşeyi ile basitlik ve kaliteden hoşlananlar için birebir.Sirocco , Arte falan yanında sönük kalıyor (8800 Classic sahibi biri olarak,ondan karizma oldugunu söyleyebilirim.)
    S40 olmasına rağmen kullanışlı ve ihtiyaçları fazlası ile karşılıyor.Tabiki iş adamı telefonu değil. Innov8'i verip aldığım için gerçekten güzel birşey yaptığımı düşünüyorum.Kesinlikle pişman değilim.Innov8 in kamerası hariç hiçbirşeyini aratmıyor.

GPSi kullanamadım..Ne yapmam gerekiyor açıkçası anlamadım. Bu telefon için Google Maps var mı?

Bir de tema nasıl atıyoruz bu telefona? .nth değil mi temaları? görmüyor da onları...

Son olarak son sürüm nedir bu telefonda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghent -- 4 Ekim 2009; 21:01:10 >

• Ben de bu telefonu almayi dusuyorum. Bu telefona navigasyon programi kuran var mi?
    S60'a crackli garmin kurulabildigini biliyorum. S40 icin de crackli garmin kuran var mi?
    Garmin haricinde baska opsiyon var mi?
  • vatanda 599 şu an.Turkcell kampanyası ile 450 ye mi geliyor yüzde 25 indirimle yoksa prosedür farklı mı?
  • bu telefona yok wi-fi koysalarmış,yok ekranını büyük yapsalarmış gibi temennilerde bulunanlar olmuş.telefon piyasaya çıkmış hala mış,miş...adamların satış politikası belli yıllardır.ilk 6700 çıkarırlar bunu 5-6 ay satarlar daha sonra 6700i duyururlar wi-fi li ön kameralı falan filan.sonra hoooop bunun fiyat 400-450 arası.
    ben 650 tl ye aldım 2 ay önce.clasik,malzemesi kaliteli,şık ve karizmatik bi telefon arıyodum ve hiç düşünmeden aldım.bu özellikleri arayanlar başka bi telefon bakmasınlar bence.bu özelliklerin dışında resim kalitesi 5 mp diyo ama pek memnun edici değil.ben çok memnunum.almak isteyenler saydığım özelliklerin dışında çok üstün bişey bekliyolarsa yanına yaklaşmasınlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

vatanda 599 şu an.Turkcell kampanyası ile 450 ye mi geliyor yüzde 25 indirimle yoksa prosedür farklı mı?

procedur farklı orjınal fıyat yanı 680 ytl uzerınden %25 yapılıyor. oda 510 lıra yapıyor unutmayınız kı faturalı turkcelle hat tasımanız gerekıyor ayrıca telefonu hat gecıs yaptıktan 6 gun sonra alabılıyorsunuz!!!
    acıkcası uzun zamandan berı takıp ettıgım telefonlardan bırısı. ama 6303un uzerıne 200 lira vercek kadar ustun olmadıgını duusnmeye basladım sırf karızması aslında 200 lıra eder ama :):):)

bılmıyorum turkcell kampanyasından vatandan bır telefon alıcam ama kararsızım. Wireless ıhtıyacım oldugu ıcın e63 dusunmekteyım. Kamera ve goruntuden dolayı 6700 dusunuyorum. galıba e63u alıcam emın degılım...
  • Arkadaşlar bu flaşlı çekimledeki mavi duman sorununu nasıl çözüyoruz :S
  • 6700 telefonumu alalı bir hafta kadar oldu çok memnunum siyah renk olması parmak izi problemini de ortadan kaldırıyor.Telefon çok hoş ve karizmatik ince olması da taşıma kolaylığı sağlıyor.

N95 8 gb kullandım kasa soyulması, kasa sesleri, boyutları ve ağır olan işletim sistemi yüzüden bu telefonu seçtim bir ara 6300 kullanmıştım çok memnun kalmıştım bu telefon da onun daha üst bir versiyonu.

Fakat piyasada kaliteli bir kılıf bulamadım böyle bir telefona hoş bir kılıf lazım gerçi hiç bir telefona da bulunamıyor ya o da ayrı bir problem.
  • Merhaba arkadaşlar bugun ankara necatibey caddesindeki telefon pazarından 2 adet 6700 aldık,birisi bronz diğeri silver.
    Kız arkadaşım ve bende E71lerimizi satıp bunu aldık çok çok memnunuz :)
    Yanlız size sormak istediğimiz bişey var iki telefondada aynı sorun var bu telefonların tuş takım ışıkları çalışmıyo,sensör vardır diyecem zifiri karanlık odada bile denedim yok olmuyor.
    Acaba sizdede aynı sorun varmı yoksa ayarlardan fln düzeltilebiliyor mu?
  • kılıf olayı için ebay i öneriyorum arkadaşlar. "gel case" dedikleri kılıflar var, birde cam için film satıyolar ikisi yaklaşık 10 dolara falan geliyor. free shipping olan satıcıları seçin yaklaşık 20 gün içindede siparişiniz ulaşıyor. gel kılıf olayı gercekten baya guzel cok guzel sarıyor telefonu ve kamera icerde kalıyor.camın cızılmesını de film le engelleyınce sıkıntı kalmıyor. o fılmlerı cama yapıstırmak baya sıkıcı bı ıs yannız sımdıden solıym
    tuş takım ısıklarının calısmaması bana o telefonların bozuk olmasından kaynaklanıyo gıbı gelıo, cunku telefonda tus takımı ışıgı ac/kapa dıye bır secenek yok. ama 2 teldede bole bısey olması baya garıp.. o telefonların zaman gecmeden satıcıya bı goturulmesınde fayda var bence

• evet bugun götürdüm aldığımız yere iki telefonunda arkasındaki vidalarda soyulma vardı,benimkinin ekranın iç tarafında parmak izleri vardı.
    Kan beynime sıçradı götürdüm iki telefonuda geri verdim nokia shopa gidip alacağım yarın.Hevesim kursağımda kaldı valla
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.