Şimdi Ara

## Nokia 6700 Classic (5 MP kamera, GPS, HSDPA) ## (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
584
Cevap
2
Favori
98.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • necatibeyden sakın telefon almayın arkadaşlar.bende d900 çıktığında almıştım.tam 3 ay gittim geldim oraya.kendi paramla rezil olmuştum.50 tl fazla verin genpa dan nokia shop dan falan alın.
  • Dün yeşil tuşun bitim noktası ile kasa arasından beyaz plastik bir parça çıktı cımbızla çekmeye çalıştım gelmedi bize de servis yolu gözüktü bu sabah servise bıraktım bakalım ne çıkacak merak ettim bu kalitede bir telefona yakıştıramadım.
    İlk kez benim başıma geldi sanırım sakınan göze çöp batar misali.
  • iyi günler arkadaşlar ben telefonu yeni aldım ancak sensör(yani telefon çalarken 2 kez hafifçe vurdğnda telefonu sessize alma) özelliğini devreye sokamıyorım yardımcı olurmusunuz..
  • Sert bir şekilde arka arkaya iki kez vur arka kısmına veya ekranın hemen altına
  • Arkadaslar 6700 C Kullanıyorum ve software updater kullanarak telefonumu guncelledim. Version 7.90 oldu. Ancak dil ayarlarinda turkce secenek yok. telefon ingilizce kaldi yani. bilen varsa yardimci olursaniz sevinirim. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ender^^

napalmdeth arkadaşın sorusuna hem cevap olarak hem de Teknosa ile başımdan geçenleri sizlere aktarmak isterim. Öncelikle bu soruya kısaca şöyle cevap verebilirim. Eğer nokia resmi sitesinde tartışma forumuna gözatarsan bu sorunun donanımsal olduğunu anlayabilirsin. Çünkü ordaki arkadaşlar yazılım güncellemesi yaptıları halde sorunun düzelmediğini belirtmişlerdir. Yani servise vermek zorundasin :(. Ama aşağıda yazacaklarımı da okumanı tavsiye ederim, çünkü aynı şey benimde başıma geldi. Şöyle ki ;

13.07.2009 tarihinde lüleburgaz teknosadan sözkonusu telefonu satın aldım. 2. gün çektiğim fotoğraflarda senin bahsettiğin mavi görüntüyü farkettim. bunu sadece flaşlı çekim olduğunda yapıyordu. Ben telefonun kamerasındaki koruyucu ince filmi çıkarmamıştım. Ve sorunu bunda bulunan bi çizikten falan kaynaklnaıyor sandım. Günler geçti ve 23. günde ince filmi söktüm ve denedim aynı hatanın devamettiğini farketttim. Bundan sonra hemen Teknosaya aldığım şubeye gittim. Telefonu lütfen değiştirin dedim, onlar da servisin bu değişimi söylmesi gerekir dediler ve servise göndermek zorundayız dediler. Ben baya bi kavga etttim, çünkü haklarımı bilioyordum. Satın aldıktan sonra 30 işgünü içerisinde malın arızalı yani ayıplı mal olduğunu anlarsanız ve bunu satın aldığınız yere bildirirseniz, onlar size yeni sıfır malı vermek zorundalar veya parasını da isteyebilirsiniz. Kanunlar böyle diyor. Neyse ben de bunun bilincinde olarak onlarla tartıştım ama sonuç çıkmadı. Hemen tükoder beşiktaş merkezini aradım. Ve oradaki bayan sağolsun yönlendirdi beni. Telefonu servise teslim etmemi ve "Değişim" telebimi kesinlikle bildirmemi söyledi. Ben de aldığım teknosaya servise gönderilmek üzere teslim ettim. Değişim talebimi de yazılı olarak belirttim. 10 gün sonra beni aradılar ve "telefonunuz servisten gelmiştir, gelip alabilirsiniz" dediler. Bende gittim telefonun tamir edildiğini farketttim ve hiç düzelip düzelmediğine bakmadan kabul etmediğimi söyledim. Çünkü oraya gitmeden önce tükoderi tekrar aradım ve telefonun sertvisten tamir edilerek gelmesi halinde kesinilkle kabul etmemem gerektiğini ve değişim talebini tekrarlamam gerektiğini öğrendim. Ancak tabiki imza atmayarak ve telefonu kabul etmediğim için Teknosayla tekrar kavga ettik. Çünkü eğer ben imza atıp telefonu teslim alırsam herşeyi kabul etmiş ve değşim hakkımdan vazgeçmiş oluyordum. HAtta bu sefer polis falan geldi. Ortalık karıştı. Bu olanlar Teknosa lüleburgaz şubesinde gerçekleşmiştir. Bu kısmı ayrıca anlatabilirim. Ondan sonra ben tekrar tükoderi aradım ve bilgi aldım. Hemen Kaymakamlıktaki Tüketici Hakem Heyetine başvurdum. Eğer aldığınız ürün 960 liradan düşükse hakem heyetine yüksekse tüketici mahkemesine gidiyorsunuz haberiniz olsun. Ben de dilekçemi ve gerekli diğer evrakları teslim ettim. Verdiğim dilekçede yenisi ile değişimini talep ettim. Hakem heyetinden 25 eylülde yani dilekçeyi verdikten 40 gün sonra lehime karar çıktı ve bu hükmü belirten dosyayı elden teknosaya götürdüm. Ertesi gün durumun olumlu olduğunu ve hakem heyetinin bu kararı kapalı zarfta teknosaya göndermesi gerektiğini söylediler. 28 eylülde hakem heyeti başkanıyla konuşarak bu durumu bildirdim. Ve zarfla bu karar yollandı. Şu anda beklemedeyim, 5 gün içerisinde aramaları gerekiyor. Aramazlarsa zaten direk gideceğim yer İcra müdürlüğüdür. Çünkü 960 liradan düşük fiyatlı ürünler için Hakem heyetinin verdiği karar mahkeme niteliğindedir.

İşte bu yüzden eğer sen ürünü alalı 30 işgününü geçmiyorsa telefonu yenisi ile seve seve (isteye isteye) değiştirmek zorundalar. Teknosa'dan aldıysan vay haline diyorum ama lütfen peşini bırakma, bana danışabilirsin her konuda yardımcı olurum.

Arkadaşlar yukarda anlattıklarımdan sonra aramadılar teknosadan 2 hafta boyunca ben de İcraya gittim ve durumu anlattım, icra dosyasını hazırladım (avukatsız) , teslim ettim 45 lira masraf ile. BAna 2 hfta sonra gel dosyayı takip et dediler. Ben de dün gittim ve aynı gün teknosadan aradılar gelin alın telefonunuzu diye. BEn de gittim hem sıfır telefonu aldım hem de 45 lira icra masrafını tıkır tıkır elime saydılar 45 lirayı. Demek ki icra olayı hallediyormuş arkadaşlar, haberiniz olsun. Bunların nasıl olacağı konusunda herkese yardım edebilirim. Gayet öğrendim bu posedürleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ender^^
    Arkadaşlar yukarda anlattıklarımdan sonra aramadılar teknosadan 2 hafta boyunca ben de İcraya gittim ve durumu anlattım, icra dosyasını hazırladım (avukatsız) , teslim ettim 45 lira masraf ile. BAna 2 hfta sonra gel dosyayı takip et dediler. Ben de dün gittim ve aynı gün teknosadan aradılar gelin alın telefonunuzu diye. BEn de gittim hem sıfır telefonu aldım hem de 45 lira icra masrafını tıkır tıkır elime saydılar 45 lirayı. Demek ki icra olayı hallediyormuş arkadaşlar, haberiniz olsun. Bunların nasıl olacağı konusunda herkese yardım edebilirim. Gayet öğrendim bu posedürleri.

helal olsun valla. bilinçli tüketicinin hali başka oluyor.

• @KsK_86

hocam ingilizce kalması, eger telefonun siyah 6700 diilse, gayet normal.. cunku chrome ve dıerı ıcın 7.90 versıyonu yok henuz..
  • Dayım almış arkadaşlar bu telefondan gps olayını açamadık bi türlü konumumuzu bulmuyor alet. ne yapılabilir?
  • bu cihazı kullanlar olumlu olumsuz yönlerini söyleyebilirler mi acaba? almayı düşünüyorum ama kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

Dayım almış arkadaşlar bu telefondan gps olayını açamadık bi türlü konumumuzu bulmuyor alet. ne yapılabilir?

açık havada 4-5dk bekleyin dışarıda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıbırcan

bu cihazı kullanlar olumlu olumsuz yönlerini söyleyebilirler mi acaba? almayı düşünüyorum ama kararsızım

niye kimse cevap vermiyo kullanan yokmu?
  • arkadaşlar bendede bu cihazdan var. fakat sormak istediğim birşey var.
    SENSÖR AYARLARI bölümünün altında
    Sensör
    Titreşim geri besle
    saat

bu başlıklar ne işe yarıyor bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakcal2

Arkadaslar bugune kadar bir suru nokia s40 serisi telefon kullandim ve 3 gundurde 6700 kullaniyorum.Alacaklara fikir olsun diye yaziyorum.Telefon 10 numara.Gonul rahatligi ile alinabilir.Farklar:ses kalitesi barizbir bicimde artmis,cektigi resimleri fotaraf makinesi ile cekilen resimlerden ayiramiyorsunuz.Menusu cok gelistirilmis ,sesli navigasyon var.Ayrica telefon standby da iken ekrana iki kere dokundugunuz zaman saat ve tarihi goruntuluyor.Telefon calarken ayni hareketi yaptiginiz zaman telefonun zil sesi susuyor , bir kere yaparsiniz telefonu mesgule dusuruyorsunuz.kesinlikle alacaklara tavsiye edilir

Bu olay nasıl oluyor açıklayabilirmisiniz ??
  • arkadaşlar yokmu yardımcı olabilecek biri ?
  • Benimde beğendiğim bir telefon modeli.
  • benimde babam dün akşa Real'den 599 tl ye almış 12 taksitle.
    bu ekrana dokunma olayını şimdi duyuyorum babam gelince hemen deniyecem:)
  • çözemedim ekrana dokunma ve sensör olaylarını yardımcı olur musunuz?
  • evet arkadaşlar bi yardımcı olun
  • bugün iki modelini inceledim:
    1. çelik pırıltılı arka kapağı da metal standart işletim sistemli pratik, ön kamerasız
    2. siyah, arka kapağı da siyah plastik, symbian, 3g, ön kameralı

ben 1. sini aldım. hem şık hem de ofisde zamanla yavaşlayıp beni çıldırtmayacak bir telefon olsun dedim.

memnun kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 16 Aralık 2009; 1:40:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.