Şimdi Ara

<<nokia 6630 navigasyon yüklenir mi?>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sorum saçma gelebilir ama biz n70 alcaktık biyerden.bende n70 in teknosa'da navigasyon paketli 460 ytl bişey olduğunu gördüm.bunu telefoncuma sorduğumda bana ''senin telefonuna da navigasyon programı yüklenir (nokia 6630 ) navigasyon için n70 alma'' dedi.
    internetten programı araştırdım ve ''arama adında kullanıldıında gprs üzerinden ücretli bir yazılım buldum.
    sizce navigasyonu ücretsiz sağlayan bir program var mıdır yoksa bir cihaz mı edinmek zorundayım?

• Garmin symbian S60 versiyonunun calismasi lazim senin telefonda.

http://forum.donanimhaber.com/m_19671771/tm.htm burada var.
  • saol...
  • merhaba arkadaşlar 6288e muvee yüklenirmi teşekkürler
  • muvee nedir?
    quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

merhaba arkadaşlar 6288e muvee yüklenirmi teşekkürler
  • muvee nokia nın bazı modellerinde bulunuyor örnek n70 de var.ne olduğuna gelince telefonda yüklenmiş olan değişik ses ve görüntüler var sizde bunları çektiğiniz fotoğraflra ekliyor mp4 formatında fotoğrafları video klip haline getiriyorsunuz.teşekkürler
  • Iyi guzel de burasi gps-navigasyon bolumu.Yanlis yer.Cep telofanlari bolumunde sor.
    quote:

Orjinalden alıntı: sony kamera

muvee nokia nın bazı modellerinde bulunuyor örnek n70 de var.ne olduğuna gelince telefonda yüklenmiş olan değişik ses ve görüntüler var sizde bunları çektiğiniz fotoğraflra ekliyor mp4 formatında fotoğrafları video klip haline getiriyorsunuz.teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sms Onay Paneli veya Sitesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • uyarı için teşekkürler arkadaş özür dilerim saygılar
  • 6630' GARMİN XT çok rahat yukleniyo ve bununla da kalmayıp cok ta iyi kulanılıyo
  • birde map24 e bak istersen ücretsiz bir mesajla telefonuna yükleniyor. hürriyet .com da sol tarafta rota planlayıcısı diye bir yer var oradanda map24 e ulaşabilirsin. oradan ürünler oradanda map24 mobil egireresen kolaylıkla ulaşabilirsin
  • N70 için navigasyon programı var mı ücretsiz ?
    Ya da bu Garmin XT n70te de oluyor mu ?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_19671771/tm.htm
    quote:

Orjinalden alıntı: Dark_Lord_

N70 için navigasyon programı var mı ücretsiz ?
    Ya da bu Garmin XT n70te de oluyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: opticalmouses

6630' GARMİN XT çok rahat yukleniyo ve bununla da kalmayıp cok ta iyi kulanılıyo

Selam, Garmin Nokia 6630 da çalışması için 8 mb boş ram istiyor ve çalışmıyor. Telefonu formatlayıp denemek gerekiyor. Sizde garmini çalıştırırken ram azalıp programdan çıkma, kitlenme vs gibi bir sorun oldu mu? Ona göre deneme yapıcam çünkü telefonda çok sayıda program yüklü.
    Saygılar

• Yukleyince oyle yapıyo haklısın. Kulanmak için telefonu kapat ve tekrar aç.Açar açmaz başka programa girmeden garmini başlatabilirsin. Hatta ben bi kez başlatınca arka planda surekli olarak çlışır durumda bırakıyorum, ama boyle pili çabuk bitiriyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cmrc05

birde map24 e bak istersen ücretsiz bir mesajla telefonuna yükleniyor. hürriyet .com da sol tarafta rota planlayıcısı diye bir yer var oradanda map24 e ulaşabilirsin. oradan ürünler oradanda map24 mobil egireresen kolaylıkla ulaşabilirsin

bu program ücretsiz,türkçe ama gprs üzerinden yiyor..ben haritası hazır birşey arıyorum...öle sağa dön sole dön demese de olur
  • telefonunda gps alıcısı bulunmadğı için mecburen gprs kullanacaksın.
  • zaten telefonu attım bi kenera motorola l9 kullanıyorum

en kısa zamanda asus p535 veya nokia n95 8 gb alcam tabi fiyatı düşerse 750-800 e fln

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revolucionist -- 5 Mart 2008; 17:11:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.