Şimdi Ara

NOKIA 6500 SLIDE VE 6500 CLASSIC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
357
Cevap
0
Favori
73.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia dur durak bilmiyor.Cikarmis oldugu model sayisi,zaman icinde duyurdugu modeller ile artmaya devam ediyor.
     NOKIA  6500 SLIDE VE 6500 CLASSIC

http://www.gsmarena.com/nokia_6500_slide-1996.php

http://www.gsmarena.com/nokia_6500_classic-1997.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 30 Ağustos 2007; 16:35:46 >

• Slide E65 görünümlü N80 havasında gibi ama Classic çok güzel duruyo

Ama Classic'e dikkatli bakarsanız 1 GB hafıza diyor ama 2 MP kamera koymuşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 31 Mayıs 2007; 22:50:00 >
  • http://www.nokia6500series.com/

Nokia 6500 slide ı tuttum. Güzel alet. Özellikleri de yerinde. Tutar bu cihaz bence. 6280/88 leri eskiten/yerine geçecek bir model.

Nokia 6500 classic ise 6300 ı andıran yapı ve özellikleri var.
    6300 a göre;
    1gb dahili hafıza(fakat hafıza kartı desteği yok), led flash lı kamera, 9.5mm ile daha ince, 3g desteği gibi artıları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 31 Mayıs 2007; 23:11:16 >
  • classic olanı pek tutmadım ama diğeri güzel.
  • bence usttekı cok ıyı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

http://www.nokia6500series.com/

Nokia 6500 slide ı tuttum. Güzel alet. Özellikleri de yerinde. Tutar bu cihaz bence. 6280/88 leri eskiten/yerine geçecek bir model.

6300 a göre;
    1gb dahili hafıza(fakat hafıza kartı desteği yok), led flash lı kamera, 9.5mm ile daha ince, 3g desteği gibi artıları var.

Dahili hafızası 1 GB olan bir telefona hafıza kartı desteği koymak nasıl bi mantıkdır sence. Düşün N91 8 GB'a hafıza kartı koyuyosun. Deveyi pireyle karşılaştırmak gibi bişey olur bu.

• 6500 slide gerçekten çok havalı duruyor.3.2 mp lik kamerası ile baya bir hava yaratacaktır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NOKIA 700 / WAVE I
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ünal korkmaz

quote:

6300 a göre;

Dahili hafızası 1 GB olan bir telefona hafıza kartı desteği koymak nasıl bi mantıkdır sence. Düşün N91 8 GB'a hafıza kartı koyuyosun. Deveyi pireyle karşılaştırmak gibi bişey olur bu.

Örneğine 1gb ile başlayıp 8gb ile bitiriyorsun. Arada çok büyük fark var. Hangisini baz alayım? 1gb sana yeter bana yetmez ayrı. Bunun tartışması yapılmaz zaten. Max kapasite hafıza kartı ortalama boyutları 2gb civarında. Kullanıcı belki daha fazla alana ihtiyaç duyacak zamanla. Sonuçta hafıza kartı desteği ek bir özelliktir, bir artıdır ve 6500 classic bu artıdan yoksundur. N91 in 4gb lık veya 8gb lığı için kart desteği ihtiyacı duyulmayabilir. Ama dediğim gibi o da bu özellikten mahrumdur. Kısaca, burada anlatmak istediğim gereklilik veya mantıklı olması değil, teknolojik farktır.

• 6500 slide gerçekten çok iyi olmuş... n73'den sonra düşünülebilinir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbs1905 -- 1 Haziran 2007; 1:03:20 >
  • nokia model kıtlığına girdi iyice
    ilk defa aynı numaraya sahip bir ürünü aynı anda tanıtıyor
    6500 slide ve 6500 classic.

6500 slide n80 ve e65 karışımı bir şey olmuş gibi

classic olan ise oldukça hoş sade ve ciddi olmuş

wlan ikisinde de yok bu arada
    dikkatinizi çekerim
  • quote:

quote:

quote:

6300 a göre;

Örneğine 1gb ile başlayıp 8gb ile bitiriyorsun. Arada çok büyük fark var. Hangisini baz alayım? 1gb sana yeter bana yetmez ayrı. Bunun tartışması yapılmaz zaten. Max kapasite hafıza kartı ortalama boyutları 2gb civarında. Kullanıcı belki daha fazla alana ihtiyaç duyacak zamanla. Sonuçta hafıza kartı desteği ek bir özelliktir, bir artıdır ve 6500 classic bu artıdan yoksundur. N91 in 4gb lık veya 8gb lığı için kart desteği ihtiyacı duyulmayabilir. Ama dediğim gibi o da bu özellikten mahrumdur. Kısaca, burada anlatmak istediğim gereklilik veya mantıklı olması değil, teknolojik farktır.

Örneğe 1 GB ile başlamadım. Hafızası 1 GB olan makinanın dedim. Sonda söylediğim de 8GB olana da hafıza kartı takalım dedim. İki söylediğim şey arasında dağlar kadar fark var. Classic gibi şu anda Nokia'nın birçok modeli var. Zaten bu telefonu alacak kişi de özelliği için alacaklarını sanmıyorum.

Teknolojik artıdır diyosunda bende sana soruyorum işte dahili hafızası 4 veya 8 gb olan makinanın neresine hafıza kartı bağlayacaksın. Telefonu ömrün boyunca kullansan onu doldurman biraz zordur. Ki dinlediğin müzikler en fazla 150 tane olsun. Hadi Classic'i geçtim eksiklik olur ama N91'de de olmaz ya.

• ikisindede symbian yok galiba,ayrıca 6500 diye bir model varmıydıki eskiden klasiğini yapmışlar
  • Aman allahım nokia ve RDS sonunda akıl ettiler ve visual radio yerine RDS kullandılar...
  • Harbiden ya amma telefon cıkarttı nokia sayan varmı acaba şimdie kadar 1000 tane olmuştur herhalde
  • N91 8GB Edition'a keşke bi 512'lik hafıza kartı takılabilseydi süper olurdu
    6500 teknik ve dizayn olarak süpermiş. Auto focus özellikli Carl Zeiss optikli kamera iyi görünüyor. İnşallah N95 gibi facia olmaz Wi-Fi olmaması kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 1 Haziran 2007; 1:03:00 >
  • quote:

quote:

6300 a göre;

bence dahılı hafıza ne kadr olursa olsun hafıza kartı sart gerek hemen verı alım verımı gerek anında cıkartıp resım bastırma,usb bellek tasıma gıbı seylere yarayabılır yanı tamamen gereksız bır sey degıl.ayrıca samsungun böle tellerı mevcut.i300,i300x

• quote:

Orjinalden alıntı: katibim

ayrıca 6500 diye bir model varmıydıki eskiden klasiğini yapmışlar

yoktu
  • 2 resimdeki gayet şık telefon bende telefon alma aşamasındayım
    acaba bu ikinci resimdeki telefon ne zman gelir Türkiyeye bilginiz varmı?
  • Slide olanı baya karizma ama wi-fi olmaması çok kötü..

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.