Şimdi Ara

NOKIA 6310İ ... JELATİNİ DAHİ ÜZERİNDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

kvk dan kapak ve tuş takımını orjinal olarak 58 ytl ye yeni değiştirdim ... gri renk aldım mükemmel oldu

orta kasası zaten alındığı gibi orjinal ve tertemiz duruyordu.jelatini dahi çıkarmadım

bataryası benim kullandığım kendi bataryam 1 hafta civarı gidiyor

ANKARA içi satacağim.şehir dışı olursa önce para sonra kargo şeklinde satacağım ...

fiyat 230ytl dir ...

ciddi alıcılar gelip cihazı görüp alabilirler ...

forumda beni takip edenler zaten kalitesiz ürün satmayacağımı bilir ... saygılar

• Güzel telefon.. Hastası çok bu telefonların.. En kısa zamanda satarsın inşallah.. İyi satışlar..
  • kısmet ... kesin satılır ama ne zaman bilemem
  • bence cok zor satılır ben bu telefonun hastasıyım ve suanda kullanıyorum 150 ye aldım açılmamıs çiziksiz ama 500 versenz satmam :D
  • yafbu telefon nie bu kadar seveni war anlamıyorum
  • Uffffffff maniac olmuştur ama bu fiyata alabilecek delikanlı varmıdır onu bilmem ama
  • yahu 400-500 ytl ye satılıyor ...
    hele bir de şu an görün,yemin ediyorum kvk daki bayan bana bile nasıl olmuş diye sordu kapak falan değişince.mükemmel dedim bence de mükemmel sakın satmayın demez mi

şaka bir yana 220 ytl ye verecem arkadaşlar,satılmazsa da no problem kullanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1
    quote:

Orjinalden alıntı: dj.trust.06

Uffffffff maniac olmuştur ama bu fiyata alabilecek delikanlı varmıdır onu bilmem ama
  • arkadaşlar şehir dışından alacak olana kargoyu ben ödeyeceğim ...
    ama dediğim gibi önce para sonra kargo yapacağım.referans isteyenlerde sorsun kime soracaksa ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.