Şimdi Ara

nokia 6303 internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar 6303 telefon varda bende 100 mb internet paketi almayı düşünüyorumda travian kingsage gibi online oyunlara girermi bu tel bide 100 mb ne kadar gider girersem böle sitelere?

• birkac saat yada bir 2 gun
  • Valla ben sadece travian oynuyorum. Ve neredeyse 1 ay bana yetiyor... Travian sürekli açık bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

birkac saat yada bir 2 gun

genelde 1 ay diyorlar 1 2 gün nasıl oluyor dostum sen nasıl harcıyorsun yada:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansay

Valla ben sadece travian oynuyorum. Ve neredeyse 1 ay bana yetiyor... Travian sürekli açık bu arada...

anladım bide mesela 1 hafta geçti ne kadar kotam kalmış diye öğrenmek mümkünmü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fishout

quote:

Valla ben sadece travian oynuyorum. Ve neredeyse 1 ay bana yetiyor... Travian sürekli açık bu arada...

O mesele biraz karışık... Yani şöyle: 100 MB paketi aldığın operatöre göre sorgulama usulü değişik. Her operatörün kota sorgulama olayı farklı. Ben uzunca bir süre Turkcell 100 MB paket kullandım. Tabi bu dediğim sadece travian oynamak için. Sürekli olarak travian online olduğundan başka hiç bir siteye girmiyordum. Bana haydi haydi yetiyordu.

• Geç Vodafone'a al aylık Cep Net paketi kotayı aştım mı aşmadım mı derdin olmasın. Rahat rahat gir, rahat rahat gez, rahat rahat oyununu oyna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    14 yıl önce açıldı
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Nokia E52
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

O mesele biraz karışık... Yani şöyle: 100 MB paketi aldığın operatöre göre sorgulama usulü değişik. Her operatörün kota sorgulama olayı farklı. Ben uzunca bir süre Turkcell 100 MB paket kullandım. Tabi bu dediğim sadece travian oynamak için. Sürekli olarak travian online olduğundan başka hiç bir siteye girmiyordum. Bana haydi haydi yetiyordu.

anladım dostum bide az kota yiyen msn programı varmı bildiğin?

• quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

Geç Vodafone'a al aylık Cep Net paketi kotayı aştım mı aşmadım mı derdin olmasın. Rahat rahat gir, rahat rahat gez, rahat rahat oyununu oyna.

anladımda bak diğer arkadaşda türkcell kullanmış aşmamış kotayı ve sonradan araştırdığım kadarıylada kime sorsam türkcellde bir sorun yaşamamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza
    Geç Vodafone'a al aylık Cep Net paketi kotayı aştım mı aşmadım mı derdin olmasın. Rahat rahat gir, rahat rahat gez, rahat rahat oyununu oyna.

Şuan en mantıklısı bu.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

anladım dostum bide az kota yiyen msn programı varmı bildiğin?

Maalesef yok. Bir ara Samsung İ900 Omnia 16 GB. kullandım. Onda menüsünde zaten vardı. Entegreydi yani. Şu anda ise hiç MSN kullanmıyorum. Ama bilen arkadaşlar vardır mutlaka...

• anladım hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.