Bildirim
nokia 6303 internet

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
birkac saat yada bir 2 gun -
Valla ben sadece travian oynuyorum. Ve neredeyse 1 ay bana yetiyor... Travian sürekli açık bu arada... -
quote:
Orijinalden alıntı: inexo
birkac saat yada bir 2 gun
genelde 1 ay diyorlar 1 2 gün nasıl oluyor dostum sen nasıl harcıyorsun yada:D -
quote:
Orijinalden alıntı: kaansay
Valla ben sadece travian oynuyorum. Ve neredeyse 1 ay bana yetiyor... Travian sürekli açık bu arada...
anladım bide mesela 1 hafta geçti ne kadar kotam kalmış diye öğrenmek mümkünmü? -
quote:
Orijinalden alıntı: fishout
quote:
Valla ben sadece travian oynuyorum. Ve neredeyse 1 ay bana yetiyor... Travian sürekli açık bu arada...
anladım bide mesela 1 hafta geçti ne kadar kotam kalmış diye öğrenmek mümkünmü?
O mesele biraz karışık... Yani şöyle: 100 MB paketi aldığın operatöre göre sorgulama usulü değişik. Her operatörün kota sorgulama olayı farklı. Ben uzunca bir süre Turkcell 100 MB paket kullandım. Tabi bu dediğim sadece travian oynamak için. Sürekli olarak travian online olduğundan başka hiç bir siteye girmiyordum. Bana haydi haydi yetiyordu.
-
Geç Vodafone'a al aylık Cep Net paketi kotayı aştım mı aşmadım mı derdin olmasın. Rahat rahat gir, rahat rahat gez, rahat rahat oyununu oyna. -
quote:
quote:
quote:
O mesele biraz karışık... Yani şöyle: 100 MB paketi aldığın operatöre göre sorgulama usulü değişik. Her operatörün kota sorgulama olayı farklı. Ben uzunca bir süre Turkcell 100 MB paket kullandım. Tabi bu dediğim sadece travian oynamak için. Sürekli olarak travian online olduğundan başka hiç bir siteye girmiyordum. Bana haydi haydi yetiyordu.
anladım dostum bide az kota yiyen msn programı varmı bildiğin?
-
quote:
Orijinalden alıntı: sucvceza
Geç Vodafone'a al aylık Cep Net paketi kotayı aştım mı aşmadım mı derdin olmasın. Rahat rahat gir, rahat rahat gez, rahat rahat oyununu oyna.
anladımda bak diğer arkadaşda türkcell kullanmış aşmamış kotayı ve sonradan araştırdığım kadarıylada kime sorsam türkcellde bir sorun yaşamamış -
quote:
Orijinalden alıntı: sucvceza
Geç Vodafone'a al aylık Cep Net paketi kotayı aştım mı aşmadım mı derdin olmasın. Rahat rahat gir, rahat rahat gez, rahat rahat oyununu oyna.
Şuan en mantıklısı bu. -
quote:
quote:
quote:
quote:
anladım dostum bide az kota yiyen msn programı varmı bildiğin?
Maalesef yok. Bir ara Samsung İ900 Omnia 16 GB. kullandım. Onda menüsünde zaten vardı. Entegreydi yani. Şu anda ise hiç MSN kullanmıyorum. Ama bilen arkadaşlar vardır mutlaka...
-
anladım hocam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X