Bildirim
Nokia 6300 bluetooth tan aldıklarım hafıza kartına.....
Modica® Konk - Vegan Deri RFID Korumalı Unisex Mekanizmalı Akıllı Cüzdan Kartlık, İnce Modern Minimalist Tasarım : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B08XQGP92V
2 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kayıt yerini hafızakartı yaparsan olur.O şuan telefon belleğine kaydediyo sen onu hafıza kartına yapıcan -
Muhakkak öyledir ama bulamadım. kamera ve video kayıtlarının saklama yeri olarak ayarlardan girince hafıza kartını seçebiliyorsun.
Şu şekilde : Medya->Kamera->Seçenekler->Ayarlar->Görüntü ve Video Saklama Yeri->Hafıza Kartı
Fotoğraf ve video kayıtları direkt olarak hafıza kartına gidiyor.
Ama bluetoothtan gönderdiklerimde telefon hafızasını kullanıyor. Bunu nereden ayarlayacağımıı bulamadım..... -
quote:
Orjinalden alıntı: DrMath
Muhakkak öyledir ama bulamadım. kamera ve video kayıtlarının saklama yeri olarak ayarlardan girince hafıza kartını seçebiliyorsun.
Şu şekilde : Medya->Kamera->Seçenekler->Ayarlar->Görüntü ve Video Saklama Yeri->Hafıza Kartı
Fotoğraf ve video kayıtları direkt olarak hafıza kartına gidiyor.
Ama bluetoothtan gönderdiklerimde telefon hafızasını kullanıyor. Bunu nereden ayarlayacağımıı bulamadım.....
direkt mesajlara geliyor dimi.Eğer öylseyse sanırım hep taşıman lazım -
Pardon şunu da belirteyim. Nokia 6300 ün yazılımının kurulu olmadığı bir laptoptan atmak istiyorum.
quote:
direkt mesajlara geliyor dimi.Eğer öylseyse sanırım hep taşıman lazım
Hayır galeri ye geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMath -- 6 Aralık 2007; 17:35:48 > -
bende aynı dertten dolayı yardım isteyecektim..Bunun mutlaka bir çözümü olması lazım..Çünkü bu telefonun hafızası 7-8 mb bişey..Belli bir kısmı da kullanıldığı için hafızanın,örneğin 5mb dan fazlasını kabul etmiyor bluetooth la..bunu nasıl çözücez? -
nokia pc suite kurun. sonra istediğiniz yere atın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otantic76 -- 7 Ocak 2008; 2:29:02 > -
başka birçözümü olmalı
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefondan hesap makinesi silindi
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- stereo ses nedir
- çin nokia imei değiştirme kodu
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefon yönlendirme
- firmware nedir
- ithalatçı garantili ne demek
- numara sorgulama
- silinen fotoğrafları geri getirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X