Şimdi Ara

Nokia 6300 bluetooth tan aldıklarım hafıza kartına.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    6300 yeni aldım bluetooth ile dosya gönderirken telefon belleğine gönderiyor. Daha sonra gönderdiğim dosyaları hafıza kartına taşımam gerekiyor. Bluetooth ile aldıklarımı direkt olarakhafıza kartına yönlendirmenin bir yolu var mı?

• kayıt yerini hafızakartı yaparsan olur.O şuan telefon belleğine kaydediyo sen onu hafıza kartına yapıcan
  • Muhakkak öyledir ama bulamadım. kamera ve video kayıtlarının saklama yeri olarak ayarlardan girince hafıza kartını seçebiliyorsun.
    Şu şekilde : Medya->Kamera->Seçenekler->Ayarlar->Görüntü ve Video Saklama Yeri->Hafıza Kartı
    Fotoğraf ve video kayıtları direkt olarak hafıza kartına gidiyor.
    Ama bluetoothtan gönderdiklerimde telefon hafızasını kullanıyor. Bunu nereden ayarlayacağımıı bulamadım.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: DrMath

Muhakkak öyledir ama bulamadım. kamera ve video kayıtlarının saklama yeri olarak ayarlardan girince hafıza kartını seçebiliyorsun.
    Şu şekilde : Medya->Kamera->Seçenekler->Ayarlar->Görüntü ve Video Saklama Yeri->Hafıza Kartı
    Fotoğraf ve video kayıtları direkt olarak hafıza kartına gidiyor.
    Ama bluetoothtan gönderdiklerimde telefon hafızasını kullanıyor. Bunu nereden ayarlayacağımıı bulamadım.....

direkt mesajlara geliyor dimi.Eğer öylseyse sanırım hep taşıman lazım
  • Pardon şunu da belirteyim. Nokia 6300 ün yazılımının kurulu olmadığı bir laptoptan atmak istiyorum.

quote:

direkt mesajlara geliyor dimi.Eğer öylseyse sanırım hep taşıman lazım

Hayır galeri ye geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMath -- 6 Aralık 2007; 17:35:48 >
  • bende aynı dertten dolayı yardım isteyecektim..Bunun mutlaka bir çözümü olması lazım..Çünkü bu telefonun hafızası 7-8 mb bişey..Belli bir kısmı da kullanıldığı için hafızanın,örneğin 5mb dan fazlasını kabul etmiyor bluetooth la..bunu nasıl çözücez?
  • nokia pc suite kurun. sonra istediğiniz yere atın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otantic76 -- 7 Ocak 2008; 2:29:02 >
  • başka birçözümü olmalı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.