Şimdi Ara

nokia 6111 tema arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • görenlerin yada yerini bilenlerin insaniyet namına cevap yazmalarını bekliyorum.

bulunmaz hint kumaşı oldu mübarek. bi telefonun teması olmaz mı yaf..

gözünüzü sevem bi el atın arkadaşlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybora -- 22 Mart 2006; 17:30:41 >

• abi google de aratıyorum bulduğu 6 tane tema var onlara da tema demeye bin şahit lasım..

http://ringtones.mobilefun.co.uk/phone-themes/nokia_6111/

hayret yaa

vallah hayret
  • www.paylasimboard.com bak bi bulursun sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: baybora

abi google de aratıyorum bulduğu 6 tane tema var onlara da tema demeye bin şahit lasım..

http://ringtones.mobilefun.co.uk/phone-themes/nokia_6111/

hayret yaa

vallah hayret

• kardeşimwww.mobile9.com sitesinde bulma ihtimalin yüksek....
  • m-ax-i-c-e-p.com adresinede bir bakarsan bulabilirsin belki.
  • walla millet 6270 temaları yükledim . alt kısımda menu butonları tam denk gelmese gayet hoş oldu..
  • dostum bu telefondan memnunmusun pc bağlantısı kablosu varmı piyasada? kızağında herhangi bir problem varmı bu yüzden geri çekilmişti sanırım piyasadan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ^^Yeni Nokia 5610 XpressMusic^^
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Emperio

dostum bu telefondan memnunmusun pc bağlantısı kablosu varmı piyasada? kızağında herhangi bir problem varmı bu yüzden geri çekilmişti sanırım piyasadan...

Walla hocam data kablosu yerine bluetooth la bağlıyorum bi sorun çıkarmadı. yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum herhangi bir problem çıkarmadı kızakla ilgili.

tema ve program problemimi mi de çözdüm yavaş yavaş alışmaya başladım.
  • yok yok yok bende arıyorum ama hiçbiyerde bulamadım malesef yokmu bilen gören kardeşler
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_condoriye

yok yok yok bende arıyorum ama hiçbiyerde bulamadım malesef yokmu bilen gören kardeşler

aga yükle 6270 temasını...

oluyoo.. hemde güzel oluyooo...
  • hadi ya du bi deniyim kardeş saol
  • ya hocam ben bildiğim kadarıylada o 6111 denen telefon bi kaç probleminden dolayı ( donma, kilitlenme vs) piyasadan çekildi bi ara. kvk shop ta çalışan eleman bile kabul etti bunu ve çok fazla yerde satılmıyor. sen gerçekten memnun musun bu telefondan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acy78 -- 29 Mart 2006; 21:45:16 >
  • 5 gun once aldım bende ve suana dek kızak donma hıcbır olumsuzluk yok bataryada iyi dayanıyor yani gayet guzel ve kucuk bır telefon....
  • ............................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plextor -- 29 Mart 2006; 2:50:07 >
  • 6230i temalarınıda bi dene istersen..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plextor -- 29 Mart 2006; 3:05:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: plextor

5 gun once aldım bende ve suana dek kızak donma hıcbır olumsuzluk yok bataryada iyi dayanıyor yani gayet guzel ve kucuk bır telefon....

walla bende de öyle bi sıkıntı yok. Ama bataryam çok az gidiyor.2 gün ortalama. sorun o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: plextor

6230i temalarınıda bi dene istersen..........

ewwweet.. o da oluyo. eywallah dostum..
  • Bende 3 aydır kullanıyorum herhangi bir problem yok
  • benim 6111 im var 4 aylık garantili satmayı düsünüyorum. eger anlasırsak sana satabilirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.