Teğmen
27 Eylül 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 18 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selamlar,

Bir proje üstünde çalışıyorum, eksik kalan bir kısım var.
Bir pc üzerinde bir klasör altına atılan dosyanın, internete bağlı diğer 100 e yakın pc üzerinde aynı klasör içerisine otomatik olarak atılmasını sağlamak istiyorum.

Örnek vermek gerekirse, c:\deneme\ klasörü altına atmasyon.bmp dosyasını attığımda, diğer 100 pc deki c:\deneme\ klasörüne de otomatik olarak atılması gerekiyor.

Bu işlemi yapabilecek bildiğiniz bir paket program varmıdır, yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Selamlar..
Excel üzerinde A1 hücresine örn. aaa yazarsam; b1 hücresine 23tl, bbb yazarsam 25 tl, ccc yazarsam 28 tl yazmasını istiyorum. bunu sağlayacak bir formül verebilir misiniz?
Selam Arkadaşlar, Sony 440 Handycam USB kablosuna ihtiyacım var. Elinde olan varsa PM bekliyorum.
Arkadaşlar çok acil d505 ethernet driverine ihtiyacım var. dell supporttan 15 driver veriyor ama çoğunu denedim tanımadı yardım lütfen..
Arkadaşlar selam..

Sunny uydu receiver aldım, usb hdd ye kayıt yapıyor, uzantısını .DVR olarak atıyor. converter programlara baktım ama hepsi .dvr_ms uzantıları convert edebiliyor.

önerebileceğiniz bir program varmı??
günaydın..

win xp kurulu bir makinede masaüstündeki simgelerin isimleri mavi renkli zemin üzerinde beyaz olarak görünüyor. Bu dosya isimlerini nasıl sadece beyaz olarak değiştirebilirim?

yardımcı olabilirseniz sevinirim..
Selam arkadaşlar..

1994-1999 arası opel astra almaya niyetliyim. Birçok yerden araştırıyorum arabayı ve genel olarak kalite, yakıt, konfor konularında olumlu görüşler edindim. kullanmış arkadaşlardan yardım bekliyorum. tavsiye eder misiniz?

yedek parçası pahalımıdır? kullanımı rahat mıdır? problem çıkartır mı??

Yardımcı olursanız sevinirim..
Arkadaşlar selamlar.. dün akşam yakın bi arkadaşım taylanda gitti.. giderken de rica ettim oralarda ucuzsa bi tane 6630 getir diye.

baya bi aradım ama tayland menşeli bi alışveriş sitesi bulamadım. bildiğiniz bir tayland alışveriş sitesi var mı?? yada fiyatlar konusunda bir fikri olan??

üretimin büyük bölümü orada gerçekleşiyor sonuçta illaki buradan ucuzdur da adamı yormaya değecek mi..

yardımcı olursanız sevinirim..
Selam Arkadaşlar..

Bu baskonuş hakkında bilgisi olan var mı? avea nın sayfasında bahsediliyor ama işin özü net değil.
şöyle ki;
baskonuş özelliği için herhangi bir mesafe sınırı varmı? örneğin aynı verici içinde mi olmak gerekir yoksa heryerde kullanılabiliyor mu??

ikincisi başka bir gsm operatörüyle de görüşme yapılabiliyor mu?

üçüncüsü avea da bu uygulama 60 kontör. ama 1 dakika sınırı getirilmiş. bu 1 dakika her basışta karşsı tarafa göndereceğimiz mesajın süresi midir yoksa karşılıklı olarak görüşebileceğimiz süremidir?

baskonuş u kullanan arkadaşlar var mı? memnun musunuz tavsiye eder misiniz?
Selam millet..

geçen yıl 400 ytl ye kodak c360 fotoğraf makinesi aldım 5 megapiksel. kral resimler çekiyorum walla.
2 sene boyunca 3200 kullandım onu da 200 e almıştım. o da kullanışlı sağlam bi telefondu.
iki hafta önce de 6111 e terfi ettim. sadece bluetooth la internete bağlanıyorum.onun dışında hiç bir özelliği de işime yaramıyor.

bu kadar para verilerek bence çok daha kullanışlı şeyler alınabilir.

6630 yada muadili bir telefon en az iki yıl götürür.

karizma?? bir telefonun sağladığı şey karizma ise bel çantamda taşıdığım kodak her zaman ortamın en dikkat çeken oyuncağı walla..

bana göre telefona bir dünya para boşuna gömülüyor..
Hakkında
Forum İmzası:
Kelimelerin gücünü anlamadan, insanların gücünü anlayamazsınız...
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 240
İkinci El Bölümü Mesajları: 7
Konularının görüntülenme sayısı: 23.052 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.