Şimdi Ara

_____NOKIA 5800 XM -- ANA BAŞLIK (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.614
Cevap
25
Favori
2.521.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sprinti denedim mükemmeldi, sadece orjinal temayı beğendiğimden ve bir alıcının ricası üzerine HTC Türkçe Rom'a döndüm, rezaletti.. Şu anda SWTOS'tan daha başarılı Dutty 3.4 Rom'u mevcut..

Nokia da belki de ilk zamanlar ard arda göndereceği versiyonlarla hataları kapatıp hafızayı rahatlatacaktır veya tam anlamıyla hazır bir şekilde piyasaya sunacaktır bilemiyorum..
  • Nokia mı? hayatta yapmaz o işi

WM'ninde avantajı bu işe

S60'da çok zengin ama
  • Bir de Accelerometer'ı uygulama ve oyunlarla ne kadar kullanabilecekler onu merak ediyorum.. iPhone'da baya genişti kullanım alanı, çoğu gereksiz eğlencelik uygulamar olsa da oyunlarda baya keyif sağlıyor. Videolardan da Accelerometer'ın yeteri kadar hassas olduğu anlaşılıyor bu cihaz için, oyun videolarından tabi..

Bu ekran ve çözünürlük için S60 neler yapabilir veya nereye kadar gidebilir diye düşünürken tüm bu uygulamaların da dokunmatik ekrana adapte edileceğini de unutmayalım.. Nokia ancak yarın tanıtımını yapacağı cihazlarda da bu tip touchscreen kullanımıyla skalayı genişletirse, bu cihazlarda da baya bi ilgi alaka ve uygulama görürüz sanıyorum.
  • yahu bu cihazın adı 5800 xpress MUSİC mi , xpress MEDIA mı ?? her resimde farklı şekilde yazıyor görülüyor...yada ben yanlış görüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: bg13

yahu bu cihazın adı 5800 xpress MUSİC mi , xpress MEDIA mı ?? her resimde farklı şekilde yazıyor görülüyor...yada ben yanlış görüyorum

Xpressmusic
  • ilk media olarak bilindi ama music
  • türkiye fiyatı bir aciklansa da hepimiz vaz geçip rahatlasak,

ben 1500 bekliyorum, iyimser bir tahminle 1200 olur ve bu telefon da yalan olur.

iphone 2 yi beklemeye devam.
  • bence cıhaz 1000 ytl gıbı cıkıcak arkadaslar en fazla 1100 gibime gelıyor ınsallah ole olur
  • N97 fiyat olarak bu cihazı bir süre ikiye katlayacağından öncelikle 5800xm kullanmak istiyorum. Piyasaya 1000ytl'den girmesi de kapışılması demektir bana göre, en azından ikinci el piyasası veya yurtdışı satışları çok uygun rakamlara kısa sürede geriler, bundan da biz faydalanırız..
  • Hala spot getiren yok mu bu cihazı?..

Buradan da yazayım getiren varsa aynen alıyorum..

Bir de N97 ile arayüzleri arasında kıyaslama var mı acaba herhangibir sitede?..
  • Maşallah 1800YTL, spotun Türkiye garantili modellerden bile pahalı olduğu dönemler tabi.. %150 kar demek bu rakam. Şahsen üzerine vereceğim fark ile yurtdışına çıkar, telefonu kendim satın alır, üzerine orada bir gün gezip akşamına uçakla geri dönerim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Maşallah 1800YTL, spotun Türkiye garantili modellerden bile pahalı olduğu dönemler tabi.. %150 kar demek bu rakam. Şahsen üzerine vereceğim fark ile yurtdışına çıkar, telefonu kendim satın alır, üzerine orada bir gün gezip akşamına uçakla geri dönerim..

Aynen dogru soyluyosun. Dun telefonu Moskova dan aldim 15500 rubleye yaklasik 900 ytl ediyor. Thy de Moskovaya gidis donus 700 ytl civari. Pasaport msarafin yoksa vizede 100 dolara cikiyor. Yani anlayacagin gitti gidiyordan alip elin uyanigini zengin edecegine sabah ucagiyla gel buraya gez gor telefonunu al aksama da don hic degilse gezmis olursun.
  • yabancı forumlara baktığımızda 350-450 euro arası fiyatlar görülüyor.
  • moskovadan aldığın modelde, dil seçeneklerinde türkçe de var mı???
  • Türkiye dışında satılan hiçbir modelde Türkçe dil seçeneğinin bulunacağını düşünmüyorum, ancak ingilizce kullanım sonrası cihaz Türkiye piyasasına girdiğinde yetkili servise Türkçe dil pakedi yükletilir veya versiyon güncellemesi ile kullancııya bırakılabilir.

Ama arkadaşında dediği gibi 350-450 avro zaten 700-900 ytl arası bir rakam demek, Rusya'daki arkadaş ta o rakamdan almış, şu an 1800'den almak ilk bende olsundan başka birşey olmaz. Oraya gidip almak daha mantıklı..
  • TR kodunun girili olması lazım. EURO2 kodu girili oluyor genelde.
  • Bu geçende foruma girip kaybolan arkadaş, daha cihaz elinde değil ve de olmayan N98 gibi bir cihazı da bu cihazla beraber satmak istiyor.. Ben güvenemedim değilse 350€'ya şimdi bulsam alırım..
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.