Bildirim
Nokia 5800 Twitter Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gravity var. Nimbuzz dan on kat daha güzel ve kullanışlı. Bulamassan pm'e gel hallederiz.

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: staraptorx
gravity var. Nimbuzz dan on kat daha güzel ve kullanışlı. Bulamassan pm'e gel hallederiz.
teşekkür birader,denicem._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: staraptorx

Şu programı pm atabilir misin ?_____________________________ FENERBAHÇE ! REAL MADRİD ! -
QT ile yazılmış bir uygulama vardı, tweetian'dı ismi sanırım. Ona da bir bakın. _____________________________ -
gravity çok güzelmiş...tavsiye için tşk. _____________________________ -
Konuyu hortlatmayım ama gravity'nin çalışan ilaçlı versiyonu gerekli.maxi'dekilerin tamamı demo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeTT` -- 29 Aralık 2013; 5:20:30 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NeTT`
Konuyu hortlatmayım ama gravity'nin çalışan ilaçlı versiyonu gerekli.maxi'dekilerin tamamı demo
ilaçlı da olsa gravity de twitter çalışmıyor artık...nimbuzz son versiyon da çalışıyor._____________________________ -
Seninle ilgili bir sorun vardır. Ben hâlâ kullanıyorum. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Seninle ilgili bir sorun vardır. Ben hâlâ kullanıyorum.
Hangi versiyonu kullanıyorsun ilaçlı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeTT` -- 30 Aralık 2013; 0:25:09 >_____________________________ -
Kendi sitelerinden indirdiğim Turkcell Nimbuzz denedim Twitter'i bir türlü çalıştıramadım. Sorun var gidermeye çalışıyoruz şeklinde bir hata veriyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NeTT`
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Seninle ilgili bir sorun vardır. Ben hâlâ kullanıyorum.
Hangi versiyonu kullanıyorsun ilaçlı mı?
Hayır ilaçlı değil, satın alınmış orjinal sürümü kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
gravity krekli sürümde twitter çalışmıyor,bende orjinal almak istiyorum..sen nereden satın aldın,link atarmısın? _____________________________ -
-
Gravity candı. Ama twitter uygulaması çalışmamaya başlayınca telefondan soğudum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik
Gravity candı. Ama twitter uygulaması çalışmamaya başlayınca telefondan soğudum.
gravity orjinal sürümünün(ovi store daki) çalıştığı söyleniyor...doğrumudur bilen varmı? doğru ise alalım,telefonu çöpe atmayalım._____________________________
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- savcılık telefon incelemesinde nelere bakılır
- iphone 17 ısınma sorunu
- turkcell mail adresi
- en güzel zil sesleri
- sim kart kaydı yapılamadı ne demek
- snapdragon 8 elite gen 5 kullanan telefonlar
- hoparlör temizleme
- dimensity 9600
- samsung s26 ultra türkiye fiyatı
- embrace epilepsi saati fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt