Bildirim
Nokia 5800 Twitter Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gravity var. Nimbuzz dan on kat daha güzel ve kullanışlı. Bulamassan pm'e gel hallederiz.

_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: staraptorx
gravity var. Nimbuzz dan on kat daha güzel ve kullanışlı. Bulamassan pm'e gel hallederiz.
teşekkür birader,denicem._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: staraptorx

Şu programı pm atabilir misin ?_____________________________ FENERBAHÇE ! REAL MADRİD ! -
QT ile yazılmış bir uygulama vardı, tweetian'dı ismi sanırım. Ona da bir bakın. _____________________________ -
gravity çok güzelmiş...tavsiye için tşk. _____________________________ -
Konuyu hortlatmayım ama gravity'nin çalışan ilaçlı versiyonu gerekli.maxi'dekilerin tamamı demo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeTT` -- 29 Aralık 2013; 5:20:30 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NeTT`
Konuyu hortlatmayım ama gravity'nin çalışan ilaçlı versiyonu gerekli.maxi'dekilerin tamamı demo
ilaçlı da olsa gravity de twitter çalışmıyor artık...nimbuzz son versiyon da çalışıyor._____________________________ -
Seninle ilgili bir sorun vardır. Ben hâlâ kullanıyorum. _____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Seninle ilgili bir sorun vardır. Ben hâlâ kullanıyorum.
Hangi versiyonu kullanıyorsun ilaçlı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeTT` -- 30 Aralık 2013; 0:25:09 >_____________________________ -
Kendi sitelerinden indirdiğim Turkcell Nimbuzz denedim Twitter'i bir türlü çalıştıramadım. Sorun var gidermeye çalışıyoruz şeklinde bir hata veriyor. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: NeTT`
quote:
Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci
Seninle ilgili bir sorun vardır. Ben hâlâ kullanıyorum.
Hangi versiyonu kullanıyorsun ilaçlı mı?
Hayır ilaçlı değil, satın alınmış orjinal sürümü kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
gravity krekli sürümde twitter çalışmıyor,bende orjinal almak istiyorum..sen nereden satın aldın,link atarmısın? _____________________________ -
-
Gravity candı. Ama twitter uygulaması çalışmamaya başlayınca telefondan soğudum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bireysel.emeklilik
Gravity candı. Ama twitter uygulaması çalışmamaya başlayınca telefondan soğudum.
gravity orjinal sürümünün(ovi store daki) çalıştığı söyleniyor...doğrumudur bilen varmı? doğru ise alalım,telefonu çöpe atmayalım._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt