Bildirim
Nokia 5800 sorunlu yerine 5230 ne dersiniz
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ne dememizi bekliyorsun ? biri alt sınıf,diğeri üst sınıf ve özellikli.sen 5230 almaya zaten odaklanmışsın. -
Yani 5230 almayı tercih etmezdim ben olsam.5800 da sorunlu değil zaten. -
Nokia 5800 XM MAĞDURLARI DERNEĞi
http://forum.donanimhaber.com/m_31376575/tm.htm
http://www.chip.com.tr/konu/test-nokia-5230-mercek-altinda_18939.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marangozustasi -- 30 Mart 2010; 13:21:32 > -
BEn kullanıyorum 5800 sorun yok.sorunlu olsa niye bu kadar satsın sence biraz mantık yürüt.
sorun yaşıyan sayısı telefonun çok satması ile orantılı.yani 1 milyon kişi satın aldıysa bunun 50 bini sorun yaşaması doğal. -
quote:
Orijinalden alıntı: marangozustasi
Nokia 5800 sorunluolduğu anlaşılıyor belki bire bir değil ama yerine 5230
ne dersiniz sorun çıkarmadıktan sonra telefon özellikleri benim için yeterli
5230 hakkında kıyas ve görüşlerinizi bekliyorum saygılar
Evet bende katılıyorum Nokia 5800 kesinlikle almayın inanılmaz sorunlu ve problemli bir cihaz
beş para etmez sakın almayın paranıza yazık etmeyin , tipsiz , takoz , bastırmatik , hantal , işe yaramayan
ağır bir cihaz !!
-
5800'ın değilde forumdaki bazı insanların sorunlu olduğunu düşünüyorum son zamanlarda.. -
@ Alfren in dediği gibi insanlar sorunlu artık.Hala anlamıyorsunuz değil mi.5800 sorunlu bir telefon değil.Sadece çok satmasından oluyor bu.Mesela 5800 değilde N97 milyonlar satsaydı herkes N97 sorun diye başlıklar açacaktı bu seferde 5800 süper telefon n97 sorunlu diyecektiniz.Ne dediğimi anlayabildiniz mi??
5800 değil sizler sorunlusunuz kardeşim.
Başka sorusu veya sorunu olan??? -
quote:
Orijinalden alıntı: marangozustasi
Nokia 5800 XM MAĞDURLARI DERNEĞi
http://forum.donanimhaber.com/m_31376575/tm.htm
http://www.chip.com.tr/konu/test-nokia-5230-mercek-altinda_18939.html
Hakikaten sper linkler vermişin.
Yalnız CHIP'in NOKIA 5230 testinin sonuç bölümünde bak ne diyor:
"Şayet bir yol rehberine ihtiyaç duyuyor veya WLAN aracılığıyla internetin keyfini çıkarmak istiyorsanız Nokia'nın 515 TL'lik5800 XpressMusic modelini göz önünde bulundurmalısınız. Ücretsiz navigasyonu da destekleyen 5800, 3,2 megapiksel kameraya ve dahili 8GB (Hafıza kartıyla genişletilebilir) hafızaya sahip."
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alfren
5800'ın değilde forumdaki bazı insanların sorunlu olduğunu düşünüyorum son zamanlarda..
star kullanırken, 5800 cülere saldırıyodun ama
5800 in tek sorunu,kimseninde itiraz edemeyeceği, yüksek sar değeridir sadece -
neden vazgeçirmeye çalışıyorsunuz.5230 çok süper git onu al.
righteous@
5800 da 0,97 w/kg yazıyor,standart 2.00 w/kg yazıyor.yüksek olduğunu nerden çıkardın.? -
ama Nokia 5800 almayı daha mantıklı ama
aşağıda verdiğim link de bu konu hakkında biraz karamsar olmamın temel nedeni
Nokia 5800 XpressMusic Amerika'da geri toplatılıyor
http://www.ceplab.com/haber/nokia-5800-xpressmusic-amerikada-geri-toplatiliyor/
http://www.cepsilon.com/incelemeler/cep-telefonu-incelemeleri/nokia-5800-xpressmusic-genc-hisset.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marangozustasi -- 31 Mart 2010; 12:08:55 >
-
cepsilon'un incelemeye bak!gelde kopma
sesli yol tarifi lisansı yok diyor
gpste konum işaretleme yok diyor
bu nasıl inceleme?
ilk linktekide oem üretimde sorun yaşanmış.burası amerika değil -
quote:
Orijinalden alıntı: TIMERIDER
neden vazgeçirmeye çalışıyorsunuz.5230 çok süper git onu al.
righteous@
5800 da 0,97 w/kg yazıyor,standart 2.00 w/kg yazıyor.yüksek olduğunu nerden çıkardın.?
0.97 değerine düşük diyorsan zaten daha diyecek birşey yok,(who)Dünya Sağlık örgütünün belirttiği,0,50-0,60 w/kg ler önerilendir,söylemiş olduğun 0.97 w/kg ise çok yüksek sar değerli telefonlar kategorisine girer
standartlarada inanma hiç, 2 w/kg li cep telefonunu kullanan bi insan radyasyon manyağı olur çıkarAbd de standartı 1.6 w/kg den alıyor,nolcak şimdi..biraz araştıralım kuru kuruya yazmadan önce
-
KONU CIVIYIP GİDECEK
İLĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
BURDA KAPATALIM
-
Konuyu açan arkadaş Amerika'da yaşıyor olmalı ki, linkini verdiği sitedekileri iyice okuduğuna eminim. Yoksa 5800 istememezlik yapmazdı. Zira verdiği linkte yazan yazı aynen şöyledir:
"Nokia tarafından konuyla ilgili yapılan bildirimde, sorunun sadece Amerika ile sınırlı olduğu ve Avrupa'daki modellerde herhangi bir problem bulunmadığı belirtilirken, konunun üzerinde çalışıldığı dile getirildi."
Bunu neyin ispatı olarak sunup da telefonu kötülediğini anlayamadım. Herhalde Amerika'da yaşıyor olmalısın. Çünkü Avrupa'da yaşıyor olsaydın o yazıyı dikkate almazdın.
Hayret yahu. İlle de 5230 alacaksan git al canım kardeşim. Belli ki zaten en başından kendini odaklamışsın. Daha niye gelip buralarda konu açarak insanları birbirine düşürmeye çalışıyorsun? Alfren ve NomadCRY nickli arkadaşlara katılmamak elde değil. Sorunun telefonda olup olmadığı gayet açık! -
quote:
Orijinalden alıntı: NoNumber
Konuyu açan arkadaş Amerika'da yaşıyor olmalı ki, linkini verdiği sitedekileri iyice okuduğuna eminim. Yoksa 5800 istememezlik yapmazdı. Zira verdiği linkte yazan yazı aynen şöyledir:
"Nokia tarafından konuyla ilgili yapılan bildirimde, sorunun sadece Amerika ile sınırlı olduğu ve Avrupa'daki modellerde herhangi bir problem bulunmadığı belirtilirken, konunun üzerinde çalışıldığı dile getirildi."
Bunu neyin ispatı olarak sunup da telefonu kötülediğini anlayamadım. Herhalde Amerika'da yaşıyor olmalısın. Çünkü Avrupa'da yaşıyor olsaydın o yazıyı dikkate almazdın.
Hayret yahu. İlle de 5230 alacaksan git al canım kardeşim. Belli ki zaten en başından kendini odaklamışsın. Daha niye gelip buralarda konu açarak insanları birbirine düşürmeye çalışıyorsun? Alfren ve NomadCRY nickli arkadaşlara katılmamak elde değil. Sorunun telefonda olup olmadığı gayet açık!
Boşver kardeş böyle insanlara asla bunu anlatamazsın.Deymez .
-
5530 u da düşün derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: SinanBest
cepsilon'un incelemeye bak!gelde kopma
sesli yol tarifi lisansı yok diyor
gpste konum işaretleme yok diyor
bu nasıl inceleme?
ilk linktekide oem üretimde sorun yaşanmış.burası amerika değil
İnceleme 18 Mayıs 2009'da yapılmış. Kopmayı gerektirecek bir durum yok. O tarihte sesli navigasyon hizmeti ücretsiz verilmiyordu. 6 sayfalık incelemeyi sırf bunun için hiçe saymanız hoş değil. Şu anda yazıda gerekli düzenlemeler yapılmış durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayalttantire -- 1 Nisan 2010; 23:22:09 >
-
5800 kullanıp o telefonu öven adam , hayatında iphone'u eline almamış derim..çok rezil bir dokunmatiği olan 5800 iğrenç bir telefondur.çok satmasının sebebi türk milltindeki nokia çılgınlığıdır.
Benzer içerikler
- honor magic 7 pro alınır mı
- doğubank senetle telefon
- samsung a55 alınır mı
- asker telefonu internetli
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- telegram video izleme
- periscope canlı yayın
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X