Şimdi Ara

===>Nokia 5800 Navigation Edition (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3tyu

yapma ya o kadar ucuzmu?

Bendeki fiyat bu ama diğerlerini bilmiyorum 600 den satılıyor diye kulağıma geldi.Ne farkı var derseniz hiçbir farkı yok.Sıfır açılmamış kutusunda KVK Gen-pa garantili adınıza faturalı.Toplu ürün aldığımdan ucuza düşürüyorum.XpressMusic ile hemen hemen aynı fiyat. bendeki 5800 XpressMusic fiyatı 480 TL 8GB hafıza kartı hediyeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxera35 -- 26 Ocak 2010; 1:54:51 >
  • geldimi türkiyeye?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türke_soldat

Arkadaşlar adınıza faturalı sıfır ve açılmamış kutusunda KVK garantili 5800 Navigation Edition Sipariş listemize eklendi bu hafta.Nakit fiyatı 530 TL isteyenler pm den ulaşabilirler..

hocam bu telefon türkiyeye geldi mi ya? ben internette araştırdım çoğu sitede yakında gelecek diyo
  • quote:

quote:

yapma ya o kadar ucuzmu?

Bendeki fiyat bu ama diğerlerini bilmiyorum 600 den satılıyor diye kulağıma geldi.Ne farkı var derseniz hiçbir farkı yok.Sıfır açılmamış kutusunda KVK Gen-pa garantili adınıza faturalı.Toplu ürün aldığımdan ucuza düşürüyorum.XpressMusic ile hemen hemen aynı fiyat. bendeki 5800 XpressMusic fiyatı 480 TL 8GB hafıza kartı hediyeli.

Şu ay bir geçsin. Bir tane de NE alacağım xm in yanına.

• quote:

quote:

yapma ya o kadar ucuzmu?

5800 navi de 8 gb kart çıkıyor mu
  • Şu telefon gelsede görsek artık yaw. Herhalde 1 şubat gibi felan büyük elektronik mağzalarda olur bu ürün herhalde.
  • quote:

Arkadaşlar adınıza faturalı sıfır ve açılmamış kutusunda KVK garantili 5800 Navigation Edition Sipariş listemize eklendi bu hafta.Nakit fiyatı 530 TL isteyenler pm den ulaşabilirler..

5800xm'i navigation edition diye yedirmiyorsun değil mi? kvkda henüz navigation edition yokmuş, sen nerden buldun merak içerisindeyim.
  • +1
  • nokia ürün listesinden 5800 navigation edition u kaldırmış acaba türkiyeye gelmiyeceke mi ?
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller
  • EVET TELEFON SİTEDEN KALDIRILMIŞ. BENDE SİTELERİNE ŞÖYLE BİR MESAJ YAZDIM. DAHA DOĞRUSU YAZDIM AMA SAYFA SÜREKLİ HATA VERDİĞİ İÇİN ULAŞMADI SANIRIM. BİZİ GERÇEKTEN ÇOK FAZLA YOLUNACAK KAZ OLARAK GÖREN FİRMA VARDI. BUNA NOKİA DA KATILDI. 5800 XM NELERİNE YETMİYOR ANLAYIŞI VAR BENCE...NASIL OLSA PEYNİR EKMEK GİBİ GİDİYOR. BİRAZ DAHA YOLALIM SATIŞLAR AZALINCA NE Yİ SÜRELİM DEMİYORLARSA BEN HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM.

"5800 navigation edition kodlu ürünü bekliyorduk. Siteden kalkmış. Gelmeyecek mi? Aylardır bekliyoruz ne zaman çıkacak? Eğer vazgeçtiyseniz önce siteye koyup sonra kaldırmak kurumsal bir firmanın yapacağı bir hata olmamalı. Google'a 5800 navigation edition yazın bir milyonun üzerinde arama çıkıyor ve bu telefonu siz getirmeyip estetik anlamında beğenmediğimiz 5800 a bizi mahkum etmeye çalışıyorsunuz. Bu pazarlama - etik - kurumsallık nerden bakarsanız bakın doğru değil."

• navigation espirisini kaybetti çünkü nokia maps 3.x sürümü ile tüm cihazlar için navigasyon işlerini ücretsiz hale getirdi. yani herhangibir 5800 zaten artık navigation edition oldu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

EVET TELEFON SİTEDEN KALDIRILMIŞ. BENDE SİTELERİNE ŞÖYLE BİR MESAJ YAZDIM. DAHA DOĞRUSU YAZDIM AMA SAYFA SÜREKLİ HATA VERDİĞİ İÇİN ULAŞMADI SANIRIM. BİZİ GERÇEKTEN ÇOK FAZLA YOLUNACAK KAZ OLARAK GÖREN FİRMA VARDI. BUNA NOKİA DA KATILDI. 5800 XM NELERİNE YETMİYOR ANLAYIŞI VAR BENCE...NASIL OLSA PEYNİR EKMEK GİBİ GİDİYOR. BİRAZ DAHA YOLALIM SATIŞLAR AZALINCA NE Yİ SÜRELİM DEMİYORLARSA BEN HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM.

"5800 navigation edition kodlu ürünü bekliyorduk. Siteden kalkmış. Gelmeyecek mi? Aylardır bekliyoruz ne zaman çıkacak? Eğer vazgeçtiyseniz önce siteye koyup sonra kaldırmak kurumsal bir firmanın yapacağı bir hata olmamalı. Google'a 5800 navigation edition yazın bir milyonun üzerinde arama çıkıyor ve bu telefonu siz getirmeyip estetik anlamında beğenmediğimiz 5800 a bizi mahkum etmeye çalışıyorsunuz. Bu pazarlama - etik - kurumsallık nerden bakarsanız bakın doğru değil."

kardeşim cevap yazarlarsa bizide bilgilendir lütfen

• sizde piyasaya çıkan her yeni ürünü almak zorunda değilsiniz.
  • zorundayız ben o telefonu daha çok beğendim asıl sen her konuya cevap yazmak zorunda değilsin
  • 5 yılda 297 mesajım var sence her konuya mesajmı atıom?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Kara. -- 31 Ocak 2010; 21:07:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Kara.

sizde piyasaya çıkan her yeni ürünü almak zorunda değilsiniz.

YA HER ÇIKAN ÜRÜNÜ ALMAKLA NE ALAKASI VAR. BİR ÜRÜN ALACAĞIM, BUNA İHTİYACIM VAR. MADEM ALACAĞIM İYİ BİR ŞEY OLSUN. 5800 XM NİN ESTETİĞİNİ BEĞENMİYORUM. BUNUN YERİNE ÇIKACAK NE NİN ESTETİĞİ DAHA GÜZEL GİBİ... MADEM HER ÇIKAN ÜRÜNÜ ALACAK GÜCÜM YOK BARİ GÜZEL BİR ÜRÜN ALAYIM DA 5 YIL KULLANAYIM DİYORUM. BU AÇIKLAMAYAI DA NİYE YAPIYORUM ONU DA BİLMİYORUM.

DİĞER ARKADAŞA: HENÜZ CEVAP GELMEDİ.
  • 5800 Express in fiyatı ucuzlar belki daha da bu çıkınca
    Keşke buna 5 mp kamera ve güzel iki hoparlör koysalarmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 1 Şubat 2010; 22:47:56 >
  • EREYON'daki ilan da kaldırıldı. Anlaşılan 5800NE Türkiye için yalan oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rezilvezir

EREYON'daki ilan da kaldırıldı. Anlaşılan 5800NE Türkiye için yalan oldu.

Zaten Türkiye'ye ne geliyor ki
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.