Şimdi Ara

===>Nokia 5800 Navigation Edition (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
11.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The_T®uth♀♂

Şimdi tek fark Ücretsiz navigasyon mumm ??

Görünümü de biraz değiştirilmiş. Kromaj kaplama falan yapılmış çerçeveye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19941907

quote:

Kutu içeriği de farklı.
    Araç tutacağı ve araç çakmak şarjı var ekstradan
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaCKeRBoY64

quote:

Orijinalden alıntı: 19941907

quote:

Kutu içeriği de farklı.

Nokia Türkiye buna 700+ Fiyat koyar

• quote:

quote:

Kutu içeriği de farklı.

Nokia Türkiye buna 700+ Fiyat koyar

700+ koymaz bence. Çünkü ~50€ fark var yabancı ülkelerki XM ve NE fiyatında... 700e gelir 650'ye alıcı bulur tahminim...

• ilk çıkış 700 lur sonradan MAX 600 e kadar düşer.
  • Ücretsiz navi için mi bu kadar tantana. Nokia işini iyi biliyor haa sanki büyük bi lütuf gibi sunuyorlar. XM kullanıyorum ve Garmin saolsun süper navi kullanıyorum ha birde reis saolsun, garminde beleş ne olacak pekii
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Ücretsiz navi için mi bu kadar tantana. Nokia işini iyi biliyor haa sanki büyük bi lütuf gibi sunuyorlar. XM kullanıyorum ve Garmin saolsun süper navi kullanıyorum ha birde reis saolsun, garminde beleş ne olacak pekii

XMin Navi özelliği NE'ye göre daha düşük. Product değiştirip NE yapınca anlarsın ne demek istedğimi ;)
  • kutu içerisinde farklılıklar olacak sanırım. bu üründe araç içinde tutmak için orjinal aparat dahil olacak.
  • bilmiyorum yanlış bir benzetme mi ama sanırım bu xm-ne durumu aynı n73 deki normal-music edition farkına benziyor sadece bir hızlı müzik tuşu ve yazılımsal fark vardı o kadar yanlışsam affedin beni, nolur affedin ben bu acıyla yaşayamam
  • ||||||||

ne farkı oalcak ki 5800 XM ile????

navigasyon kullanıyorum free şekilde daha ne olsun.

sadece önüne arkasına yeni harf gelecek hepsi bu.

HAYIRLI OLSUN NE DİYELİM

NIKON COOLPIX S10
  • daha çıkmadımı piyasaya ağustostan beri çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: fa77

daha çıkmadımı piyasaya ağustostan beri çıkacak

la çıksada bakak nasıl birşey xm ile fark var mı
  • xm ler bitince aynı fiyattan çıkarsa ben nokianın.......
  • 5800 xpressmusic'lerin sadece ilk partilerinde olduğu söylenen kasa açıklığı problemi, yeni gelen telefonlarda bile görülüyor. Daha dün bir arkadaş Vatan bilgisayardan aldığı telefonda bu problem olduğuna dair bir konu açmış. Eğer 5800 almaya karar verirsem Navigation Edition'ı bekleyeceğim. Nokia'nın bu problemi yeni versiyonda çözdüğünü umuyorum.
  • yarın 5800 xm alacağım.

navigasyon için 700 lira bayılamıcam kusura bakmasın nokia
  • ereyon.com'da aylardır ilanı var "çok yakında" deyip duruyor. xm'e göre daha şık duruyor. bir an önce gelse de alsak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: merkir

5800 xpressmusic'lerin sadece ilk partilerinde olduğu söylenen kasa açıklığı problemi, yeni gelen telefonlarda bile görülüyor. Daha dün bir arkadaş Vatan bilgisayardan aldığı telefonda bu problem olduğuna dair bir konu açmış. Eğer 5800 almaya karar verirsem Navigation Edition'ı bekleyeceğim. Nokia'nın bu problemi yeni versiyonda çözdüğünü umuyorum.

Aynen arkadaşım. Bende sırf bunun için Nokia 5800 Navigation Edition'ı bekliyorum
  • Arkadaşlar hala çıkmadı dimi piyasaya :D gerçi son msj ın üstüne 2 olmuş ama yinede sormakta fayda var :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PaRTiLuX

Ücretsiz navi için mi bu kadar tantana. Nokia işini iyi biliyor haa sanki büyük bi lütuf gibi sunuyorlar. XM kullanıyorum ve Garmin saolsun süper navi kullanıyorum ha birde reis saolsun, garminde beleş ne olacak pekii

XMin Navi özelliği NE'ye göre daha düşük. Product değiştirip NE yapınca anlarsın ne demek istedğimi ;)

dostum merhaba

Navigaston Sürümünün Product Code'sini verme şansın varmı gps'i oldukça sık kullanıyorum performans açısından ne kadar artı getireceğini çok merak ettim.

teşekkürler

• Arkadaşlar adınıza faturalı sıfır ve açılmamış kutusunda KVK garantili 5800 Navigation Edition Sipariş listemize eklendi bu hafta.Nakit fiyatı 530 TL isteyenler pm den ulaşabilirler..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.