Şimdi Ara

nokia 5800 mı samsung star wifili modelimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
9.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bu sıralarda yeni alacağım telefon için düşündüğüm 2 model var. birisi noia nın 5800ı diğeride samsung starın wifili modeli. hangisinin daha iyi bir seçim olduğuna pek kara veremedim ikisinide inceledim ama gönlüm biraz daha 5800dan yana. sanırım onunda dokunmatiği çok hassa değilmiş.. bu telefonları inceleyen arkadaşların görüşlerini bekliyorum. zira hangisini almamda çok etkileyici olacak..iyi günler

• ben de samsung u almayi dusunuyordum fakat 5800 i gordukten sonra samsung aklima dahi gelmiyor, nokiada 3g, gps farki var, ki baya onemli farklar, ayrica kamera ve ses farkini da unutmamak gerekir, symbian olmasi da avantaj, nokia yi almayi dusunuyorum, baska arti eksi bildiren olursa iyi olur
  • Dokunmatik ekranına bir bakın ondan sonra nokia mı samsung mu karar verirsiniz.Nokia ile Samsung 'un dokunmatik ekranı arasında dağlar kadar fark var.Tabiki diğer özellikler bakımından 5800 önde fakat dokunmatik bir telefon alıcaksanız beklentilerinizi karşılaması gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: * Deniz *

Dokunmatik ekranına bir bakın ondan sonra nokia mı samsung mu karar verirsiniz.Nokia ile Samsung 'un dokunmatik ekranı arasında dağlar kadar fark var.Tabiki diğer özellikler bakımından 5800 önde fakat dokunmatik bir telefon alıcaksanız beklentilerinizi karşılaması gerekir.

bir dokunmatik ekran için 3g ve gps den vazgeçilmez .. star la 5800 ı kıyaslamayın .. tamam 5800 çok iyi bir telefon değil ama star la kıyaslanacak kadar da düşmedi be ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 28 Ekim 2009; 0:09:29 >
  • @tgezer

Hocam kullanıcıya bağlı kullanım alanına bağlı 3G kullanılmayacaksa star doğru seçim olur
  • 5800 kullanırken tuşların kullanımı sırasında eziyet çekip kohrolmak istemiyorsan kesinlikle star almalısın.Belki donanım olarak 5800 daha iyi gibi görünebilir ama dokunmatik ekranın iyi olmadığı, kamerasının beş para etmediği gerçeklerini görürsek aslında 5800 ın hiçte iyi bir telefon olmadığını anlarız.
  • 15 gündür iki model arasında kalmıştım. 5800 özellikleri ile beni çok cezbetti. Ama telefonu elime alıp incelemeye baslayınca simgelerin sıralanışı, kalın olması ve dokunmatik ekranına sert darbeler vurarak kullanmak gibi eksi taraflar beni 5800 den soguttu, Ayrıca bu aralar 5800'ün fiyatı çok ama çok düştü bu da beni düşündürüyor.
    Samsung alacağım ben, ama bulamıyorum, magazadan (webden değil) almak istiyorum, 449tl'ye 5 taksit ile ;ancak hiçbir yerde yok!
    Unutma dokunmatik ekranlarında dağlar kadar fark var. Mutlaka magazaya git ve ikisini kullan, kurcala.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende ikisi arasında kalmıştım ama ikisini elime alıp denedikten sonra samsung a karar verdim dokunmatiği daha güzel ve 5800ın fiyatın düşmesi beni de düşündürmüştü telefoncu bi arkadaş arızalı çıkan ürünlerin tekrar bakımdan geçişleri olabilir fln dedi ve neticede bende starımı aldım
  • Samsung star wifi model telefonları vatan computerden worldcard avantajıyla 410 TL civarı bi rakama 5 taksitle alabilirsiniz
  • işletim sistemi farkıda var.

5800 ıda star la kıyaslamak en iyi tabirle cahilliktir

• 2 telefonoda sahibim star ve 5800 dokunmatik olmasi hariç hiç bir özelliği ortak olarak yok 2 telefonun..şimdi 5800 bilgi gerektiren telefon çünkü herhangi bişi olunca yazilim fln yüklicen ....samsung sadece sorunsuz bir dokunmatik telefonum olsun tipi güzel olsun derseniz onu alın...ama ben gps-3g-symbian işletim sistemi -güçlü müzik çalar-3.5 jack-tv çıkışı-güçlü hoparlörler-iphone gibi uygulamalar-push mail istiyorum dersen 5800 ....son olarak basit sorunsuz telefon için star alın zaten yalın bi telefon pek özelliği olmadiği için takilma donma olmuyor.....ama ben herşeyi kullancam derseniz 5800...
  • Ben de ikisi arasında kaldım. 5233w starwifi den 5800 e doğru karar değiştirmiştim ama şimdi tekrar geri star wifi ye dönüyorum sanırım.

KARŞILAŞTIRMA :
    ============

SAR DEĞERLERİ :
    ----------------
    starwifi nin sar değeri : 0,531 W/Kg
    5800 ün sar değeri : 0.97 W/kg

* nokianın sar değeri samsungun nerdeyse 2 misli. Bu da 2 kat fazla radyasyon yayıyor demektir.

BEKLEME VE KONUŞMA SÜRELERİ :
    -----------------------------
    STARWİFİ'NİN

Bekleme Süresi : Maksimum 700 saat
    Pil Türü : Li-Ion
    Pil Gücü : 1000 mAh
    Konuşma Süresi : Maksimum 10 saat

5800'ÜN

Bekleme Süresi : Maksimum 406 saat
    Pil Türü : Li-Ion
    Pil Gücü : 1320 mAh
    Konuşma Süresi : Maksimum 8 saat

* Şarj bakımından da 5233w starwi-fi daha avantajlı.

herkes ilk olarak dokunmatik ekranın kullanışlılığından bahsetmiş öncelikle. Tamam doğrudur o da önemli ama ilk olarak, alınacak telefonun SAR değerlerine ve şarj sürelerine bakılamaycaksa neyine bakılacak başka. her gün telefon şarj mı edilirmiş. Bendeki eski 3310 bile 2 gün gidiyor en az :)) 5233w nin eksileri 3G olmaması. ancak 5800 e göre daha ince.

• Arkadaşlar bende bu iki telefon arasında kaldım.Nokia daki symbian işletim sisteminde msn skype vs çalıştırılabiliyomu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner11

Arkadaşlar bende bu iki telefon arasında kaldım.Nokia daki symbian işletim sisteminde msn skype vs çalıştırılabiliyomu?

Symbian'dan bahsediyoruz.. MSN ve Skype gibi yüzlerce, binlerce türlü türlü program var..
  • samsung star perestıj telefonu olarak goruyorum o yuzden cok fazla ozellık beklentım yok

dokunmatıgı cok kullanıslı.fazla ozellık olmadıgı ıcın stabıl calısan,sarjı uzun gıden,kullanıcısı uzmeyen bır telefon,google map ıle navıgasyon varmıs havası yaratıyor

ınternete gırmek ıstesem laptop var,masaustu var
    foto cekmek ıstesem yarı manuel canon var
    3 g ıstesem W910i var
    samsung benım ıcın bıcılmıs kaftan yanı
  • 5800 in özelliklerini bu fiyata başka hiç bir telefonda bir arada bulamazsınız.Bu özellikleri kullanmayan zaten almasın ayrı birşey.Sadece alo diyen şekline baksın yeter.Cihazın verilen parayı haketmesi çok önemli bence. 5800 in dokunmatik ekranına abartılı çamur atılıyor. Fiyat/performans oranı süper bir telefon 5800,bu tartışılmaz...
  • Bu güne kadar aklımda hep 5800 almak gibi bir düşünce vardı ancak yorumları okuduktan sonra birden gözümden düştü bu telefon.. Samsung Wi-Fii!!
  • arkadaşlar ben 5800 aldım. Yaklşaık 3 aydır kullanıyorum telfonu.ne tıksırdı ne öksürdü.ekranına herkes bi şekilde çamur atıyor fakat hayet iyi.Hassas değil densede gayet hassa.müzik konusuna hiç değinmiyorum.süper ötesi bir duruma getirmişler.Aynı zamanda otur film izle telde.telefonun ilk vesiyonlarıdna bazı problemlerele karşılşaıldı.ama artık piyasada 2. versiyonu var ve bir çok şey düzeltilmiş.ayrıca belli aralıklara nokia size mesaj atıyor.size özel .telefojuzdaki güncellemeleri haber veriyor ve bunları size nokia ücretsiz temin ediyor.müşteri memnuyeti ön planda.Eksi yanı mesaj yazarken yazı bazaen geç gelebiliyor.eğer hızlı yazıyorsanız bu size problşem yaratabilir.

Not: eğerki 58oo alacaksınız alırken telefonun kasa açıklığı var mı yok mu kontrol edin eğer varsa alırken değiştirin.;)
  • ya bende 5800 veya samsung star TV modeli arasında kaldım. 5800 ın özellikleri çok güzel çok hoşuma gitti ama tam olarak hepsini kullanırmıyım bilemem 3g wifi ve navigasyon özelliklerini hiç kimse tam olarak kullanmıyodur herhalde. star tv modelininde tv özelliği beni cezbetti ama wifi mi önemli yoksa tv mi karar veremedim yardımcı olurmusunuz???*
  • ya bende 5800 veya samsung star TV modeli arasında kaldım. 5800 ın özellikleri çok güzel çok hoşuma gitti ama tam olarak hepsini kullanırmıyım bilemem 3g wifi ve navigasyon özelliklerini hiç kimse tam olarak kullanmıyodur herhalde. star tv modelininde tv özelliği beni cezbetti ama wifi mi önemli yoksa tv mi karar veremedim yardımcı olurmusunuz???*
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.