Şimdi Ara

nokia 5800 gpsi mukemmel sekılde hmde kontor gıtmeden kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar ben cok aradım ama bulamadm eger forumda verecegm bilgi kolay ulasabılecek byerdeyse affola

    telı gpsı calsmadıgı ıcıın azdaha servıse gonderıyodumki anladm telde sorun olmadıgını.genel olarak telefonların gpsini şebeke destegı ve yardımlı gps olmadan kullanmak mumkun olmuyor ancak bu bılgilerı kullanmak kontor yıyor. kullanmadıgınız zaman ya yerınızı 3-5 klmtre uzaklıkta buluyor yada hıc bulamıyor ancak şebeke destegı ve yardımlı gpsi kullandıgınız zaman yerınızı birkac sanıyede tam kusursuz sekılde bulablyosnz hatta ıcınde pencere olan kapalı bır alanda bıle.

    ancak gpsi mukemmel sekılde vodafone ıcın 0.001 kontre kullanmak mumkun.


    bunu su sekılde yapacaksınız:
    uygulamalar>yer>konumlama>konumlama yontemlerıni açın ve yardımlı gps, tumlesık gps ve sebeke tabanlı gpsi acık bırakın (ancak sebeke çift modda olacak) harıtalardan ornegın arac surmeyı acın ve yol harıtanızın cızılmesıne kadar bekleyın (yaklasık5-10 snıyelık bır ıslem) daha sonra harıtaları kapatmadan orta tusa bakarak cıkıp yardımlı gps ve sebeke tabanlı gpsi kapatın daha sonra tekrar harıtayı acın boyle hıc sorunsuz sadece 0.001 kontorunuz gıderek gpsınızı kullanabılırsınız.

    bu bıze nokıanın verdıgı bır nımet nıtekım iphoneda yardımlı gps, tumlesık gps ve sebeke tabanlı gpsi hep acık oluyor ve kapatma sansınız yok yanı 3g olmadan kullanamıyorsunuz







  • ARKADAŞLAR BİRYERLERLE OYNAMAYA GEREK YOK SADECE TÜMLEŞİK GPS AÇIK OLSUN YETERLİ DİĞERLERİNİ KAPATIN.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandinga662 -- 22 Nisan 2010; 12:59:34 >
  • turkcellde gps e baglanmak ıcın 5 kb lık veri akışına küt diye 50 kuruşu geçiriyor.
  • az önce sırf denemek için ndrive yükledim 1 dk içerisinde bağlandı garmine göre bağlanma süresi daha yüksek gibi geldi bana 5800 kullanan bir arkadaşım daha var onda garmin yüklü ikisini aynı anda açıp deneyeceğim bakalım :)
  • ben v5o yı yukledıkden sonra daha ilk seferınde gps programını acmadan konumlama yontemlerınden sadece tumlesıgı actım dıgerlerını kapadım. ilk baglanma 5 dk yı buldu. sımdı ne zaman acsam bı dk ıcerısınde baglanıyor. en son kapadıgım konumda isem baglanması 5-6 sn sürüyor :)
  • quote:

    az önce sırf denemek için ndrive yükledim 1 dk içerisinde bağlandı garmine göre bağlanma süresi daha yüksek gibi geldi bana 5800 kullanan bir arkadaşım daha var onda garmin yüklü ikisini aynı anda açıp deneyeceğim bakalım :)

    programla ilgisi yok bağlanma süresinin.tamamen donanıma bağlıdır

    turkcell faturalıya geçtim yardımlı gpsi çok rahat kullanıyorum.çünkü ayda 1kb ile 1 mb arası toplamda sadece 2TL ödüyorsunuz veri için.A-GPS her bağlantıda 1-2 kb veri aldığına göre aylık 2TL'ye geliyor gps kullanma



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 22 Nisan 2010; 14:47:43 >
  • bu dedikleriniz işe yarıyor ama telefon kapanana kadar. telefonu kapatıp açtığınızda bu adımları tekrar uygulamanız gerekiyor. benim gibi tcell abonesiyseniz hiç bulaşmayın derim. anında 50 krş gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcel NANO sım kart satısı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bu gps yi yada varsa navigasyonu nasıl kullanacağım bulunduğum yeri ve gitmek istediğim yeri yazabiliyormuyum navigasyon ile ilgili biraz bilgi verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.