Şimdi Ara

Nokia 5800 Bulunan; e-Marketler, Stok Durumları, Aksesuarlar .... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
0
Favori
28.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EREYON dan mesaj geldi. ürün tedarigi sağlanmistir. ürünün bize gelmesini bekliyoruz kargo da diye. hb yi iptal edip sipariş verdim...
  • vatan bilgisayarda siyah ve kırmızı renk topkapı,internette stokta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reco038 -- 19 Kasım 2009; 20:22:02 >
  • Stoklara eyer dediğin gibi 29.11.2009 da gelecekse hapı yuttuk demektir.Bu kadar uzun süre bekleyemem yarın iptal edip başka bir yerden sipariş verecem.
  • Bende sonunda siparişi az önce vat.an dan verdim.. 553 lira 10 taksit:)) Hızlı gönderi diyo bakalım ne zamn gelecek..
  • www.ereyon.com a sonsuz teşekkürler..... beni gereksiz yere bekletmeyip, ilk ele geçen fırsatta yolladığı için..

telefonum dün 20:48 de kargoya verildi sabah saa 11 :30 da elime ulaştı =))

ilk izlenimlerim şu:

1- Telefon kesinlikle harika
    2- Kasa açıklığımı oda ne? ben körmüyümde göremiyorum?
    3- KVK bandrollü.. Kvk ve Genpğa Garantili bir kutu. kesinlikle paralel ithalat değil
    4- Kutu içeriği: Noki 5800 =) Batarya, Mini DVD, Stylus Pena, Kualklık ve kumandası, usb bağlantı kablosu.. Not: ben ürün gelmeden önce Orjinal kılıf ve ayaklığı almıştım zaten. Kılıf Süper oldu. bunund ışında kılıf kullanmam. şık ve orjinal bir ürün ;)
    5- daha bişey yüklemedm hızını fazla test edemedm.
    6- 9 da kullanmaya başladım rahattlıkla 20 msj yazdım no problem =)) gayet rahat :D
    7- Sürüm V30.0.011 Tarih: 26.06.2009
    8- Dokunmatiğine laf atanları anlamıyorum. uzay çağında yaşıyorsunuz da haberimiz mi yok

Telefonumu çok sevdim. herkes çok sevdi..

Annemin elinden alamadım yahu N73 ümü anneme veriyorum beğenmedi. 5800 ü istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: PC76

Stoklara eyer dediğin gibi 29.11.2009 da gelecekse hapı yuttuk demektir.Bu kadar uzun süre bekleyemem yarın iptal edip başka bir yerden sipariş verecem.

Kredi kartına taksitle alım iptal edilince kredi kartının da limiti azalmıyormu ?
  • @BLooDSLinCe

Öncelikle hayırlı olsun. Bir kaç soru soracağım size. Ayaklığı nereden ve kaç liraya aldınız acaba merak ettim ? Bir de kasa açıklığı resimlerine baktım. Bariz bir şekilde açıklık var bölgede, benim telefonda çok hafif bir şey var gibi. Görünüm açısından hiçbir eksisi olmuyor. Zar zor belli oluyor ufak brşey olduğu. Acaba siz kasa açıklığı olabilecek olan bölgenin bir resmini çekip yollar mısınız ? Karşılaştırma yapmak istiyorum da. Teşekkürler.
  • Atum İptal yaparsa eğer azalmaz =))) zaten siparişig öndermiyeceği için iptal olacak sorun olmaz..

bazı siteler şunu yapıyor taksit taksit o ödemeyi yapıyor.. bunuda bankanla iletişime geçip halledebilirsin. onlar direk ilgili kuruluşla bu sorunu hallediyorlar ;)

iptal olduğundan limitiede bişicik olmaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooDSLinCe

www.ereyon.com a sonsuz teşekkürler..... beni gereksiz yere bekletmeyip, ilk ele geçen fırsatta yolladığı için..

telefonum dün 20:48 de kargoya verildi sabah saa 11 :30 da elime ulaştı =))

ilk izlenimlerim şu:

1- Telefon kesinlikle harika
    2- Kasa açıklığımı oda ne? ben körmüyümde göremiyorum?
    3- KVK bandrollü.. Kvk ve Genpğa Garantili bir kutu. kesinlikle paralel ithalat değil
    4- Kutu içeriği: Noki 5800 =) Batarya, Mini DVD, Stylus Pena, Kualklık ve kumandası, usb bağlantı kablosu.. Not: ben ürün gelmeden önce Orjinal kılıf ve ayaklığı almıştım zaten. Kılıf Süper oldu. bunund ışında kılıf kullanmam. şık ve orjinal bir ürün ;)
    5- daha bişey yüklemedm hızını fazla test edemedm.
    6- 9 da kullanmaya başladım rahattlıkla 20 msj yazdım no problem =)) gayet rahat :D
    7- Sürüm V30.0.011 Tarih: 26.06.2009
    8- Dokunmatiğine laf atanları anlamıyorum. uzay çağında yaşıyorsunuz da haberimiz mi yok

Telefonumu çok sevdim. herkes çok sevdi..

Annemin elinden alamadım yahu N73 ümü anneme veriyorum beğenmedi. 5800 ü istiyor

Hadi seni ilk tebrik eden ben olayım.. Mutlu günlerde Kullan kardeş.. TV OUT Kablosunu benden satın alırsın artık.. kaçarın yok..

tü be. benden önce davrandılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Re-Atum -- 19 Kasım 2009; 22:52:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: umuts55

@BLooDSLinCe

Öncelikle hayırlı olsun. Bir kaç soru soracağım size. Ayaklığı nereden ve kaç liraya aldınız acaba merak ettim ? Bir de kasa açıklığı resimlerine baktım. Bariz bir şekilde açıklık var bölgede, benim telefonda çok hafif bir şey var gibi. Görünüm açısından hiçbir eksisi olmuyor. Zar zor belli oluyor ufak brşey olduğu. Acaba siz kasa açıklığı olabilecek olan bölgenin bir resmini çekip yollar mısınız ? Karşılaştırma yapmak istiyorum da. Teşekkürler.

Sağolasın kardeşim. ayakklığı ben gitti gidiyordan aldım. Re-atum da sana yardımcı olabliir şuan. ondada var telefonun tüm orjinal aparatları.

tamam bekle resmini çekip yolluyorum...
  • quote:

quote:

@BLooDSLinCe

Sağolasın kardeşim. ayakklığı ben gitti gidiyordan aldım. Re-atum da sana yardımcı olabliir şuan. ondada var telefonun tüm orjinal aparatları.

tamam bekle resmini çekip yolluyorum...

Teşekkür ederim.

• ya kardeşim çekiyorum ama pek bişi belli olmuo onu söyliyeyyim. istiosan pmden msni verim gel web camden gösterym.odaha iyi gösterir.

Re-atum sağol kardeşim =))) evet tv kablosu söz senden alıcam =)))
  • quote:

ya kardeşim çekiyorum ama pek bişi belli olmuo onu söyliyeyyim. istiosan pmden msni verim gel web camden gösterym.odaha iyi gösterir.

Şimdi yatacağım yarın sınavım var. Sen yolla yine msnni pmden. Uygun bir zamanda gösterirsin. Teşekkürler.
  • quote:

quote:

ya kardeşim çekiyorum ama pek bişi belli olmuo onu söyliyeyyim. istiosan pmden msni verim gel web camden gösterym.odaha iyi gösterir.

Şimdi yatacağım yarın sınavım var. Sen yolla yine msnni pmden. Uygun bir zamanda gösterirsin. Teşekkürler.

kardeş çektiğin fotoyu buraya koysanda bizde baksak ya aynı mı değilmi.bikaç gün sonra benim telde gelecek bi aksilik olmazsa.
  • bunlar yeterli değilse başkada çekip koyarım yani =))) bence herhangi bir açıklık yok. her yer aynı şekilde ekstra bi açık olan yer görmedm. açık olan 5800 lerde gördüm ama benim 5800üm onlardan değil ;)

Nokia 5800 Bulunan; e-Marketler, Stok Durumları, Aksesuarlar ....

• şimdi vatandan 2 adet kırmızı sipariş ettim 529 tl den, hızlı gönderi diyor bakalım...
  • Şişli Darty den aldım 529'a Mavi renkli, kasa açıklığı olduğunu göre göre aldım. Sorun teşkil etmiyor, dikkate alınacak büyüklükte değil. Telefon süper ötesi arkadaşlar.
  • bende vatan'dan akşam siyah sipariş ettim 509 TL (world card 5 taksit, ödemeler 2010 da:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuftaner -- 20 Kasım 2009; 10:54:24 >
  • vatandan siyah renk sipariş etmeyi düşünüyorum siyah olanlarda herhangi bir problem yok değil mi birde vatandakiler kvk garantili mi?
  • vatandaki paketlerde de 8 gb kart var de mi forumdaşlar valla siyah siparişi verdim ama inşallah pişman olmayız :S
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.