Şimdi Ara

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ## (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.246
Cevap
0
Favori
235.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet güzel bir tema paylaşmak istiyorum arkadaşlar sizinle. NCA yapımı bu tema telefonun görselini şimdiye kadar hiç görmediğim ölçüde değiştiriyor.

Nokia 5800 and N97 Theme SteelLight By NCA ( Red,Green,Blue)

## ♪♪ Nokia 5530 XpressMusic İncelemesi ♪♪ ##

Mavi için tıklayın

Kırmızı için tıklayın

Yeşil için tıklayın

Temaya özel duvar kağıtları, logolar için tıklayın

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Benim 5800'ımdan birkaç ekran görüntüsü;

• @anilozler temalar için teşekkürler, gerçekten güzeller..
  • rica ederim. biraz daha paylaşımlara ağırlık verilirse süper olur. Ben bu teli aldığımda sadece 5800 vardı s60V5 olarak
    Şimdi n97 var, 5530 var yeni gelecek modeller var programlar artacaktır zamanla...
  • samsung S5233W mı yoksa 5530xm mi arkadaşlar? aralarında 135tl bir fark var. hangisi daha doğru karardır sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilozler

rica ederim. biraz daha paylaşımlara ağırlık verilirse süper olur. Ben bu teli aldığımda sadece 5800 vardı s60V5 olarak
    Şimdi n97 var, 5530 var yeni gelecek modeller var programlar artacaktır zamanla...

Hocam paylaşımlar için ayrı bir konu bulunmakta, burada daha çok telefon üstüne konuşuluyor.

quote:

samsung S5233W mı yoksa 5530xm mi arkadaşlar? aralarında 135tl bir fark var. hangisi daha doğru karardır sizce?

Dostum burası nokia kullanıcılarının bulunduğu bölüm olduğu için 5530 denicektir. samsung S5233W denilen alette bazı kaynaklarda wi-fi var deniyor bazı kaynaklarda yok deniyor. 5530a göre tek avantajı biraz daha ince olması.

Benim önerim 5530 alman.

• Orijinalden alıntı: saLtaş

Videoların uzunluklarından bahsettim dolayısıyla şarj süresi açısından değindim , fakat bu problem sizin için yok olmuşa benziyorki benimde acilen sizin aldığınız 1100 mah lık pilden temin etmem gerekli nasıl olacak bilmiyorum , bl-4u mu oda?
    Ve videolarınızı ovi suite ile convert etmemelisiniz, ekranın dpi değeri yüksek (mesela 5800 a göre) video izlemek zevkli fakat convert işlemini kendiniz bi şekilde en iyi ayara gelene kadar kurcalamalısınız.
    Efekt konusu tabiki kişisel, ama ben 5530 da dediğim efektin haricinde birşey göremiyorum :)
    Arkadaşlarınızdaki cihazları kurcalarsanız yan yana 5530 illaki daha çok hoşunuza gidecektir ne biliyim beyazın ön paneli çok cezbediyor , ama arka kapakları karşılıklı bi çıkarın takın , plastik çelik metal geçişlere bir bakın telefonun yanındaki boşluklara bir göz atın malzemeyi test edin sadece görüntüye aldanmayın, sallayın 2 telefonuda hangisinden ses geliyor ne biliyim menüleri kurcalayın yoğun olarak yavaşlamalar vs oluyormu, birde star da uygulamalar arası geçiş yok , dolayısıyla resetlenmenin ana kaynağındaki problemden yoksun bir cihaz Samsung Star , size dediklerimi yapsaydım direk söylerdim fakat siz yapın kendiniz görmeye çalışın sonra karar verin. Seri no su vs de çok önemli tabi. Ha 550 tl lik telefon , ben bunu 1-2 yıl kullanacak olsamda geçici bir tlefon gözüyle bakıyorum onun için göz yumuyorum bazı şeylere , ama neler oldukları bilinmeli ..

Dostum çok teşekkür ederim tekrardan. Ve sonunda kararımı verdim. Açtım PAKETİ ve kullanmaya başladım. Umarım hayırlı olur ve bizim NOKIA da sorun çıkmaz.. Pil konusunda sağolsun aldığım yerdeki vatandaş verdi pili ben şarz olayında şikayet edince.. Fİyatı nedir bilmiorum,. sende bir an önce al..
    Ya efekt konusu aynen dediğin gibi. ama ne bilim samsung a göre daha hoş göze hitap ediyor, bu kişisel bir zevk sonuçta. gelelim kasa malzemisine. kesinlikle katışıyorum, özellikle arka kapak tam bir felaket. inşallah bir krılma söz konusu olmaz. samsung kasa yönünden baya bir önde bizim NOKIA 5530 a göre.. Resetleme mevzunda umarım başımaıza gelmez. bikaç saattir kullandım bi sorun olmadı.
    yanlız cihazın WİFİ sinin hakkını vermek gerek, gerçekten beklentilerimin üzerinde WİFİ çıktı. çok başarılı buldum. samsung star wifi yi bilmiom ama, samsung omnia var , onun wifisinden daha ii. birde stara göre SES kalitesi harika.. çok net, ve güzel. ama bir durumu beğenmedim. birisiyle görüştüm, karşı tarafın sesi çokta ii gelmedi bana. umarım geçici bir durumdur.. aslına bakarsak ben 1 hafta 10 kullanıp, ardından da fikir vermeye çalışcağım... tüm fikir veren arkadaşlara tekrardan çok teşekkür edriz...

Rica ederim, hayırlı olsun diyelim şimdi. İnşallah en az sıkıntı yaşayanımız siz olursunuz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ra hmetli

quote:

Orijinalden alıntı: anilozler

rica ederim. biraz daha paylaşımlara ağırlık verilirse süper olur. Ben bu teli aldığımda sadece 5800 vardı s60V5 olarak

Hocam paylaşımlar için ayrı bir konu bulunmakta, burada daha çok telefon üstüne konuşuluyor.

quote:

samsung S5233W mı yoksa 5530xm mi arkadaşlar? aralarında 135tl bir fark var. hangisi daha doğru karardır sizce?

Dostum burası nokia kullanıcılarının bulunduğu bölüm olduğu için 5530 denicektir. samsung S5233W denilen alette bazı kaynaklarda wi-fi var deniyor bazı kaynaklarda yok deniyor. 5530a göre tek avantajı biraz daha ince olması.

Benim önerim 5530 alman.

• yazılanların tamamını okuyamasamda bir çoğunu okudum cevabı verilmişse şimdiden özür.
    Alalı bir hafta falan oluyor. İnterneti dün arkadaşlarla oturduğumuz biyerde ilk kez deneme fırsatım oldu.Bağlanamadım fakan arkadaşım başka bi telefonla da bağlanamadı.
    Şimdi ayarlar>bağlantı>kablosuz lan seçeneğe girdiğimde kablosuz ağlar direk çıkıveriyor. (ilk girdiğimde böylemiydi hatırlamıyorum ama bugün şarj biraz hızlı bitti. sık sık yeniliyo yeni bağlantı varmı diye gibime geliyor)
    Ve asıl ilginç olan o gün girdiğim bağlantı hala "bağlandı" yazısıyla çıkıyor ve iptal edemiyorum
    başka modemi denediğimde "wlan bağlantısı zaten kullanılıyor kapatın ve tekrar deneyin gibi bişi diyor"
    bağlandı görünen bağlantıya giriyorum "web bağlantısını kes" diorum ama hala bi hareket yok.
    avea servis sağlayıcısı kullanılsınmı gibi bişi demişti ben hayır ı seçince geri çıkmıştı eveti denedm sonra bi acaba o yüzdenmikaldı o öyle ?
    yardımcı olan olursa sevinirim

• collosus

Tam olarak sizin probleminizle mi alakalı bilmiyorum ancak ''Kablosuz LAN'' listenizde modemlerin listelendiği bölümde Seçeneklerden Ayarlar'a girip buradaki ''WLAN varlığını göster'' kısmını ''Asla'' olarak belirleyin. Bu sizin görünürlüğünüz değil cihazların her 2-5-10 dakikada bir taranması ve bağlı kalınması anlamına geliyor. Dediğim gibi bu seçenek Evet ise Asla olarak belirleyin probleminiz çözülecektir. Bununla ilgili değilse de cihazınızdaki tüm bağlantı, internetle ilgili program ve tarayıcı ayarlarınızı kontrol edin. ''Bağlantı Noktası veya Erişim Noktası'' seçeneklerinin tümünü ''Her zaman sor'' şeklinde değiştirin. Böylelikle hem otomatik olarak gprs'e bağlanmasını engellersiniz hem de size sormadan o uygulama içerisinde herhangibir modeme bağlanmasını engelleyebilirsiniz..

Ayrıca her listeye giriş yaptığınızda kablosuz ağların anında listelenmesi normal ancak bu konumda sadece size şifresi bilinen veya önceden bağlanılmış modemleri Biliniyor şeklinde belirtmesi gerekli, bunun dışında ayar yapmadıysanız otomatik bağlanamaz. Listeden ayrıldığınızda da taramayı kapatır ve ana ekranda şarj kapasitesini gösteren barların yanındaki wireless simgesi yokolur. Siz modeme bağlanıp internete girip çıkmış olsanız ve bağlantıyı otomatik kesmemiş olsanız dahi cihazın otomatik olarak bağlantıyı koparması ve bu ana ekrandaki wireless anten simgesinin kaybolmuş olması gerekli..

• Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

Bende wi-fi li ve dokunmatik ekranlı telefon isteyen çoğu kişi gibi 5530 ve samsung star arasında kaldım.
    Aslında telefon almak gibi bir düşüncem yoktu fakat 1 hafta önce babam wi-fi siz bi star aldı ve bende ilk defa
    bir dokunmatik ekranlı telefon inceleme imkanı buldum.Hakikaten dokunmatik ekran çok güzel birşeymiş ve samsung da
    hakkını vermiş telefonun tam bi fiyat/performans telefon üretmiş.Neyse inceledikten sonra bende mi alsam
    diye düşünmeye başladım.Birde benim 6630 un bataryası ölünce alma isteğim dahada arttı.Fakat star ın wi-fi si yoktu.Daha sonra
    benzer özelliklerde olan 5530 keşfettim tam istediğim gibiydi dokunmatik ekran, wi-fi ve 3,5 mm jaklı kulaklık girişi(Şans ya
    işte mp3 de bataryası öldü).Ve ardından hepsiburadada wi-fi li star ın çıkmış olduğunu gördüm.Böyle olunca tabi
    kararsızlıkta kalmam için alternatif doğdu.Fakat şuan 5530 daha ağır basıyor heralde onu alırım fakat ilk önce sizlere
    birkaç şey soracağım:

1)Ben bundan yaklaşık 4 sene önce 6630 almıştım 750 liraya aradan 1 hafta geçti telefon 650 ye düştü ve hızlı fiyat düşüşüne
    devam etti.Tamamen kendi biriktirdiğim parayla almıştım ve öğrencide olunca bu bana çok koymuşta.Ben de acaba 5530 da böyle bir
    düşüşe geçer mi diye sormak istedim???(Annem biraz daha bekle diyor.Bence de max. 500 düşer daha sonra piyasadan kalkar.)
    Hala öğrenciyim kendi paramı kazanıyor olsam hiç düşünmeden hemen alırdım bu güzelim telefonu.

2)5530 acaba bir mp3 çalar kadar kaliteli müzik deneyimi yaşatıyor mu???Telefondan çıkan kulaklığı zaten kullanmam
    onun için harici kulaklıkla nasıldır acaba diye soruyorum?(Benim önceki mp3 üm Sony Walkman nw-s202f kulaklığım Philips shs3200)

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

• max kaç gb hafıza kartı takılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

max kaç gb hafıza kartı takılıyor

16 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHcr

Herkese iyi forumlar arkadaşlar.

Bende wi-fi li ve dokunmatik ekranlı telefon isteyen çoğu kişi gibi 5530 ve samsung star arasında kaldım.
    Aslında telefon almak gibi bir düşüncem yoktu fakat 1 hafta önce babam wi-fi siz bi star aldı ve bende ilk defa
    bir dokunmatik ekranlı telefon inceleme imkanı buldum.Hakikaten dokunmatik ekran çok güzel birşeymiş ve samsung da
    hakkını vermiş telefonun tam bi fiyat/performans telefon üretmiş.Neyse inceledikten sonra bende mi alsam
    diye düşünmeye başladım.Birde benim 6630 un bataryası ölünce alma isteğim dahada arttı.Fakat star ın wi-fi si yoktu.Daha sonra
    benzer özelliklerde olan 5530 keşfettim tam istediğim gibiydi dokunmatik ekran, wi-fi ve 3,5 mm jaklı kulaklık girişi(Şans ya
    işte mp3 de bataryası öldü).Ve ardından hepsiburadada wi-fi li star ın çıkmış olduğunu gördüm.Böyle olunca tabi
    kararsızlıkta kalmam için alternatif doğdu.Fakat şuan 5530 daha ağır basıyor heralde onu alırım fakat ilk önce sizlere
    birkaç şey soracağım:

1)Ben bundan yaklaşık 4 sene önce 6630 almıştım 750 liraya aradan 1 hafta geçti telefon 650 ye düştü ve hızlı fiyat düşüşüne
    devam etti.Tamamen kendi biriktirdiğim parayla almıştım ve öğrencide olunca bu bana çok koymuşta.Ben de acaba 5530 da böyle bir
    düşüşe geçer mi diye sormak istedim???(Annem biraz daha bekle diyor.Bence de max. 500 düşer daha sonra piyasadan kalkar.)
    Hala öğrenciyim kendi paramı kazanıyor olsam hiç düşünmeden hemen alırdım bu güzelim telefonu.

2)5530 acaba bir mp3 çalar kadar kaliteli müzik deneyimi yaşatıyor mu???Telefondan çıkan kulaklığı zaten kullanmam
    onun için harici kulaklıkla nasıldır acaba diye soruyorum?(Benim önceki mp3 üm Sony Walkman nw-s202f kulaklığım Philips shs3200)

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler...

Arkadaşım ben yardımcı olmaya çalışıyım.Telefonu geçen hafta cuma günü aldım.Şuan Finlandiya'dayım.Fiyat olarak 230 € ya aldım ben burdan ama Kdv olayı yok burda ondan ucuz.Telefondan genel olarak gayet memnunum.Fiyatı düşermi bişey diyemiycem ama telefonun satışları artarsa düşeceğini sanmıyorum.Ses kalitesine gelince 2 sene önce N91 8Gb vardı bende eğer telefonu biliyorsan şu ana kadar çıkmış en iyi ses kalitesine sahip telefondur kendisi tabi kulaklıkta.N91 de ben sesi sonuna kadar açamıyordum.Açında içinde duramıyorsun.O telefondaki kaliteyi daha görmedim.Bundan önceki telefonun ki halen duruyor 5700.5700 a göre 5530 un ses kalitesi çok iyi ama N91 e yakın ama N91 kadar değil.N91 in ses kalitesi sanırım tüm mp3 çalarlar,telefonlar vb. cihazlarda en iyisiydi.İpod da dinledim ama N91 in ses kalitesindeki tadı vermedi bana.Sonuç olarak senin daha önce kullandığın Sony mp3 çaların ses kalitesinden muhtemelen daha iyi bir ses kalitesi vardır 5530 un.Almanı kesinlikle tavsiye ederim.Benim ilk dokunmatik ekran telefonun ve gerçekten çok güzel iş çıkarmış Nokia.

• anilozler temalar için teşekkür ederim fakat şöyle bir sorunum var.Mesela kırmızı olanını telefona yükledikten sonra yeşil olanını yüklemeye kalktığımda güncelleştirme hatası deyip yüklemiyor.Yüklemeye çalıştığınız uygulama zaten çalışıyor deniyor.Ne yapmam lazım,biri telefona yüklüyken diğerleri yüklenemiyor mu?
  • Kullanıyor olduğun temayı değiştirip, cihaz farklı bir tema ile çalışıyor iken yeni temalarını kurmayı deneyebilirsin..
  • quote:

quote:

16 GB

5800xm ile arasında ne farklar var acaba
  • öyle de denedim zaten olmadı ...
  • Şarjı 3 gün gidiyor. Kilitlenme vs yaşamadım. Dünya kadar da V5 program kurulu. Birileri birşeyleri yanlış yapıyor yada kullanıyor sanırım
  • quote:

quote:

quote:

16 GB

5800 - 5530 karsilastirmasi

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2832&idPhone1=2537

• quote:

quote:

quote:

16 GB

5800 Avantajları
    3g olması
    Ekranının büyük olması
    8 gb hafıza kartı ile gelmesi

5530un avantajları
    Daha küçük ve daha ince olması,Şık görünmesi.
    KAsasının çelik olması
    Kulaklığının kulakiçi kulaklık olması
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.