Şimdi Ara

NOKİA 5310 MSN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar belki yanlış yere yazıyorum şimdiden özür dilerim nokia 5310 telefonuma msn programı yüklemek istiyorum ama bulamadım bana bu konuda yardımcı olurmusunuz

• wap.ceptemsn.com a giriyosun mesenger programını telefonuna indiriyosun. wap ayarların yoksa WAP 5310 yaz 2222 ye yolla

indirdikten sonra sırasıyla telefonundan

Menü-Ayarlar-yapılandırma-kişisel yapılandırma ayarları-yeni ekle diyosun çıkan seçeneklerden erişim noktası olanı seçiyosun.

hesap ismi kısmına internet yaz altında paket veri ayarları var oraya gir en altta tercih edilen erişim noktasını kullan kısmını hayır yapıosun

erişim noktası ayarlarını tanımla der sana tamam diyosun paket veri erişim noktasına küçük harflerle internet yazıyosun ki muhtemelen o yazıyodur zaten sonra geri geri diyip kişisel yapılandırma ayarlarına kadar çıkıyosun orda oluşturmuş olduğun internet profilini göreceksin üstündeyken seçeneklerden etkinleştir de ondan sonra MSN yi aç kullan daha napiyim bilmemki bu arada bi sorun olursa yaz çözeriz.

• İndirme seçeneklerinde 5310 yok malesef.
  • arkadaşlar bende 3220 var mig33 ve ultraim kurdum ikiside sorunsuz çalışıyor. bende forumlardan araştırıp buldum bunlardan birini deneyin
  • 5310'a 10 dan fazla msn programı yüklenir.mig33,ebudy,morange,nimbuz... Gibi.yapman gereken ayarlardan yapılandırma ayarına gir.erişim noktası turkcell internet veya bilgisayarda interneti seçmek. programı kurduktan sonra bağlantı tipi varsa tcp yi seçmelisin:-)
    Not: ayarlar turkcell icindir
  • quote:

Orjinalden alıntı: BuZ-MaViSi

5310'a 10 dan fazla msn programı yüklenir.mig33,ebudy,morange,nimbuz... Gibi.yapman gereken ayarlardan yapılandırma ayarına gir.erişim noktası turkcell internet veya bilgisayarda interneti seçmek. programı kurduktan sonra bağlantı tipi varsa tcp yi seçmelisin:-)
    Not: ayarlar turkcell icindir

Bu şekilde yapınca oluyor. Teşekkürler.
  • Morange kullanabilirsin.icq, msn, yahoo messenger,aol hepsi bir arada çok kullanışlı bir program

http://morange.com/v/en.jar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia N95
    14 yıl önce açıldı
    k750i vs w700i
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mig33 en iyisi
  • ücretlendirmeleride yazsaydınız keşke yaf
  • ücretlendirmeler ----- turkcell - 30 kb = 1 kontor ( Haftalık internet paketi 50 mb = 25 kontor)
    avea - 60 kb = 1 kontor
    telsim - 100 kb = 1 kontor
  • en iyisi e,buddy mobilite
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.