Şimdi Ara

_____NOKIA 3600 SLIDE -- ANA BAŞLIK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
293
Cevap
0
Favori
30.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ByAdmin

Ben Axesse 5 taksit 360 a aldım

yuro düşükken dimi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

quote:

yuro düşükken dimi...

Yoo geçtiğimiz Perşembe günüydü işte, satın aldığım yer genelde diğer yerlere göre en az 20-30 ytl daha uygun veriyor (kvklı)
  • quote:

Güzel Fiyat hocam incelemelerinizi En kısa zamanda Bekliyoruz
  • Arkadaşlar 6500 - 3600 ikisinin arasında kaldım. 6500 verdiğim para 3600 varken boşa gidecekmiş gibi geliyor. ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihan_baba_5249

Arkadaşlar 6500 - 3600 ikisinin arasında kaldım. 6500 verdiğim para 3600 varken boşa gidecekmiş gibi geliyor. ne dersiniz?

Bence Biraz bekle kullanan arkadaşlar Yorumlarını Bildirisin ona Göre Alır veya almazsın..
  • kamera performansı aynı ise alınır..
  • bunlar firmaların son çırpınışları 3G özelligi olmıyan telf lar bir müddet sonra çok düşük fiatlara satılacak alan olursa tabii
  • Konu geride kalmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: __VaSsiLi__

Konu geride kalmasın

tamam
  • Başka bir 3600 başlığına yazmıştım ama galiba o başlık silinmiş neyse buraya da yazayım. Yeni bir telefon alacağım. Nokia olacak kesinlikle. Müzik dinleyebileceğim ve eğlence amaçlı kaliteli fotoğraf çekebileceğim bir telefon arıyorum. Limitim 350-370 Ytl. 6120 alacaktım ama 3600 ı görünce kafam karıştı. Fiyatları birbirine yakın. Bugün ikisini de inceleme fırsatım oldu teşhir ürünleri içinde. 3600 özellikleriyle daha önde gözüküyor ama kasa kalitesi kötü gibi geldi bana.
    3600 sahibi arkadaşlar çektikleri fotoğrafları yükleyebilir mi acaba ? En azından kamera kalitesi hakkında bir fikrimiz olsun.

Edit:Kararımı değiştirdim; XpressMusic serilerinden birine yöneleceğim sanırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychedeliczade -- 10 Eylül 2008; 18:40:59 >
  • tasarımını beğenmedim ama bayanlar için ideal
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychedeliczade

Başka bir 3600 başlığına yazmıştım ama galiba o başlık silinmiş neyse buraya da yazayım. Yeni bir telefon alacağım. Nokia olacak kesinlikle. Müzik dinleyebileceğim ve eğlence amaçlı kaliteli fotoğraf çekebileceğim bir telefon arıyorum. Limitim 350-370 Ytl. 6120 alacaktım ama 3600 ı görünce kafam karıştı. Fiyatları birbirine yakın. Bugün ikisini de inceleme fırsatım oldu teşhir ürünleri içinde. 3600 özellikleriyle daha önde gözüküyor ama kasa kalitesi kötü gibi geldi bana.
    3600 sahibi arkadaşlar çektikleri fotoğrafları yükleyebilir mi acaba ? En azından kamera kalitesi hakkında bir fikrimiz olsun.

Edit:Kararımı değiştirdim; XpressMusic serilerinden birine yöneleceğim sanırım :D

Ana topic burası dostum.Telefonu alan arkadaşlar varsa yorumlarını bizimle paylaşsınlar.Alacak arkadaşlara faydalı olur

5610 XM dikakt et slider tuşu çatlıyor.

• 5320 ye bakabilirsin... 5310 da olabilir ama 5320de ekstra olarak kamera daha ii olabilir ve flaşlı olsa gerek... bi de symbian...
  • Arkadaşlar Bende 3600 Slide Almaya Karar Verdim,Fakat Kamerası Konusunda Kararsızım Çektiğiniz Resimlerden Koyarmısınız ?
  • 6600 slide ı bekleyin derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onur151k

6600 slide ı bekleyin derim.

Fiyat olarak bununla arasında çok fark olacağı için bence 3600 iyi bir alternatif.
  • öncelikle merhaba arkadşlar ben s.e k790i ile 3600 arasında kararsız kaldım dogrusu kamera olarak fln elbette k 790 ii dir fakat internetten yaptıgım arştırmalara göre k 790 bozulur korkusu var içimde ve ses kalitesi ve küçüklük olarak flnda 3600 daha iyi oldugunu düşünüyorum siz hangisini önerirsiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulutsimsek

öncelikle merhaba arkadşlar ben s.e k790i ile 3600 arasında kararsız kaldım dogrusu kamera olarak fln elbette k 790 ii dir fakat internetten yaptıgım arştırmalara göre k 790 bozulur korkusu var içimde ve ses kalitesi ve küçüklük olarak flnda 3600 daha iyi oldugunu düşünüyorum siz hangisini önerirsiniz ?

Dostum Bence 3600 slide al ,güzel telefon Ben K810i kullanıyorum Kamerası çok iyi kalitesi tartışılmaz K790i de öyle.Fakat Nokia 2.Elde değer kaybetmiyor Se ler kadar..

• tşk vassili ya satın aldıgım bi telefonu satmak gibi bi alışkanlığım olmadı hiç bu yüzden 2. elde deger kaybedip etmemsi çokta önemli degil aslında

özellik olarak kullanılırlık olarak ve dedigim gibi s.e nin okudugum çogu yorumlarına göre bozulabilirliği olarak düşünceleriniz nelerdir aslında k 790 hep almak istedigim bi telefondu ama uzun süre kullanamdıktan sonrada bi manası yok yani almanın + kamerasının yanında ses kalitesi de benim için çok önemli ..
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.