Şimdi Ara

Nokia 30 Üründe Fiyat indirimine gitti! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
1
Favori
9.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım tez zamanda tüm phone'cilere yansır indirim.Ama pek sanmıyorum kısa vadede olacağını.Ben sabırsız biriyim ocak sonuna kadar düşmez kanımca
  • arkadaslar bu indirim nerde ya 6120c alacagim ama fiyati ayni genpa ve kvk da
  • quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

zaten burada 766.?? ytl non 8 gb versiyon...

düşüş başlamış...

http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=92080

Düz versiyon değil mi ferhat o ?
    Üstelik kart bile hediye yok yaw

zaten "non 8gb" yazıyor...

• Şimdi ben Herhangibir TURKCELL EXTRA'ya gitsem N73 alsam fiyatı 505 YTL mi ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: povr_anj

Şimdi ben Herhangibir TURKCELL EXTRA'ya gitsem N73 alsam fiyatı 505 YTL mi ????

Henüz fiyatlar yansımamış bayilere. Yakında düşer sanırım.
  • Bugünki kur ile, cihazın maliyeti 507 ytl. Satıcı bunu kaça satar orasını bilemem. 520 civarı verir sanırım, senin pazarlık yapma kabiliyetine bağlı. Ayırca bonus kartın var ise bu parayı vade farksız 12 ye böldürebilirsin.
    Ayrıca bu 30 üründeki düşüş söylentiler doğru ise, ki büyük ihtimal doğru, yakında bütün piyasaya yansıyacak.

quote:

Şimdi ben Herhangibir TURKCELL EXTRA'ya gitsem N73 alsam fiyatı 505 YTL mi ????
  • @Noxco Haber için teşekkürler. Gerçekten iyi oldu haberin. Tam da N73 ümü satmayı düşünüyodum. Kısa zamanda elden çıkarmak lazım demek ki. Burayı fazla kişi okumadan satalım bari :P
    Bu arada Nokia'nın şubat ayında (11-14 arası) yeni modellerini tanıtması muhtemel. Alacak olanların fazla bir süre de olmadığı için beklemesini tavsiye edebilirim. Olası gelebilecek modellerin arasında N78, N96, E66, E71 gelebilir. Belki N91 ve 6233 ün devamı niteliğini taşıyan cihazları da tanıtabilirler. Bekleyip görmek lazım. Fiyat düşüşlerinin gelecek modellerin fiyatlandırılması açısından önem taşıdığını biliyoruz.
  • 507 ytl maliyet 520 ytl satış bu gercek mi??

ne yani 10 -15 ytl marjla mı calısıyor cepciler..!!
  • Sıfır telefon ise ve işler kesat ise evet. Asıl parayı taksitlendirme yaparsanız kazanıyorlar. Nakit ve tek çekim satışlarda çok fazla para kalmıyor. Ama bir 12 ay taksitlendirme yaparsanız, en az 50 ytl de ordan kazanıyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: TrDr_22

507 ytl maliyet 520 ytl satış bu gercek mi??

ne yani 10 -15 ytl marjla mı calısıyor cepciler..!!
  • bugün telefoncunun birinin camında n73 540 ytl 6500 klasik 666 ytl yazıyodu. n73 baya ucuz gelmiş bana. Ama 6500 klasikte pahalı
  • Valla bende bugün yarın N73 alacaktım... iyi oldu bu haber çok çok teşekkürler... şubatın sonuna kadar bekleyecem..
  • Bencede bekle, şuan 520 ytl ye satılabiliyor, eminim çok kısa süre icinde 500 lira ve altını görecek.

quote:

Valla bende bugün yarın N73 alacaktım... iyi oldu bu haber çok çok teşekkürler... şubatın sonuna kadar bekleyecem..
  • şu N95 lerden birinin ölmesini çok istiyorum normali veya 8gb olanı farketmez

yav ne takasa ne sıfıra geliyo fiyatlar hep yüksek

yakın bi zamanda elit kesime geçmem lazım
  • Bugün Nokia Shopta bakındım N81 8 GB ın fiyatı 1010 ytl ve düz N81 ise 820 ytl olmuş fiyatta indirim olmuş çünkü 2 hafta kadar önce fiyatı N81 düz için 880 ytl idi N81 8 GB ı sormamıştım.

Sordum indirim oldu mu diye hayır dediler yani bahsettiğiniz indirim henüz yansımamış haberleri bile yoktu
  • Arkadaşlar,2.el N95 buldum 900 ytl,ama düşer de, sizce bekleyip sıfırını mı alsam?
  • İphone alın iphone ne n95 i devir iphone devri inş yakın zamanda bende alırım.
  • düğşsün düşssün iyi lur
  • 95in 0ı 1000 olucakmış bence bekle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reis-i Eagles

95in 0ı 1000 olucakmış bence bekle

Teşekkür ederim...
  • 6500 slide kvk garantili 717 ytl...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.