Şimdi Ara

Nokia 2700c bozma yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi bana bozma felan demeyin durumlar karışık şimdi telefon benim değil babamin onun için fazla elime geçmiyor onun için bir anda bisey yapıp bozmam lazım zaten garantisi yok ama ben belli olmadan olsun diyorum yada telefonun sinyal almasını istemiyorum bu telefonlara sertifika olayı varya hangi sertifikayi silsem uçar bu telefon yada sistem dosyalarını uçururur program var mi öyle android olsa çoktan uçtu ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

Beyler şimdi bana bozma felan demeyin durumlar karışık şimdi telefon benim değil babamin onun için fazla elime geçmiyor onun için bir anda bisey yapıp bozmam lazım zaten garantisi yok ama ben belli olmadan olsun diyorum yada telefonun sinyal almasını istemiyorum bu telefonlara sertifika olayı varya hangi sertifikayi silsem uçar bu telefon yada sistem dosyalarını uçururur program var mi öyle android olsa çoktan uçtu ama

Çok ciddi soruyorum yaşın kaç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_31

quote:

Orijinalden alıntı: king_adam

Beyler şimdi bana bozma felan demeyin durumlar karışık şimdi telefon benim değil babamin onun için fazla elime geçmiyor onun için bir anda bisey yapıp bozmam lazım zaten garantisi yok ama ben belli olmadan olsun diyorum yada telefonun sinyal almasını istemiyorum bu telefonlara sertifika olayı varya hangi sertifikayi silsem uçar bu telefon yada sistem dosyalarını uçururur program var mi öyle android olsa çoktan uçtu ama

Çok ciddi soruyorum yaşın kaç ?

Sorun çok değişik anlayamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardesım götür bi yazılım atan telefon tamrıcısıne rpl dosyasını yedek aldır.sonrada safe flash secenegı olmadan mxkeyde yazılım attır.ver babanın elıne.telefon sebeke cekmez.yedek aldırdıgın dosyayıda al bi flash bellege.telefon snaakalınca aynı tamırcıden rplyı tekrar yuklet.aman ha dıkkat et rpl yedegı aldırmazsan 120 tl masraf etmeden telefona bır daha sebeke gelmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: firtinalim

kardesım götür bi yazılım atan telefon tamrıcısıne rpl dosyasını yedek aldır.sonrada safe flash secenegı olmadan mxkeyde yazılım attır.ver babanın elıne.telefon sebeke cekmez.yedek aldırdıgın dosyayıda al bi flash bellege.telefon snaakalınca aynı tamırcıden rplyı tekrar yuklet.aman ha dıkkat et rpl yedegı aldırmazsan 120 tl masraf etmeden telefona bır daha sebeke gelmez

Teşekkür ederim dostum inş. olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.