Şimdi Ara

NOKIA 1100 Güvenlik Kodu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, nokia 1100 var, güvenlik kodunu değiştirmiştim, ne yaptığımı hatırlamıyorum, başka kartı kabul etmiyor, servise götürmeden bu kodu nasıl çözebilirim?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nokia 1100 Güvenlik Kodu: Bilmeniz Gerekenler

Nokia 1100, güvenli ve kullanımı kolay bir klasik telefon modelidir. Cihazınızın güvenliğini korumak için bir güvenlik koduna ihtiyacınız olacaktır.

Nokia 1100 Güvenlik Kodunu Bulma

• Telefonunuzun varsayılan güvenlik kodu 12345'tir.
    • Güvenlik kodunuzu daha önce değiştirdiyseniz, telefonunuzun Kullanıcı El Kitabına başvurun veya çevrimiçi olarak arayın.
    • Güvenlik kodunuzu unuttuysanız, Nokia 1100'ünüzün güvenlik kodunu kırmak için çevrimiçi olarak mevcut çeşitli yöntemleri deneyebilirsiniz.

Nokia 1100 Güvenlik Kodunu Değiştirme

Güvenlik kodunuzu şu adımları izleyerek değiştirebilirsiniz:

1. Telefonunuzun Menü tuşuna basın.
    2. Ayarlar seçeneğine gidin.
    3. Güvenlik alt menüsünü seçin.
    4. Güvenlik Kodu Değiştir seçeneğine tıklayın.
    5. Eski güvenlik kodunuzu girin ve ardından yeni güvenlik kodunu iki kez girin.

İpucu: Güvenlik kodunuzu unutmamak için kolayca hatırlayabileceğiniz bir kod seçin. Ayrıca, güvenlik kodunuzu düzenli olarak değiştirerek cihazınızın güvenliğini artırabilirsiniz.

Güvenlik kodunuzu güvende tutmak, Nokia 1100 telefonunuzun yetkisiz erişimden korunmasına yardımcı olacaktır. Kodunuzu asla başkalarıyla paylaşmayın ve unutmanız durumunda nasıl kurtaracağınızı öğrenin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 12345 tir değiştirdi isen çözemezsin servise gideceksin saygılar
  • Peki bu ksıtlama şifresi nedir. Nerden bulunabilir?
  • O hattınla ilgili..Operatörünle görüşmen gerekiyor.
  • ya kendi kartı takılı iken bu *#7370# yi tuşlasa güvenlki kodu silinmezmi?bence silinebilir.
  • işletim sistemi olmadığı için silinemez
  • ok saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nokia x2 güvenlik kodu kırma
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen en ıysı bı teknık servıse gıdıp kırdır guvenlık kodunu.baska turlu olmas.
  • üzüldüm:(
  • üzülmeye gerek yok. eğer değiştirilmiş şifreyi hatırlamıyorsan buna mecbursun. tek sorun ödeme yapma. bedava servis yapsalar olmaz sanki
  • o zaman adamlar nasıl para kazancak ki? garantiliyse ödeme yapmazsın en azından ben yapmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.