Şimdi Ara

Nod32nin bulduğu virüsler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar pcyi her acdığımda bu virusler her pc acdıgımda karantinaya gönderildiğini söylüyor ama ben pcyi acınca pc donuyor yada hiç bi yere basamıyorum.. nasıl eski haline dödürücem bilemiyorum işde hatalar bunlar ^^

Arkadaslar pcyi kac kere taratmama rağmen bulduğu virüsleri hep sildim nod32'nin..Ama karantinaya gönderilenler hala pcde sorun yaratıyor ben nasıl kurtarıcam kendimi?

Saygılarımla tsk ederim ..!

• bilgisayarı güvenli modda çalıştırın
    c\windows\temp
    c\windows\prefetch
    c:\document and setting\kullanıcı adınız\local setting\temp
    c:\document and setting\kullanıcı adınız\local setting\templorery internet files klasörlerinin içlerini boşaltın ve tekrar virüs taraması yaptırın
  • güvenli kipte tarat,kurtulamazsan en kesin çözüm format
  • hımm sağolun arkadaslar denicem.
  • adem arkadasımızın dediklerini yapdım sildim o dedikleri yerdeki dosyaları guvcenli modda pcyi açdım tekrar tarama yapınca karsıma bunlar cıkdı gine:(

• c:\document and setting\kullanıcı adınız\local setting\temp
    bu klasörün içindekileri silmemişsin gibi gözüküyor kurmaya çalıştığın programdan dolayıda olabilir
    birde bu dediklerimi güvenli modda yap
  • quote:

Orjinalden alıntı: adem81

c:\document and setting\kullanıcı adınız\local setting\temp
    bu klasörün içindekileri silmemişsin gibi gözüküyor kurmaya çalıştığın programdan dolayıda olabilir
    birde bu dediklerimi güvenli modda yap

kesinlikle katılıyorum temp klasörünü ayrıca aynı yerdeki history klasörünüde boşalt. adem'in dediği gibi bir program kurmaya çalışıyorsan yada sisteminde yeni kurmuş olduğun bir programda buna neden olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Win32:Malware-gen virüsü var
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trojan remover 6.5 programı işini görür. dialer ve trojan yerleşmiş. nod32 nin silebileceini sanmıyorum. kolay gelsin... her şeyi formatla çözmeyin. sistem geri yüklemeyi de nasıl yapacağınuı forum da arattırısan bulursun. ama bilgilerini yedeklemeyi unutma sakın:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.