Şimdi Ara

Nod32 Virüslü dosyaları tamamen sildi Sistem Doğru Düzgün Çalışmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1-2 gün önce nod32'yLe tarama yaptım ve virüslü dosyaların tamamanı sildi.Bazı sistem dosyaları silindi.Örneğin;
    Sistem geri yüklem
    Görev yöneticisi
    Notepad
    Paint fln açılmıyor

Geri Yükleme ve Görev Yöneticisini hallettim internetten.Ama notepad.exe ve paint kaldı.
    Biri notepad.exe yi ve paint'i uplarsa sevinirim.

Ama bana kalıcı bi çözüm lazım mesela pc yi
    2-3 gün önceye al dicekler sistem geri yükleme 2-3 gün öncesine gitmiyor.Çünkü daha yeni tamir ettim.İçindeki bilgiler gitti.

Formatta atmak istemiorum çünkü ben xp sp3 kullanıorum ama bende sp2 cd'si var millete 20 tl bayılmak istemiorum.

Yardım edebilecek varsa ltfen yardım etsin.Kalıcı bi çözüm Lazım [!!!]

• 12 kez okundu bi yardım etçek yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxonurxxx -- 1 Eylül 2009; 14:32:28 >
  • Başka bi temiz bilgisayardan sistem yedeği alıp kendi pcne yükle.(sp e dikkat et)
  • sistemine yüklü sürümün cd sini takıp
    başlat > çalıştır > cmd ye gir. "sfc /scannow" (tırnaklar hariç) yazıp enterla. sistemini taramasını bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Selcuk Igci -- 1 Eylül 2009; 16:01:30 >
  • o yönetimi biliorum ama benim xp sp3 benim cd ise sp2 ve ek olarak ta bende cmd yazınca msdos ekran gelior hmn kapanıyor
  • vala başka pc'den Windows klasörünü cd'ye atmak aklıma gelior ama bizim buralarda kimse birbirini tanımıor kime gidecem.Millete de diyemem ya windows klasörünü uploadlayın diye.
    Yorumun için sağol!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxonurxxx -- 1 Eylül 2009; 16:58:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxonurxxx

arkadaşlar 1-2 gün önce nod32'yLe tarama yaptım ve virüslü dosyaların tamamanı sildi.Bazı sistem dosyaları silindi.Örneğin;
    Sistem geri yüklem
    Görev yöneticisi
    Notepad
    Paint fln açılmıyor

Geri Yükleme ve Görev Yöneticisini hallettim internetten.Ama notepad.exe ve paint kaldı.
    Biri notepad.exe yi ve paint'i uplarsa sevinirim.

Ama bana kalıcı bi çözüm lazım mesela pc yi
    2-3 gün önceye al dicekler sistem geri yükleme 2-3 gün öncesine gitmiyor.Çünkü daha yeni tamir ettim.İçindeki bilgiler gitti.

Formatta atmak istemiorum çünkü ben xp sp3 kullanıorum ama bende sp2 cd'si var millete 20 tl bayılmak istemiorum.

Yardım edebilecek varsa ltfen yardım etsin.Kalıcı bi çözüm Lazım [!!!]

İnternetten servise pack 3 paketini veya service pack 3 entegre edilmiş window versiyonları indirip kurabilirsin, üstelik ince ayarları yapılıp hızlandırılmış oluyorlar... Gereksiz sürücüler, programlar, kaldırılmış, gerekli ince ayarlar yapılmış, güncelleştirmeleri yapılmış, olmazsa olmaz programları yüklenmiş bir şekilde açılıyor makina, perfect xp var bu dediğim özelliklere sahip üstelik tamamen vista görünümlü, sadece tema olarak değil, bilgisayarım sağ tıklama menüsüne kadar taklit edilmiş güzel görünüyor... Giden bilgilerin için r studio data recovery kullanabilrisin fena değildir, bunun dışında madem yeni format attın hemen bi norton ghost 10 indir yükle sistemini ister dvd lere ister başka bir bilgisayara ister sabit diskine olduğu gibi yedekle, nod32 den de sakın şaşma, genelde virüs bulaşmış programları silmeden sadece virüsü temizleme özelliği vardı ama baya sağlam virüs bulaştırmışsın demekki... Son çare olarak virüslü programı tamamen siler çünkü... Ya da ayarları çok katı hale getirmiş olabilirsin, nod 32 de professional kullanıcı değilsen ayarlarına pek dokunma derim... Microsoftun update sitesinde, xp için gerekli araçların yeni versiyonlarını bulabilirisin mesela hesap makinesini plus versiyonu var çok süper...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle teşekkür ederim.
    r studio data recovery indiriorum denicem.Evet pc ye sağlam virüs girdi.
    sp3 ün kurulumunda sanırsam norton vardı ama pc kasıor die onu sildim ben.

Birde önemli bir şey sorucam.Microsoft'un sitesinden xp sp3 indirip bi cd ye atsam onu daha sonra pc ye takıp format atmayı denesem çalışır dimi indiği haliyle cd ye atıcam ve fomat atıcam öle oursa direk indireyim
  • Microsoftun sitesinden xp sp3 ü bedava indiremezsiniz... İndiği haliyle cd ye atarsanız da çalışmaz, artık ne şekilde dosyalamışlarsa ona göre işlem yapmak lazım...
  • Baslat > Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Disk Birleştirici.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.