Şimdi Ara

NOD32 mi KAAPERSKY MI ? ACIL YARDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

zate bende kaspersky i yukledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Ocak 2007; 10:36:54 >

Orjinalden alıntı: alperen53

BENDE KESİNLİKLE KASPERSKY DİYORUM
    UZUN SÜREDİR KULLANIYORUM HİÇ SORUN YAŞAMADIM
    NORTON-BİTDEFENDER GİBİ 10 TANE DUYULMUŞ VİRÜS PROGRAMLARI ÜZERİNDE TEST YAPILMIŞ
    392 FARKLI VİRÜS GÖNDERİLMİŞ HER BİRİNE

1. SIRADA KASPERSKY - 1 VİRÜS KAÇIRMIŞ
    2. SIRADA NORTON - 4 VİRÜS
    3. SIRADA HANGİSİ UNUTTUM - 9 VİRÜS
    VS VS VS

BUNU BİR BİLGİSAYAR DERGİSİNDE OKUDUM

@klonajinsky dostum buna ne diyeceksin
  • Ben kaspersky 6.0 kullanıyorum. Va baya bi güzel gidiyor. Fakat bu aralar bilg. koruyamıyor neden anlamadım. gecen gün ie'yi actm(normalde firefox'u kullanıyorum) fakat cok ağır acıldı hatta acılmadı. Sonra kyspersky dan tarattım baya bişeyler buldu. Bunları nasıl ve nereden girdi bilg. bilmiyorum ama bir soru daha neden bunların girişi engellenemdi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

quote:

Orjinalden alıntı: alperen53

BENDE KESİNLİKLE KASPERSKY DİYORUM
    UZUN SÜREDİR KULLANIYORUM HİÇ SORUN YAŞAMADIM
    NORTON-BİTDEFENDER GİBİ 10 TANE DUYULMUŞ VİRÜS PROGRAMLARI ÜZERİNDE TEST YAPILMIŞ
    392 FARKLI VİRÜS GÖNDERİLMİŞ HER BİRİNE

1. SIRADA KASPERSKY - 1 VİRÜS KAÇIRMIŞ
    2. SIRADA NORTON - 4 VİRÜS
    3. SIRADA HANGİSİ UNUTTUM - 9 VİRÜS
    VS VS VS

BUNU BİR BİLGİSAYAR DERGİSİNDE OKUDUM

@klonajinsky dostum buna ne diyeceksin

şöyle diycem;

bir antivirüsün tanıdığı bir virüsü daha iyi dediğimiz bir antivirüs tanımayabilir.yani virüs patternleri farklı olduğu için tanıdıkları virüslerde farklılık gösterebilir.burada önemli olan çok büyük sayıda virüs ile test yapılmasıdır.yukarıdaki arkadaşın anlattığı testten bihaberim ancak 392 virüs ile test yapılmış.yukarıda yazdıklarımı okursan bahsettiğim testin 35.000 virüs ile yapıldığını okuyabilirsin.ayrıca heuristic denen bişi var.yani genelde bilgisayarları vuran,sisteme ve/veya dökümanlara en büyük zararı veren keşfedilmemiş virüslerdir.yani bu testlerde kullanılmamış virüsler.iş bu halde de devreye heuristic girer ki nod32 en gelişmiş heuristic rutinleri içinde barındırır.saygılarımla...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aakın

ya ben uzun zamandır kaspersky kullanıyordum şu 5 serisinden bi versiyonu nu..fakat süresi doldu sonra bulamadım key de..daha sonra bitdefender yükledim pc kafayı yedi bide sözde kasper e çok kasar diyolar.asıl kasan bitdefender idi.sonra format attım nod32 buldum onu yükledimde oda varmı yokmu belli deil.öyle kendi halinde yatmakta kendisi..birazda bana karışık geldi kullanılışı.taradım ama bişey çıkmadı gerçi yeni formatta attık ama bana pekte iyi bir antivirüs programı gibi durmadı.
    bende kaspersky nin 5 serisinde birini kulaniyom
    neden bulamadin ki licens key

walla bulmaya buldukta olmadı..sanırım kasper bazı nette dolaşan keylerini yasaklı listeye almış..eğer varsa bana program linki ile key linkini atarsan sevinirim.

• quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

NOD32+Spyware Doctor kullanıyorum memnunum
    üstelik NOD32 im 2050 yılına kadar lisanslı

ya bu lisasnslı olayı na nereden bakıyoruz..bende yeni kurdum ama bana bayağı bi karışık geldi..bulamadımda nereden bakacağımı..bi sölerseniz sevinirim..

quote:

quote:

ya ben uzun zamandır kaspersky kullanıyordum şu 5 serisinden bi versiyonu nu..fakat süresi doldu sonra bulamadım key de..daha sonra bitdefender yükledim pc kafayı yedi bide sözde kasper e çok kasar diyolar.asıl kasan bitdefender idi.sonra format attım nod32 buldum onu yükledimde oda varmı yokmu belli deil.öyle kendi halinde yatmakta kendisi..birazda bana karışık geldi kullanılışı.taradım ama bişey çıkmadı gerçi yeni formatta attık ama bana pekte iyi bir antivirüs programı gibi durmadı.

walla bulmaya buldukta olmadı..sanırım kasper bazı nette dolaşan keylerini yasaklı listeye almış..eğer varsa bana program linki ile key linkini atarsan sevinirim.
    msn ekle gunerFB91@hotmail.com

•  NOD32 mi KAAPERSKY MI ? ACIL YARDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 21 Ocak 2007; 17:24:55 >
  • HAY YAŞA YARBAYIM TAŞI GEDİĞİNE KOYDUN AMA BEN SENİN FİKİRLERİNE KATILIYORUM İŞİ BİLENLERDENSİN ANLAŞILAN BOŞ KONUŞMUYORSUN EDİNDİĞİM İSTAHBARATTA BU YÖNDE ZATEN -NOD32- OKADAR.

((arakdaşım avastın sitesinde avast ücretsiz bir yıllık kayıt bedava ev kullanıılarına bi dene istersen))

ARKADAŞLAR AMAN BU ARKADAŞIN TAVSİYESİNDEN UZAK DURUN AVAST MI DÜŞMAN BAŞINA .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TİTAN06 -- 21 Ocak 2007; 21:25:27 >

quote:

bana pm at sana lisansıyla göndereyim

• Hem iyi bir koruma hem de iyi bir bilgisayar performansı istiyorsanız Nod32 kullanın. Ben oyun bilgisayarımda kaspersky, çalışma bilgisayarımda Nod32 kullanıyorum. İkisine de aynı derecede güveniyorum açıkçası.
  • Ben kaspersky kullanıyorum ama NOD32 de fana değil.özelikle haifi oluşu bilgisayarı kasmaması ile öne çıkıyor.Şahsen benim kasperrsky den bir şikayetim olmadığından değiştirmeyi düşünmüyorum.Bir zamanlar kullandığım Norton faciasından sonra bana şaheser gibi geliyor kaspersky.
    asus a6q00vc
    for i=ezel to ebed -print "ELHAMDULİLLAH" - next i
  • Ben de yakın bir zamana kadar kaspersky kullanıyordum ama NOD 32 ye geçtim. Geçmemin en büyük nedenlerinden biri ram im düşük olduğu için kaspersky biraz kasıo NOD da herahngi bir problem yok şu an zone alarm ve NOD 32 var her şey yolunda...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.