Şimdi Ara

Nod32 Antivirüs Ve ESET Smart Security Arasındaki Fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
30.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemimden kaspersky ı kaldırım nod32 kurucam çok övdü arkadaşlarım fakat kafam biraz karıştı.Acaba nod32 Antivirüs ile ESET Smart Security arasındaki fark nedir ?

• Biri Antivirüs (Eset Nod32)
    Öbürü Kapsamlı güvenlik paketi (Antivirus,spyware,firewall vs)

Kaspersky ve Kaspersky Internet Security gibi.
  • Smart security kurmanı önermiyorum.Firewall u açıklarla dolu.İlla eset in ürününü kuracaksan nod32 kur.Yanına ayrı bir firewall yüklersin.
    Sistemini zorlamadıysa kaspersky kalsın derim.Çünkü nod32 3.0 çok ta başarılı değil.Eğer kurmak istersen 2.7 yi kurmanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 12 Şubat 2008; 14:30:21 >
  • nod32 2.7, threadfire spyware/malware, comodo firewall. bu üçünü kur keyfine bak.
  • 1 hafta önce aldım faturalı ve 1 yıllık lisanslı Eset Smart Security 3.0vTR aldım, virüs yok, keyifle sörf ediyorum.
    Şiddetle Tavsiye ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korozyon

nod32 2.7, threadfire spyware/malware, comodo firewall. bu üçünü kur keyfine bak.

Güzel kombinasyon.
    Nod32 diye ısrar edenler 2.7 kursun hala söylüyorum.Eset smart security denen açıklarla dolu şeyi kullanmayın ve V3.0 ı.
  • ESET'in Antivisrusunu kullanıyorum ve çok sağlam. Internet securty kurmuştum ve kullandım 1 kaç ay sarmadı bıraktım. ANcak diğerlerine göre gerçekten güzel bir program..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

quote:

nod32 2.7, threadfire spyware/malware, comodo firewall. bu üçünü kur keyfine bak.

Güzel kombinasyon.
    Nod32 diye ısrar edenler 2.7 kursun hala söylüyorum.Eset smart security denen açıklarla dolu şeyi kullanmayın ve V3.0 ı.

bencede öyle. Eset, IS konusunda kendisini geliştirmesi lazım biraz

• topic kirliligi olmamasi icin buraya yazayim..
    sorun su..bugun eset smart security i kurmak istedimm..daha onceden sanirim nod32 antivirus vardi..versionu veya smart security olup olmadigini hatirlamiorum..daha sonra onu kaldirip baska bi antivir kurmustum..ama bugun tekrar kurmak istedigimde kurulumun son asamasinda "ess_nt32_enu" yu goster bana diyo..ama zaten kurulumu ondan baslatiyorum..exe dosyasi hatali inmistir diyerek bi daha indirdim..ama sonuc ayni..nod32 2.7 yi tekrar kurmaya calistigimda eski versiyonun kurulu oldugunu soyluo..ama ne add/remove programs ta ne de baska bi yerde nod32 e ait hic bi isaret yok..yardimci olabilecek olan?
  • aynı versiyonu daha önceki bir tarihte yüklemişsen ve süresi geçmişse,trialse program onu bir nevi sanal olarak görür.aynı virüs programının değişik bir versiyonu deneyebilirsin.
  • bende bu hafta smart security kurdum.
    harddiskten herhangi bir dosya taratmak istiyorum ama (fare)sağ tıkla menüsünde eset menüsü yok ??? benim pcde mi sorun var normal birşey mi bu ????
  • Ben hala nod32 2.7 kullaniyorum. Cok da memnunum. Tabi onun disinda extra programlarda var :)
  • ben de bana soran herkese nod32 öneriroyrum.Yalnız extradan bir firewall kullanmıyorum ben.Ve gerek de yok bence
  • Kaspersky 6 çok güzeldi ama bu yeni sürümü berbat hiç beğenmedim. Sürekli bi kasma var anlamadım. Ne işlemci ne ramden yiyio ama sürekli HDD yi çalıştırıyor. Kafasına göre taramı yapıyordur nedir ya da ince ayarları var ben bulamadım Nod32 kurdum baya iyi geldi. Kasperin bide key sorunu vardı kıramadım
  • bende eset smart security kurulu çokta memnunum bi problemle karşılaşmadım firewall da açık var mı bilmiyorum ama varsa da ev kullanıcısı için bi prob oluşacağını zannetmiyorum zaten modemde de firewall var bence açığı fazla abartmayın gerçi bunuda ilk defa burda duyuyorum
  • bende de nod32 2.7 var , hiç sorun çıkarmıyor , memnunum...
  • quote:

+1 Kesinlikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

quote:

+1 Kesinlikle

Evet keyfine bak, için okadar rahat olsun ki, sen bile herhangi birşeye erişemezsin artık. Tam güvenlik yani..

Kendin bile giremeyeceksin... Amatörler oldumu böyle oluyor işte..

• smart 4'de o açıklar giderilmiş diye duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shui

smart 4'de o açıklar giderilmiş diye duydum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.