Şimdi Ara

NOD32 AntiVirus System 2.7 TÜRKÇE (Yenilendi) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
0
Favori
319.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: horussuroh

sorry!
    Hata verdide!

Error!
    UNICODE(Windows NT) version can't be installed on nonunicode OS (Windows 98)

sildim kusura bakmayın hatayla yazdım silip tekrar yuklersin düzelirsin
    ok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastant -- 10 Mart 2007; 2:41:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Amulet

quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

2.70.32;

http://download1.eset.com/eval/win/v2/nenttrst.exe

Teşekkürler,Artık Beytepe Uğramıyor artık galiba

silip tekrar yukle

• isteyen msn adresimi eklesin nod32 (crack)fix in son sürümünün linkini atarım cihat_bekdemir@hotmail.com
  • Nod32 Gerçekten çok iyi bir program. En avantajlı noktası da Türkçe olması !!
  • mccafe hariç tüm antivürüs prog. kullandım. Bir sıralama yapmak gerekirse 1-nod32 2-kaspersky 10-norton
  • 1. Bitdefender 2. Nod32 3.Kaspersky
  • dostum bende sana katılıyorum. yani bana görede antivirüs yazılımlarının içerisindeki en iyi program nod32. çalışması ve virüsleri bulması ve onları imha etmesi mükemmel. diğerleri gibi ıvır zıvırıda yok. bende 2.70 kullanıyorum ama Türkçe değildi. Paylaşımın için teşekkürler başarılar....
  • Nod32 ciler şuan kullandığınız imza sürümü ne?

Bende;
    İMZA SÜRÜMÜ : 2225 (20070427)
  • NOD32 - v.2225 (20070427)
  • HAYIR MİLLET ANTİVİRUS DENENDİ.ÖZELLİKLE VİRÜS YAKALAYAMIYOR SİMTEM AVCISI Bİ DE
    Avira dan anlamayan kalmasın yeter.

Dikkat Bu mesaj kilitlenmiştir Kimse YAZAMAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman_Paşa -- 30 Nisan 2007; 0:01:58 >
  • Arkadaşlar kurdunuz çalışıyor güncellendi belkide ama bilmediginiz çok şey var ben buraya akşam resimli kurulumunu ekliyecem bilgisayarınız bir virüs bulsa bile otomatik silecek
  • 1)NOD32
    2)AVAST
    3)KASPERSY
    4)DEP FREE
  • arkadaslar bu türkce versiyonu benim nod32,nin üstünemi kurucam yoksa kaldırmammı gerekiyor bendekini
  • quote:

Orjinalden alıntı: _İskeletor_

arkadaslar bu türkce versiyonu benim nod32,nin üstünemi kurucam yoksa kaldırmammı gerekiyor bendekini

Eğer Türkçe yamasını kurmayacak iseniz mevcut ingilizce olan NOD32 nizi kaldırıp, NOD32TR yi kurmalısınız. buradan 30 günlük deneme sürümünü indirebilirsinizhttp://www.nod32.com.tr/download/bireysel.asp
  • aynen öyle kaldırman gerekıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: _İskeletor_

arkadaslar bu türkce versiyonu benim nod32,nin üstünemi kurucam yoksa kaldırmammı gerekiyor bendekini
  • 2 sene nod32 kullandım pc yi kasmaz doğrudur ama bir çok dosyayı tararken hata verir içini açıp bakamaz bu yüzden de içinde virüs olup olmadığını anlayamaz. sonra kaspersky kurdum ve bilgisayarda 4 virüs 6 tane de trojan buldu. bilgisayarı kasıyor biraz ama ne yapalım güvenlikde önemli format atmıyorum artık virüslerden dolayı. kuracak arkadaşların bilgisine sunarım. dosyaları açarken verdiği hatalar çözülürse çok süper olur nod32 için bende dönerim o zaman nod32 kullanmaya
  • sevgili dejaay
    Eğer Türkçe yamasını kurmayacak iseniz mevcut ingilizce olan NOD32 nizi kaldırıp, NOD32TR yi kurmalısınız. buradan 30 günlük deneme sürümünü indirebilirsinizhttp://www.nod32.com.tr/download/bireysel.asp

demişsin ben sürümümden çok memnunum
    güncelleme sorunu da yaşamıyorum. ama türkçe değil. bir daha kurmam imkazsız o yüzden elleyemiyorum
    :(
    yama sorunumu nasıl aşabilirim. yardımcı olursan sevinirim

• 2.70.39 ilac varsa öm alabilirmiyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

2.70.39 ilac varsa öm alabilirmiyim

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.