Şimdi Ara

Nod32 64bit yerine Java versiyonu arıyorum. Yardım lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. İşletim sistemim windows7 ultimate 64bit ve nod32 hiçbir şekilde 32bit kurmama izin vermiyor. Niye 64 bit kurmuyorsun dersenizde World of Warcraft için Your Freedom diye bir proxy programı kullanıyorum. Nod32 64bit yüklü olduğu zaman bu program verimli bir şekilde çalışmıyor. Program açıkken nod32yi kapatayım diyecem ama ozamanda problem çözülmüyor, nod32yi tamamen kaldırmak gerekiyor. Your Freedom forumlarında nod32 nin java versiyonunda böyle bir problemin olmadığını söylemiş biri ama internetteki araştırmamda Java versiyon diye birşeye denk gelmedim. Bu java versiyonun aslı var mıdır ? Varsa nereden ulaşabiliriz?

• NOD32'nin java versionu diye birşey yok. NOD32'nin 2 tur versionu var .. birisi Sadece "Antivirus", digeri ise Firewall modulu de olan "Smart Security". Proxy programinizi sadece antivirus olan versionun etkileyecegini sanmam .. Firewall olan surumu engelleyebilir. Sadece Antivirus olan installer pack'i indirip kurun ve deneyin .

Saygilar.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.