Şimdi Ara

Nocturne diye bi hero vardı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• U cdsi çok yüksek orman donme hizi yavaş bi j4 lee kadar efektif değil
    bronzlar eksilemis:geçen theokoles full as runlerle girdi gromp,bluedan sonra b atmak zorunda kaldi.
    ultisiz gank atma potansiyeli 0.
    ultiyi attiginda bile feari tutturmasi lazim yoksa ters bi pozisyonda olabilir.ve metadaki herolar mobil olduğu için rahatça kitelayabilir?

Ve aatrox gibi tank kassa 0 hasar,full ad gitse saniyesinde eriyecek hero

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jynxmonroe -- 21 Şubat 2015; 11:19:56 >
  • embreys dı darknıss
  • hala var al oyna

http://www.probuilds.net/guide/EUW/1946377395/42148673

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Auspexa -- 21 Şubat 2015; 1:20:27 >
  • geçen sezon westteyken oynardım ama bu sezon tr'ye geçince bıraktım birazda sıkıldım açıkçası.

http://www.lolking.net/summoner/euw/21216735#ranked-stats
  • 6 Lvlde Ultisin range'i çok az + cdsi çok uzun
  • Bi reksai jarvan değil ondan yoksa bişey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulti takım savaşlarında çok iş yapsa da öncelikli tercihler arasında değil.
  • Şu eski jungle itemi olan lizardla çok iyiydi.Şimdi nasıl bilmiyorum denemek lazım.
  • league of nerften nasibini alan güzelim hero.ultisine yazık ettiler.
  • urgot diye bir hero vardı soraka mana basar earlyde adcyi kastırmazdı.
  • Soloq da oynanmaz. Ultiyle botlaneye gank atiyorsun adc kule alti farm yapiyor

• offtank oynanıyo... aramda

• quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

U cdsi çok yüksek orman donme hizi yavaş bi j4 lee kadar efektif değil

yemin ederim okurken suratım değişti.

Ultisinin CD'si yüksek olmalı ki bu kadar güçlü bir ulti her dakika atılamaz. Orman dönme hızı aksine oldukça yüksek. Ayrıca jarvan bir savaşta direk erirken doğru eşya tercihlerinde bulunmuş nocturne rakibin saldırı gücünü eritir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wi5rty

quote:

Orijinalden alıntı: jynxmonroe

U cdsi çok yüksek orman donme hizi yavaş bi j4 lee kadar efektif değil

yemin ederim okurken suratım değişti.

Ultisinin CD'si yüksek olmalı ki bu kadar güçlü bir ulti her dakika atılamaz. Orman dönme hızı aksine oldukça yüksek. Ayrıca jarvan bir savaşta direk erirken doğru eşya tercihlerinde bulunmuş nocturne rakibin saldırı gücünü eritir...

+1

Aon zamanlarda oynuyorum ormanda tek sıkıntı ilk vakitler kırmızı veya maviyi alıp base atmak lazım onun harici iyi orman dönüyor ve o ulti yi tf de açtığında karşısında bir panik havası oluşuyor gerisi malum

• Hala olayın ultisinden ibaret sananlar var yazık gülüyorum,o e yi adama atana kadar adam size hareket çeke çeke kaçıyor
    Öyle bir ulti erken levelllerde olması gerektiği kadar doğru zaten!
  • Daha çok yavaş oyunların herosu,meta uzun zamandır herşeyi hızlı yapabilmek üzerine kurulu. Şuanda oynanan tüm jungle herolarının ultisiz olarakta fighta girebilecek bir mekanizması var, nocturne bu konuda sıkıntı yaşıyor. Bu kadar uzun bir ultidende kaçmak çok zor değil metadaki tüm adclerin kaçacağı bir skilli var. Meta ashe,varus,jinx tarzında bir şekle dönerse oynanabilir onun dışında daha iyi herolar var.
  • Jarvan full ad mi jkasmista eriyor ? Ayni itemlari kassalar jarvan daha tanky olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Jarvan full ad mi jkasmista eriyor ? Ayni itemlari kassalar jarvan daha tanky olur.

Pbe'de şu an j4 e'si artık armor vermiyor jarvana.
    Rito'nun jungler ve assassinlerle bi sıkıntısı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulti atmadan önce lanerımı evinde ziyaret edip çayını içiyorum yapacaklarımızı konuşuyoruz sonra ultiyi atıyorum kill çıkıyor.Öbür türlü ben uçarken adam farm yapıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.