Şimdi Ara

Noctua Fan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun Coolermaster Cosmos 1000 kasamin fanlarini Noctua NF-S12B'yle degistirdim. Toplam 4 adet fan bulunuyor ve fan kontrolcusune bagli. Kendi sessizlestirme filtrelerini kullanmadim istedigim zaman 500rpm'ye dusurebiliyorum. Su an 700'de calisiyorlar ve pc'sini sessizlestirmek isteyen arkadaslara kesinlikle tavsiye ediyorum. Oturup pc'yi duymaya calistigim zaman bile duyamiyorum fan gurultusu epey rahatladim ki bu konuda asiri hassasimdir. Sessizligi yetmezmis gibi ayrica bosta 43-45 arasi calisan ekran kartimin (6950) isisini da 40'a dusurdu. Tek sorun ekran kartinin fani kaldi ama ona da yapacak birsey yok maalesef.

    Bu arada Noctua'nin cpu sogutucusunu da kullaniyorum ayni derecede sessizdir, ozellikle stok fandan sonra huzura ermistim.

    Ayni sorundan muzdarip butun kullanicilara gonul rahatligiyla tavsiye ediyorum. Ayrica kullandigim kasayi da mutlaka dusunsunler eger hala piyasada varsa. Kendinden ses emici sungerlere sahip benim simdiye kadar kullandigim en ses gecirmeyen kasadir.

    Oh be.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.