Şimdi Ara

noal babayı kızdır süper bir oyun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • noal babayı bir şekilde kızdırmaya çalışıyoruz süper bir oyun

tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 11 Ocak 2007; 21:07:44 >

• o çok güzelmiş saol
  • 60 yapabildim bu benzin odun roket ve dartlar ne ise yarıyor anlamadım
  • bu oyunun herşeyini bulan varmı?
  • sadece robot fare kapanı rock cd si kedi yi bulabildim odunu da koydum ama yakamadım fiseğide kesfettim az once ama patlamadı zuhaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 12 Ocak 2007; 15:18:01 >
  • ben çoğu şeyi buldum gazetiyei alıyoruz(tele.nin altındakini)şömineye üstüne benzin göküp çakmakla yakıyoruz
    roketkler ise orada yerde vazo gibi birşey var onun içine atık noal baba orda iken çakmakla ucunu yakıyoruz sonra
    yerde küçük kare biçiminde bir hediye paketi var onu açın içinden çıkan CDi müzik setine koyun sonra
    müzik setinin yanında küçük bir kaseden taşı alıyoruz ve hamsterin yanındaki sehpaddaki şekerlerin yanına koyuyoruz
    sonra hediye paketini açın büyük olanı onuniçinden robot çıkacak onun parçalrını birleştirin
    kedii alıp noal babanın çuvalına atın
    sonrada yatak odasının ordaki kapının yanındaki yerlerin hepsini açın ordan birşeyler çıkacak ve fare kapanları var onu yerre koyun
    noal baba çokarkende kaykayı halının üstüne koyun ve çıkıncada kırmızı ışığı yeşik yapın(üstüne basarak)

iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orbjk -- 12 Ocak 2007; 15:19:59 >

• noel baba diğer tarafa geçtiğinde kapının yanındaki dolabın alt bolmesinde fare kapanları var onları yere koyuyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 12 Ocak 2007; 15:32:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bowling topu ile hamstrı napcaz ben 105 yapıom hep
  • tek bowling topunu bulamadım herşletyi buldum ve 150 puan aldım

noal babayı kızdır süper bir oyun
  • paylaşım için saol
  • Güzel oyun da ben bir türlü CD'yi Müzik Setine koyamadım
  • cd yi müzik setinin üstüne getir yeşil olacak sonra bırak
  • bende en fazla 105 yapbildim..! 150 yapan arkadaşımız cezası bittiginde bize bi anlatsın geri kalanları..!
  • bende en fazla 105 yaptım yaw daha neler varki?
  • 150 puan ve yıldız yapmak için gerekenler.

1. Oyun başlar başlamaz ağacın altındaki kırmızı paketi açın ve CD'yi müzik setine koyun.
    2. Müzik setini üstündeki vazodan taşı alın sehpadaki şekerlerin arasına koyun.
    3. Ağacın solundan kediyi alın Noel babanın torbasına koyun.
    4.Benzini televizyonun üstündeki çakmağa dökün.
    5. Ağacın altındaki büyük kutuyu açın çıkan robot parçalarını birleştirin (Gövdeyi ayakların üstüne koyun, başı monte edin, pili takın ve kolları takın) sonra müzik setinin yanından dartları alın ve robata takın.
    6. Noel baba yatak odasının kapısına gidince kapının yanındaki büyük dolabın alt kapağını açın ve ordaki fare kapanlarını yere koyun.
    7.Noel baba torbasından hediye paketi çıkarıp ağacın altına koyunca televizyonun yanındaki kaykayı arkasına yere koyun. O benzinli çakmakla ağaçtaki mumu yakmaya çalışınca eli tutuşacak ve kaykayın üstüne çıkacak.
    8.Hamsterı kafesinden alın. Noel baba ağacı söndürdükten sonra öne gelip elini kaldırdığı anda elbisesinden içeri atın.
    9. Noel baba dışarı çıkar çıkmaz trafik ışığını yeşil yapın.

Bunlar size 150 puan ve 1 yıldız kazandıracak.

Çözemediklerim.
    1. Televizyonun altındaki gazete kağıdı ve şöminen yanındaki odunları çözemedim. (Elbette bunlarla ateş yakabiliyoruz hatta üstüne benzinde dökebiliyoruz ama bu noel babayı kızdırmıyor, hatta benzini buraya harcarsak çakmağa dökemediğimiz için ağac tutuşmuyor ve 150 puanda alamıyoruz)
    2.Havayi fişekleri çözemedim. (Bunlarıda ağacın altındaki saksıya koyup çakmakla ateşliyebiliyoruz yada yanan şömineye atabiliyoruz ama bunlarda Noel babayı kızdırmıyor)
    3.Bowling topunu çözemedim. (Bunla ilgili yapacak bişey bile bulamadım.)
    4.Televizyonu açabiliyoruz ama ordanda bişey anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saphrenia -- 15 Ocak 2007; 16:34:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Saphrenia

150 puan ve yıldız yapmak için gerekenler.

1. Oyun başlar başlamaz ağacın altındaki kırmızı paketi açın ve CD'yi müzik setine koyun.
    2. Müzik setini üstündeki vazodan taşı alın sehpadaki şekerlerin arasına koyun.
    3. Ağacın solundan kediyi alın Noel babanın torbasına koyun.
    4.Benzini televizyonun üstündeki çakmağa dökün.
    5. Ağacın altındaki büyük kutuyu açın çıkan robot parçalarını birleştirin (Gövdeyi ayakların üstüne koyun, başı monte edin, pili takın ve kolları takın) sonra müzik setinin yanından dartları alın ve robata takın.
    6. Noel baba yatak odasının kapısına gidince kapının yanındaki büyük dolabın alt kapağını açın ve ordaki fare kapanlarını yere koyun.
    7.Noel baba torbasından hediye paketi çıkarıp ağacın altına koyunca televizyonun yanındaki kaykayı arkasına yere koyun. O benzinli çakmakla ağaçtaki mumu yakmaya çalışınca eli tutuşacak ve kaykayın üstüne çıkacak.
    8.Hamsterı kafesinden alın. Noel baba ağacı söndürdükten sonra öne gelip elini kaldırdığı anda elbisesinden içeri atın.
    9. Noel baba dışarı çıkar çıkmaz trafik ışığını yeşil yapın.

Bunlar size 150 puan ve 1 yıldız kazandıracak.

Çözemediklerim.
    1. Televizyonun altındaki gazete kağıdı ve şöminen yanındaki odunları çözemedim. (Elbette bunlarla ateş yakabiliyoruz hatta üstüne benzinde dökebiliyoruz ama bu noel babayı kızdırmıyor, hatta benzini buraya harcarsak çakmağa dökemediğimiz için ağac tutuşmuyor ve 150 puanda alamıyoruz)
    2.Havayi fişekleri çözemedim. (Bunlarıda ağacın altındaki saksıya koyup çakmakla ateşliyebiliyoruz yada yanan şömineye atabiliyoruz ama bunlarda Noel babayı kızdırmıyor)
    3.Bowling topunu çözemedim. (Bunla ilgili yapacak bişey bile bulamadım.)
    4.Televizyonu açabiliyoruz ama ordanda bişey anlamadım.

paylşım için saol

• aaa 150 puan yaptım eee televizyonun altındaki gazeteyi şomineye odunuda gazetenin üstüne atıp onu cakmakla yakıncada noel baba kızıyor
  • yaw yeni mi gördünüz bn konu başlatanın dediklerini yaptım 150 aldım ama tv ne işe yarıyor
    quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

aaa 150 puan yaptım eee televizyonun altındaki gazeteyi şomineye odunuda gazetenin üstüne atıp onu cakmakla yakıncada noel baba kızıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

aaa 150 puan yaptım eee televizyonun altındaki gazeteyi şomineye odunuda gazetenin üstüne atıp onu cakmakla yakıncada noel baba kızıyor

Hayır kızmıyor dikkat et aşşağıda Noel babanın kızgınlık kademesini gösteren bi çubuk var. şömineyi yakınca o yükselmiyor hatta benzin döksen bile yükselmiyor. (Hatta denemek için sadece şömineyi yakıp benzin döktüm ve oyunu kendi haline bıraktım ve 0 puan aldım. yani şöminenin bi zamanlaması yoksa ki bulamadım öle bi zamanlama kızdırma işine yaramıyor demektir.)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.