Şimdi Ara

NO TOUCH / i-LASİK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Ankara özel VENİVİDİ GÖZ hastalıkları merkezi KOCATEPE şubesinde göz hastalıkları uzmanı olarak çalışmaktayım. NO TOUCH LAZER ve İ-LASİK yöntemleri hakkında merak ettiklerinizi sorabilirsiniz🙋🏼‍♂️

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Veysel bey sizi forumda görmek güzel. Hayret kimse de soru sormamış. Ben lazer tedavisi öncesi yapılan muayenelerle ilgili süreç nasıl işliyor onu merak ediyorum. Kornea kalınlığı testi yapıldı ve yeterli denildi , no-touch için gözünüz uygun , olabilirsiniz denildiğini varsayalım.

    Lazer öncesi kaç çeşit test / muayene oluyor ? Bu cihazlardan toplanan veriler dijital olarak mı Schwind Amaris cihaza aktarılıyor? Amaris / Atos bu cihazlar ile ön muayene olmuyor değil mi? Wavefront'lu lazerde ayrı cihazlarla ön muayeneler yapılıyorsa bu muayene süreci makinayla lazerin uygulanmasından daha mı kritiktir ? Birde ölçümler birkaç kez mi yapılıyor , yani yanlış ölçüm payını ortadan nasıl kaldırıyorsunuz?

    Konu göz olunca insan haliyle korkuyor , iyice araştırıp öğrenmek istiyor hak verirsiniz  

  • İlasik sonrası göz kazası geçirmiştim kornea kesiği oluşan yer kalkmıştı tekrar ameliyat oldum ama eskisi gibi göremiyorum ne yapılması lazım ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.