Şimdi Ara

No Signal Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba öncelikle benım 1 haftaya kadar boyle bir sorunum yoktu son 1 haftadır olmaya başladı. Sorunum ise ekran kartımın çok ısınması ve monitorde oyun oynarken bır anda No signal hatası alıyorum. Ekran kartı çözümlerini aradım ve ekran kartımı fırınladım ve macun aldım ve sürdüm ama yine No signal hatası alıyorum acaba bunun bir çözümü var mı veya önerileriniz nelerdir ?

Ekran Kartım:GTX 560
    Monitorum ise Aoc

firinlanan kartlarin ömrü zaten kisa oluyor. gecici bir cözüm olsa dahi, artik ondan size hayir gelmez.
    Asus P9X79 Pro | 3930k + H90 | 4x4gb RipsjawZ 2133 cl10 | Msi gtx 1060 gaming x 6gb | 840 evo 250gb | 1tb wd black | 3tb wd green | Evga 750 G2 | Phanteks enthoo pro m || Asus Crosshair VI Hero | R7 1700 | 2x8gb FlareX 3200 cl14 | Inno3d gtx 770 4gb | 500gb 850 evo | 240gb Ocz Arc100 | Seasonic S12II 620w | CoolerMaster rc-690 || Asus Rampage Formula x48 | Q6600 @3.6ghz Scythe Mugen | 2x1gb + 2x2gb Dominator 1066 cl5 | Ati hd3870 Iceq Turbo 512mb | 1tb wd blue | FSP hyper 700w ||Asus B250G | i5 7500 | 2x8gb CL14 Corsair LPX 2400mhz | Asus gtx 560 ti 1gb | 850 Evo 250gb | Seasonic M12II 620w evo | Zalman R1 || 3TB WD Red WD30EFRX | Sharkoon SilentStorm Icewind 750w | Crucial MX500 250gb |
  • Monitörde No signal hatasının anlamı bilgisayarınızın monitörü kasadan sinyal alamıyor demektir.

Bilgisayar monitörünün kasadan sinyal alamamasının çeşitli sebepleri olabilir.

No signal hatasının sebepleri;

Bilgisayar kasası kapalı, monitör açıksa No signal hatası alırsınız.
    Bilgisayar kasası bir sebepten açılmıyor enerji gelmiyorsa No signal atası alırsınız.
    Kasa ile monitör arasındaki kablo yerinden çıkmışsa No signal hatası alırsınız.
    Kasa ile monitör arasındaki kabloda sorun varsa, pinler ezilmiş, kopma olmuşsa No signal hatası alırsınız.
    Ekran kartınız arızalandıysa No signal hatası alırsınız
    Ekran kartınız devre dışı bırakıldıysa No signal hatası alırsınız.
    Ayrıca eğer bilgisayarınız onboard yani tümleşik ekran kartına ayrıca ilave bir ekran kartına sahipse ve siz aktif olmayan ekran kartı çıkışına monitörü bağladıysanız No signal hatası alırsınız. Aktif olan ekran kartı bilgisayar BIOS'u üzerinden ayarlanabilir.

Bu bahsettiğim son adım bilgisayar modelleri arasında farklılık gösterebilir. No signal hatası temel olarak sinyal gitmeyen monitör hatasıdır ve hatayı gidermek için ekran kartı, kablo ikilisine odaklanmalısınız.

Sonuç olarak bu hata tamamen donanım kaynaklı bir hatadır. Sorun kasa ile monitör arasındaki kablo, ekran kartı, veya kasanın kendinden kaynaklanabilir.

• yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum ama 2 ekran kartı arasında çok kaldım acaba sizin düşünceleriniz ve önerileriniz nelerdir ?

Msi Geforce GTX 1060 3GB OC V1 GDDR5 192 bit Ekran kartı ?
    Msi Geforce GTX 1060 Gaming X 3GB GDDR5 192 bit ekran kartı ?

ikiside birbirine cok yakın acaba hangisi daha dogru olur ?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.