< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
"DisplayPort no signal" hatası, monitör ekranının sinyal alamadığını ve görüntü görüntülenmediğini belirtir. Bu sorun, ekran kartı, kablo veya monitör dahil olmak üzere çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir.
Ekran Kartı Sorunları:
Kablo Sorunları:
Monitör Sorunları:
Sorun Giderme Adımları:
Bu adımları uyguladıktan sonra "DisplayPort no signal" hatası devam ediyorsa, daha ileri düzeyde sorun giderme için bir teknik uzmana başvurulması gerekebilir.
|
Bende de Rx580 ile Asus Tuf Vg27wq modeli, 2. bir Samsung Chg70 bağlı. Bilgisayar çalışırken hiç sıkıntı yok. Ama ekranlar uyku moduna girince, Asus Tuf VG27WQ olan monitör uyanmıyor. Kapatıp açıyorum, display port sinyali yok diyor. Bilgisayarı baştan başlatınca sorun kalmıyor. (Bios pilini çıkarıp taktım, değişen birşey yok...) Çözüm bulabilecek var mı ? |
|
lg 32gn600 modeli aldım aynı sorun bende de var. pc uyku moduna girsin veya kapatayım. ve ya yeniden başlatayım. görüntü dp ile gelmiyor. power supply'nın kasanın arkasındaki güç açma kapadan gücü kesip 4 5 sn bekleyip öyle açıyorum pc'yi öyle geliyor görüntü. kablo değiştirdim. ekran kartı 3060 dp vers. 1.4.... 1.2 yapınca 144 hz'ye düşüyor. ya da 144hz hdmi olarak kullanınca care oluyor çok saçma gercekten. |
|