T

Teğmen
05 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 85 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaslar Merhaba,

Izmir buyuksehirhir belediyesinde Inciralti- Bostanli hattinda calisan bir tanidigimiz var, kendisi arabali vapurda Başçarkçı olarak çalısıyor, ve kadrolu olmadigini, aylik 7500 lira maas aldigini soyluyor, bu bize pek inandirici gelmedi. sizce maas normalmi, ve bu belediyede bu tip poziyonda calisanlara kadro verilmeme gibi bir durum varmidir?

Sorma nedenimi soyliyeyim de kimse yanlis anlamasin,

Kisaca konuyu ozetliyeyim, Kimsenin gunahina girmek istemedigimden bu sorunun cevabini ariyorum. Izmirde bi evimiz var ve kirada, kiraci yillar once 1500 liraya oturuyordu ve bu yil o cevredeki ayni buyuklukte binalarin aylik kiralari 7000 binden basliyor ve bizde dogal olarak 5000 bin lira civarina cekmeye calisiyoruz, fakat kendisi aylik 7500 lira kazandigini ve bu miktari odeyemeyecegini, duygusal bir sekilde iletti. Dogal olarak bize pek inandirici gelmedi. O yuzden sizce bu dedigi maasin dogruluk payi nedir?

Yardimlariniz icin simdiden tesekurler

Merhabalar arkdaslar,

Benim Aracim Audi a4 2013 model quattro 2.0 TFSI otomatik vites, oncellikle aracimda 1-2 sorun var,

1. arac normal vites gecislerinde hic bir sorunu yok, sadece, isiklar kirmizi oldugunda ben yavasca yavaslamaya basliyorum, tam durmadan 1 salise once arac normalde yag gibi hissetirmeden durmasi gerekirken, bi one geri atiyor sonra duruyor. hiz 0 iken yani dururken herhangi bir sorun yok sadece durmadan hemen once oluyor bu. Durmanin siddetine bagli olarak bu ileri geri atmanin siddetide degisiyor, neden oldugunu cozemedim hala.
  2. araci geri vitese takarkende, arac kendi ileri geri atiyor sonra geciyor geri vitese.

sizce bu sorunlar neden kaynaklaniyordur?

Merhaba arkdaslar,

1 yil once ender 3 v2 satin aldim, cidden ben mi yapamadim bilmiyorum ama, 1 kere baski alabildim duzgun birsekilde birdaha alamadim. BL touch satin aldim, onunla marlinnin firmware update lerini yaptim ugrastim surekli ama surekli hala baski alamiyorum duzgun, gittim cam yatak aldim onunlada alamiyorum, lutfen biri bana yardimci olabilirmi bu konuda?

Merhabalar,

Polonyaya 2012 yilinda gelmis olup, Varsova teknoloji universitesinden yaklasik 3 yil once mezun oldum. 3 yildirda Polonyada calismaktayim.

Polonyaya gelmek isteyen arkdaslarinin sorularini yanitlayabilirim

Gelmeyi kararlastiran arkdaslarada okula kayit, karsilama, kalicak yer ayarlama gibi konularda belirli bir komisyon karsiliginda yardimci olabilirim.
Oncelikle asagidaki teklif sadece Varsova da okumak isteyenler icin gecerlidir.
Neden bukadar yurtdisi egitim danismanligi varken, bana yazip benim size yardimci olmami dusunmek istersiniz ?

Yurtdisina gelmeyi kararlastiran arkdaslar genellikle yurtdisi egitim danismanlarina gidip oraile anlasip sirketlere en az komisyon olarak 1500 euro para veriyorlar, ve sirketin yaptigi tek sey benim sirasiyla dedigim gibi karsilama okula kayit, kalicak yurda yerlestirmme. Geri kalan hicbirseyi yapmiyorlar, zamaninda kendimde tecrube etmistim. Oturum karti basvurusu gibi ev tutmak yada bunun gibi benzeri seyleri karsilamiyorlar.
Okadar profesyonel gozuken sirketlerin burdaki baglantilari, dusundugunuz kadar profesyonel degil!
Ayrica onlarin aldigi kadar buyuk paralar bana odemiyeceksiniz

Sunuda belirtmek isterim Bana komisyon parasini havalimanindan indikten sonra yuzyuze olunca vericeksiniz,

Baslangicta okula kayit ucreti 300 euro (okuldan okula degisiyor) direk okulun adina kayitli bir hesap numarasina gonderiyorsunuz turkiyeden ve bende size vize evraklarini postaliyorum ve vizeyi alinca, paranin geri kalan kismi olan yillik ucretinden kayit ucretini cikartip geri kalan ucreti gene ayni hesaba gonderiliyor. Hicbirsekilde ben sizin paranizi alip elime gecmiyor, hersey legal olarak bu sekilde ilerliyor, Sonradan havalimanina inince siz ile anlastigimiz komisyon ucretini alip geri kalan islerinizi hallediyorum.

Egitim danismanlarinin yaptiklarida bukadar, baska yaptiklari ozelbirsey yok, bilginiz olsun, arastirabilirsiniz.
Merhaba arkadaslar,

Bilgisayarimi birbucuk yil once topladim sistemim
gigabyte gtx 1080
i5 8400 islemci
b360m anakart
500 gb ssd
16 GB, 2666MHz, CL16 RAM
monitor 1080p

sadece pubg ve fifa oynuyorum
ve pubg oynarken surekli GPU kullanimi dusuk ve CPU kullanimi asiri yuksek oluyor ve fps degerlerim genelde 90 da geziniyor fakat 30 sn de bir fps drop yasiyorum ve oyun anlik takiliyor ve bu surekli oluyor uzun zamnadir. Termal macunu degistirdim, islemci ve ekran karti isi degerleri 70 lerde, yani normal ve darbogaz yasamaktayim sanirim
Bir bilginiz varsa konu ile alakali lutfen yardimci olabilirmisiniz, sunu sunu degistirrsen sunu alirsan o sorunlari yasamassin gibisinden
Simdide tessekur ederim
Merhabalar oncelikle,

Yeni bir android multimedia cihazi aldim, cihazin baglanti semasindaki isimlerle benim aracimin baglanti semasinin isimlerinin bir cogu farkli

Benim aracimdaki radyonun bagllanti semasi,
Yeni Android multimedya cihaz aldim, baglayamiyorum

Yeni aldigim cihazin baglanti semasi
Yeni Android multimedya cihaz aldim, baglayamiyorum

Isimleri cok farkli baglayamiyorum, cihazi aracima, Aracim 2007 model Nissan Tiida, yurdisinda yasadigim icin, birine yaptirmakta sikinti cekiyorum, lutfen yardimci olabilirseniz cok sevinirim
Merhaba arkdaşlar,

daha 2 hafta once gigabyte ın 1080 3 fanlı model ekran kartını aldım, monitorume hdmi ile takılı ve arada sırada ekran kapanıp acılıyor ama o olmadan once ekranda boyle yatay karıncalanma tek sırahalinde cizgiler olusuyor. sizce bu kablodanmı kaynaklanıyor yoksa dojnaımsal sorunmu çok acıl fikirlerinizi soylersenız sevinirim cunku yarın son gun iade etmem için. eger sorun donanımsal ise iade edicem urunu.
Arkadaşlar merhaba

1080 palit ekran kartlı bir sistem topluyorum, monitor olarak su ikisinden birini alıcam sizce hangısını alayım
https://www.morele.net/monitor-aoc-ag352ucg-1211298/
https://www.morele.net/monitor-lg-34uc89g-b-1619381/

ayrıca işlemci olarak fazla butcem yok en fazla i5 8400 e param yetti ama ondan cok daha ucuza ryzen 5 serisi olan 1600, 1600x,ryzen 7 1700,1700x, 1800, 1800x var sizce ryzen işlemcilerden hangısı veya intel daha dahil bu monitorlerde en fazla fps yi alırım ve akışkanlık cok ıyı olur?
Arkadaşlar merhaba,

GTX 1080 li sistem topluyorum mumkuno ldugunca dıger parcalar mınımum fiyat performance max olacak su sekılde topladımama işlemciden emindeğilim yardımcı olursanız sevinirim

ekran kartı gtx 1080 aero 8b oc https://www.morele.net/karta-graficzna-msi-geforce-gtx-1080-aero-8gb-oc-gddr5x-256-bit-hdmi-dvi-3x-dp-box-gtx-1080-aero-8g-oc-922188/
------------------------------------------------
işlemci intel i5 8400 mu iyidir bu ekran kartına yoksa ryzen 5 serisi olan 2600-2400 mu
---------------------------------------------------------------------------------------------
monitor olarak bu ekran kartı ve işlemciye bu monitor gidermi - aoc-c32g1
https://www.x-kom.pl/p/435744-monitor-led-32-i-wiekszy-aoc-c32g1-curved-czarny.html
-----------------------------------------------------------------------------------

diğer parcalardada işlemciye gore yardımcı olabilirseniz cok sevinirim yarım alacam pc yi
arkdaşlar merhaba, yurtdısında polonyada yasıyorum, topladıgım sistem asagıdakı gibidir. Eger degistirmemi istediginiz parcalar varsa yazarsanız sevinirim.

1. Klawiatura przewodowa MSI Interceptor DS4100 Gaming szt. 1 149,00 121,14 149,00
2. Zasilacz do komputera be quiet! System Power 9 600W szt. 1 239,00 194,31 239,00
3. Pamiec RAM DDR4 ADATA 8GB 3000MHz XPG Z1 Red CL16 szt. 1 387,00 314,63 387,00
4. Obudowa do komputera Cooler Master MasterBox 5t (okno) szt. 1 389,00 316,26 389,00
5. Karta graficzna NVIDIA Gigabyte GeForce GTX 1060 G1 GAMING 3GB GDDR5 szt. 1 1 199,00 974,80 1 199,00
6. Plyta glówna Socket AM4 MSI B350M MORTAR (2xPCI-E DDR4 USB3.1/M.2) szt. 1 342,00 278,05 342,00
7. Procesor AMD Ryzen AMD Ryzen 5 2600 szt. 1 809,00 657,72 809,00
8. Dysk HDD Seagate 1TB 7200obr. 64MB BarraCuda szt. 1 179,00 145,53 179,00
9. Myszka przewodowa ASUS Cerberus Gaming Mouse (2500dpi, czarna)

Yabancı dilde yazdıgını bılıyorum ama modellerinden hangı parcanın ne oldugunu anlayabilirsiniz
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 143
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 3.783 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.