Şimdi Ara

no signal!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim pc nin ekranına gelen sinyal bazen birden kesiliyor.Oyunda oynasam internettede dolaşsam bu böyle, yani 6 kere falan oldu .Hemde yeni format attım .Acaba bişileri yanlışmı yükledim?

• Monitörün kasaya takılan ucu tam oturmuyordur. Çıkarıp düzgünce tak ve vidalarını iyice sık.
  • powersluppyyini degiştirmeni tavsiye ediyorum
  • oyun oynarken yapıyorsa muhtemelen ekran kartında problem var ısısını kontrol et..
  • ya ekran kartın ya işlemcin fazla ısınıyor
  • ekran kartının ısısını kontroletmek için program varmı?

EKrankartı neden ısınıor eskiden ıböle bi sorun yoktu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solomonn -- 15 Ağustos 2006; 13:03:28 >
  • kablolarda temassızlık olabılır kabloları kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazan -- 15 Ağustos 2006; 13:18:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yuguney

Monitörün kasaya takılan ucu tam oturmuyordur. Çıkarıp düzgünce tak ve vidalarını iyice sık.

• arkadaşım malak deilim kabloya baktım
  • Kabloya baksan bile kablo bozulmuş olabilir (monitöre bağlı olan tarafı), bu no signal mesajı çıkınca bilgisayardan ses gelmeye devam ediyor mu? Yoksa tamamen kilitleniyor mu?
  • Oyun oynarken yapıyorsa ekran kartı sorumlu olabilir. Görüntü tazeleme oranı ati kartlarda ayarlanmak zorunda. Aksi halde benzer sorunlar görülebiliyor.
    Ekran kartı yerinden oynamış da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GusFraba -- 15 Ağustos 2006; 20:33:32 >
  • ya adam oyun oynarken sorun yapıyo diyor siz kablo sorunlu diyorsunuz hangi mantığa göre ...bu ne kabloymuşki oyunlarda sorun yapıyo
    kardeşim bak bunun nedeni muhmtemelen ısıdır ekran kartı veya işlemci olabilir...hatta ram e kadar uzanır....nadirde dahi olsa power suplaydan kaynaklandığıda gözlenmiştir
  • bencede ısınma sorunu. ya walla bu sıcaklar imana yetti. çıkart kasanın kapağını rahatla kardeşim
  • quote:

Benim pc nin ekranına gelen sinyal bazen birden kesiliyor.Oyunda oynasam internettede dolaşsam bu böyle, yani 6 kere falan oldu .Hemde yeni format attım .Acaba bişileri yanlışmı yükledim?

korkmazmustafa sen bunu okumadın sanırım bak ne yazmıs adam orda sadece oyunlkarda yapmıyor o zaman ya ekran kartı fazla ısınıyordur yada kablonun görünmeyen bir kısmında icten bir temassızlık vardır baska bise olamaz yada ekran kartı hafif oynamıstır yerinden kolay gelsin....
  • Birden görüntü kesiliyor, ses kesilmiyor, işlemler yapmaya devam edebiliyorum(ekran olmadan), bilgisayarı kapatıp yeniden açtığımda ise bu sorundan hiç bir eser kalmamış.Bazen 30 dk bazen 15 dk sonra sinyal kesiliyor, bazende hiç sinyal kesilmiyor.PC ye format atmıştım.Daha önce bu sorun yoktu acaba formattan sonra bişileri yanlışmı yaptım.?
  • İşlem yapmaya devam edebiliyorsan o zaman sorun ekran kartından (ve ısıdan) değil, büyük ihtimalle kablo.
  • evet dostum zamannında açıklasaydın bunu en azından işlem yapabildiğini bende boyle konuşmazdın....sory
  • aynı sorun bende de oldu.kasadan mönütöre giden kablonda sorun olabilir,yada ekran kartın da sorun olabilir.Bende ki sorun kasadan mönütöre giden kabloda çıktı.
  • kablodan nasıl olur ki? hiçbirşey ellemeden kabloya dokunmadan res attığımda sorun düzeliyor.temassızlık varsa res atınca temasmı ediyo?
  • quote:

Orjinalden alıntı: solomonn

kablodan nasıl olur ki? hiçbirşey ellemeden kabloya dokunmadan res attığımda sorun düzeliyor.temassızlık varsa res atınca temasmı ediyo?

sorun %90 monıtorun tüpü ile alakalıdır tüpü azdır..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.