Selam ardakaşlar Başlıktanda anladığınız üzere ben Need For Speed Hot Pursuit 2 CD'siz oynamak istiyorum Donanım Haber'deki tüm aramalarıma rağmen malesef net bir açıklama getiren olmamış bu konuda , bazı fikirler söylenmiş ama işe yaramamış bendede yaramadı... denedim Arama motorlarıylada arattırdım bir çok site buldum ve bir çok dosya indirdim fakat hiç biri işime yaramadı Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim
Arkadaşlar burda crack sitelerinin adreslerinin verilmesi yasaktır. Bu konunun hala görmezden gelinmesine üzülüyorum. Böyle bir olucağını tahmin etmiştim ama bu kadar duyarsız olucağınızı tahmin etmemiştim. Bu mesajları arkadaşa özel mesaj olarak atsaydınız olmaz mıydı? İkinizinde mesajları bu yüzden silindi ve <b>zero01</b> mesajı arkadaşa özel mesaj olarak atıldı. Lütfen bir daha bu tür crack, serial, cd-key vs türünde illegal sitelerin adreslerini bir daha vermeyin ve beni bi daha sizi uyarmak zorunda bırakmayın....
Abi Birde virtal cd var onu yükle istediğin her oyunu cd siz oynayabilirsin tabii harddiskinin kuvvetli olması gerekiyor çünkü çok yer kaplıyor.
Phenone Sana mesajları yam olarak silmediğin için teşekkür ediyorum Fakat ben bu sitede yaniyim kayıdıma bakabilirsin fakat bu o kadarda kötü bir şey değilki yani en azında hile değil kimseye zarar vermek için kullanmıyoruz neyse uzatmayayım genede teşekkür ediyorum
Banada lazım hemde çok acil !!!
Valla dostum Phenone'nin dediğine göre burada bu tip şeyler yazmak yassakmış Sana özelden yazayım dedim ama özel mesaj nasıl atılıyor bulamadım bana İcq numaranı verirsen yazarım sana
burda özel mesaj atabilirsin ayrıca sağ üstteki members linkine tıklayıp açılan pencerede kişinin nikinin yanındaki pm ikinonuna tıklaman yeterli al sana direk link...