Bildirim
No bootable device -- insert boot disk and press any key sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Eğer Hdd'nizde kurtarılacak veriler yok ise windows dvd'si veya usb'si ile hdd'nize Windows kurulumu yapmayı deneyin.
%95 hdd sıkıntısı demelerinin nedeni, bilgisayarınızın açılışta başlatılabilir bir aygıt bulamaması yüzünden. Bu gibi durumlarda hdd'nin bozuk olma ihtimali yüksektir. Ama bazı sıkıntılardan bilgisayarınız dolayı kurulu olan Windowsu yada hdd'yi görmediği için bu tarz bir hata ile karşılaşırsınız.
Bu gibi durumlarda hdd'nin bozuk olmadığını düşünüyorsanız windowsun önemli dosyalarından bazı silindiği için hdd üzerinden işletim sistemi açılamıyordur. O yüzden yeni bir windows kurulumu tavsiye edilir.
Windows kurulumundan önce siz yine ne olur ne olmaz bios ayarlarını default yani varsayılan ayarlara getirip kaydedip çıkın ve hatanın düzelip düzelmediğine bakını.
Eğer diskinizde donanımsal bir hata varsa zaten windows kurulumu ortamında diskinizi göremeyecek veya kurulumu gerçekleştirirken hatalar alacaksınız. Varsa başka hdd'ye windows kurmayı deneyip bilgisayarınızın açlıp açılmadığına bakabilirsiniz.
Şimdilik kolay gelsin.
-
Hocam varsayilan ayarlara dondum no bootable device please restart system diyor hocam bi suru ders videosu vardi onlar gitti mi simdi :( yav aksam yoktu sikinti sabah actim windows baslatmasi uzun surdu win 8.1 ordan hdd ye uzandi sorun...gune kotu basladik kullandigim pc zaten kotu ama 4 yil cok iyi gitmişti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 13 Nisan 2018; 9:31:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Advanced olan yerdeki legacy olanı uefi yapın. Format uefi atılmış olabilir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hdd cikardim bios ta hdd nin olmadigi goruluyor yani pc hdd taniyor ama hdd ile ilgili sorun veriyor
Hocam uefi boot duruyordu hic karismadim oraya
hdd onyukleme ucmus format atmalisiniz kabloyuda degistirin ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X