Şimdi Ara

NMT veya NAS + PS3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sumvision MKV Enclosure bir millattan once kalmis NMT kullaniyordum son firmware upgrade deneyimimde cihazi sanirim cop ettim. (Zaten menu, hiz ve islev olarak memnun degildim)

Filmleri daha once PS3'den PC'ye kurdugum PS Media server araciligiyla izliyordum ancak 1080p'lerde randiman alamiyordum.

Sizce media+depolama icin hangisi daha mantikli? Media server destekli NAS mi yoksa tam donanimli bir NMT mi almali?

NOT: Amazon, Ebay fark etmiyor herhangi bir yerden alis veris yapabiliyorum onerilerinize acigim.

• bende qnap nas ve popcorn a 110 var. eskiden a110da harddisk vardı ve onun uzerinden izliyordum. sık sık donma yapıyordu ve cihazdan kurtulayım üst versiyon bir nmt alayım diyordum, ayrıca hard disk sesi de cabasıydı. sonra nas aldım ve nas üzerinden izlemeye başladım. 40gblik bluray ripler vs hepsi mukemmel çalışıyor.donma vs hiç birşey yok. a110la devam yani. ha menusu vs çok iyi değil belki ama sadece film izlediğim için yeterli geliyor.
    nas ile çop dediğiniz cihazı kullanmayı deneyin bi isterseniz belki iyi netice verebilir.
  • Bende Qnap kullanıcısıyım , fakat 3D bluray ve R160S Pro'yla 3D film seyretmek istediğimde takılmalar oluyor.
    Aslında en mantıklısı bir Qnap ve Media Player. Ama alacağınız media player network üzerinden medya oynatmada sıkıntı yaşatmayacak birşey olmalı.
  • Media player olarak elimdeki ps3'ü kullanmayı düşünüyorum ancak araya media server gireceği için çekincelerim var. Elimdeki aleti de ayağa kaldıramadım maalesef :) QNAP + PS3 deneyeceğim olmadı Gbit ethernetli bir media player alacağım artık. Teşekkürler.
  • Açılış ekranında kilitlenen playerım için firmware yeniden flashlama konusunda Sumvision'a mail gönderdim umarım yardımcı olurlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.