Şimdi Ara

NLP - Kişisel Gelişim kitap önerisi istiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitap okumaya yeni başlayan bi arkadaşım için kişisel gelişim kitap önerisi istiyorum..
    Okuduğu kitaplar
    S*ktir et - John C. Parkin
    Başucumdaki Müzik - Kürşat Başar bu biraz roman tarzı ama..

bu tarzda kitap önerebilirseniz arkadaşıma hediye kitap alacağım.

• doğan cüceloğlu'nun kitaplarını tavsiye ederim.akıcı bir dil var.okurken sıkılmıyorsunuz..

ayrıca bütün kişisel gelişim kitapları aynı şeyleri yazar.
    "kendine güven.kendinle barışık ol.hiçbirşey için üzülmeye değmez.senin senden başkası mutsuz edemez." v.s.

hep aynı şeyler..bende zamanında çok okumuştum bu kitaplardan..okurken gaza geliyorsunuz asarım,keserim,dünyanın bir numarasıyım falan diye.. ama kitap bittikten sonra aynı eski hayatınıza geri dönüyorsunuz.kısacası hepsi boş bence.. roman,hikaye,tarih falan okumak daha iyi.en azından genel kültürünüz artar,hayata değişik bir pencereden bakarsınız..
  • Hediye alacaktım zaten, bende bi' kaç kitaba baktıktan sonra aynı şeyleri düşündüm, kız olduğu için gittim canan tan ' ın bi' kitabını aldım sever umarım:)
  • Almışsın ama bende Tavuk suyuna çorba - Alaaddin faktörünü tavsiye ederim...
  • nlp e- kitap indirNLP e- KİTAP İNDİR
  • hocam nlpnin 3 kitabını sanırsam vatan gazetesinden almıştım kuponla. hızlı okuma lider ol hayatta kazan gibiydi isimleri pek bir içerikleri yok 100 sayfanın 80i bu kitap bitince süper olacaksınız seminerlere gelin cart curt 20 sayfasıda testti. birtek hızlı okuma şeysinde elle tutu bilgiler vardı. benim size önerim budizm kitaplarına yönelin. özellikle zen budizmi. paramahansa yogananda - bir yoginin otobiyografisi güzel olur hatta pek kişisel gelişim sayılmasada siddharta çok değerli bir kitaptır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MATLAB İçin Kitap Tavsiyesi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.