Şimdi Ara

NKolay Extra restoran %20 iade (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
227
Cevap
27
Favori
21.661
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün Migros yemek yaptım gelmedi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yüzde 10 SADECE VE SADECE N Kolay kampanyalarına ek (Passo, Tıkla Gelsin vs) EXTRALI olursanız geliyor. Yüzde 20 yemek bu ay EXTRAYA ÖZEL yapıldı. Yüzde 10 ek iade gelmesi için KAYNAK harcamanız yok GELMEZ/GELMEYECEK.https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160504678

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 20 Ocak 2025; 15:41:58 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • feedyourhead. F kullanıcısına yanıt
    Hocam migros yemekten 440 alisverise 15 tl geldi neyin 15 tlsi acaba😂

• Arkadasta ay boyunca en fazla 100 tl mi kazanabiliriz yoksa tek alisverislik mi 100 tl

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    Toplam 100 tl. Parça parça alışveriş olur

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    100 TLnin kalanıdır muhtemelen. Ne kadar iade hakkı kaldığını bilmeden sipariş vermiştim 5 küsur lira geldi.

• Restorant ta gecerli Kampanya isini sevmiyorum hep katakulliye geliniyor. Antalya da belediyenin yerinde yemek yeyince bile alakasi olmayan post cihazi cikti 2,5 bin tl lik bosa gitti. Baska bakiye yukledigim kart vardi onunla cektirseydim daha iyiydi en azindan kullanilmis olurdu. Sonra bugunde mesela kafeyfi yemek vs yedik 500tl tuttu nkolay yapacaktim dedim simdi post cihazi baska yerdir dedim cektirmedim. %20 iyi oran ama riske degmez. Fiste kafe falan yaziyor ama mcc kodu vs yazmiyor. Bu kampanyayi ben ancak hic bir kampanyam yoksa kullanirim. Nays ta daha daha dan gelen param vardi sadece qr da kullanmalik onu kullandim kafam rahat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 21 Ocak 2025; 21:4:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt

Yemeksepeti için kullanıyorum ben. Hiç POS derdi yok, her şeye indirim yapıyor. Üzerine kupon da olunca pahalı restoran fiyatlarından da etkilenmiyoruz.

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

Bu buaralar migros yemege sardim bayagida siparis verdim. Orada da gecerliymis sanirim. Ama iste boyle oluncada diger yuklemeden kazandigim bakiyeleri kullanamiyorum. Diger kartlarda cekilemeyen bakiye durup bunu kullanincada pek iyi olmuyor. Kazanc olarak daha fazla kazanilsa bile diger yuklemeler bir sekilde eritmek gerekiyor o yüzden

Evet, orada da geçiyordu en son. Diğer yandan, Yemeksepeti’den su da sipariş edebiliyorsunuz. Şu anda hatta 75 lira indirim var.

Diğer kartlardaki çekilemeyen bakiyeyi N Kolay’a yüklemenize izin vermiyor mu? Birkaç şirket dışında hepsi izin veriyordu.

Eskiden hepsipay deki bakiyeyi yukleyip cekiyordum sonradan kafasina göre cekmesende komple yuklemeye izin vermiyordu

Naystaki daha daha bakiyem sadece qr odeme de gecerli baska sekilde geçmiyor

Ist.karttaki cekilemeyen bakiye yi de nkolay a yuklemedim sebebi yaz ayinda fatura odeyecektim sacma sekilde farkli gun ve saatte bile denesem faturayi odememisti en azindan bakiye ist.kartta olunca oduyor o yüzden riske atmamak için nkolay a pek yuklemiyorum

• Nkolay karta kk ile yüklemeye komisyon gelmiş

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Banka kartıyla yüklemeye de komisyon almaya başlamış. En büyük avantajını kaybetmiş oldu. Kalite iyiye gideceğine kötüleşiyor.  

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Nkolay karta kk ile yüklemeye komisyon gelmiş
    Ne kadar komisyon alıyor?

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    %3.5

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    artık nkolay da bitti avantajı vs kalmadı.

Aynen dediğiniz gibi bu kampanya lar denk gelirse kullanılır ben bakıyorum yemek 1000 TL tuttu dışarıda parolaparadan çekiyorum o bittiyse tamiden o bittiyse ziraat kredi kartindan yoksa n kolaydan hiçbiri yoksa nays QR ödemeye %5 veriyor onu alıyorum kaçmıyor ama bazen kıytırık biryerden geliyor iade ama restaurantlar zincirinden gelmiyor iste

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yrs123 -- 22 Ocak 2025; 23:43:11 >
  • ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Bütün uygalamalara ibandan havale kullandığım için beni etkilenmez ama bu uygulamalar i kullanırken de bu komisyon ücreti verilmezse gerekirse uygulama silinir

• Restoranda %20 iade için yükleme yapıyordum sadece. O an başka alternatif yoksa %3,5 komisyonla bile yine kârlı olacağı için tek seferlik yükleme yaparım belki. Zaten yüklenen para çekilemiyorken neden komisyon gelir ki? Banka kartındaki takas komisyonu %0,68 iken ona da kredi kartıyla aynı oranı almaları ayrı bir rezillik.

aynen yüklenen para çekilemiyorsa neden komisyon gelir onuda bende cozemedim. Muhtemelen yolun sonuna geliyor nkolay. İşten cıkarmalar da başlamış. Küçülüyorlar. Full zarar yazmışlardır.

yakında hb de komisyon alır yine biz eski zamanlara döneriz. Cüzdanlar hepsi çöp olacak gibime geliyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.