Şimdi Ara

NİYEMİ ROCK DİNLEMİYORUM (bilmek isteyenler için) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
6.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: .Mirliva.

Alayı yalan bunların...

Gidin bi Kazım Koyuncu dinleyinde müzik nedir görün.

Haklısın be üstad rahmetlinin yeri dolmaz.

Bu adreste Kazım Koyuncunun gidiyorum adlı parçası var, bahsettiğiniz birçok müzik size bu duyguları yaşatamaz.

http://www.youtube.com/watch?v=My2LvqSKo_o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi POWER64 -- 12 Ocak 2008; 4:04:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: POWER64

quote:

Alayı yalan bunların...

Bu adreste Kazım Koyuncunun gidiyorum adlı parçası var, bahsettiğiniz birçok müzik size bu duyguları yaşatamaz.

Müzik tamamiyle zevk meselesidir. Sana hiç birşey hissettirmeyen bana çok şey hissettirebilir. Ya da bana hiçbirşey hissettirmeyen sana çok şey hissettirebilir. Ya da bir diğeri her ikimize birden binlerce anlam ifade edebilir. Müzik sanattır. Hakkıyla yapılan, emek harcanan bir eyleme "Alayı yalan bunların..." gibi bir iftira emeğe saygısızlık olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

quote:

quote:

Alayı yalan bunların...

Müzik tamamiyle zevk meselesidir. Sana hiç birşey hissettirmeyen bana çok şey hissettirebilir. Ya da bana hiçbirşey hissettirmeyen sana çok şey hissettirebilir. Ya da bir diğeri her ikimize birden binlerce anlam ifade edebilir. Müzik sanattır. Hakkıyla yapılan, emek harcanan bir eyleme "Alayı yalan bunların..." gibi bir iftira emeğe saygısızlık olur.

Alayı yalan diye bir söz etmedim. Ayrıca şu anda gençlerin dinlediği müziklerin birçoğu duygu ve gerçek anlamda sanattan yoksundur. Zevkler tabi tartışılmaz ama dünyada bir şeyin değer kazanması için sanatsal ve duygusal bir değernin olması gerekir...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Criminal Origin

quote:

Alayı yalan diye bir söz etmedim. Ayrıca şu anda gençlerin dinlediği müziklerin birçoğu duygu ve gerçek anlamda sanattan yoksundur. Zevkler tabi tartışılmaz ama dünyada bir şeyin değer kazanması için sanatsal ve duygusal bir değernin olması gerekir...

Alıntı yaptığın arkadaşaydı o lafım
    Evet haklısın piyasa da mankenlikten dönme şarkıcı geçinen hatta kendini sanatçı zanneden karakterler var. Ama benim yorumum bu gibi insanları kapsamıyordu. Çünkü o insanların yaptıklarını, müziği gerçekten seven biri olarak sanat/müzik olarak adlandırmam mümkün değil.

• mesela rock+rap birazda tekno karışımı linkin park var 3ü 1arada tavsiye ederim

bende disco-europop(pop müzik değil disconun devamıdır)/eurobeat-trance-slow rock dinlerim

techno çok sonradan doğmuş bir daldır dinleyen dinler benim hoşuma o kadarda gitmiyor

senin dinlediğin benim hoşuma gitmez benim dinlediğim senin hoşuna gitmez

ama disco müzik tarzı ile ilgilenenlerin italo-disco tarzını dinlemesini tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 12 Ocak 2008; 4:58:07 >
  • konu hangi türün daha fazla emekle yapıldığına gelmiş resmen.bi müziğin iyi olup olmadığı emeğin çokluluğu ilemi belli oluyor yoksa kişiye göremi.az uğraşılan bi müzik kulağa hoş gelemezmi.zewk meselesi bunlar ya.biri anlamlı şarkı ister biri anlam önemsemez eğlenmek dans etmek için şarkı ister.istiklal marsını çalabilmekle de müziğin güzelliğini kesnlestrmez.isterse 1 milyon aletle 1 milyon kişi terinin son dalmasına kadar debelenerek çalsın rock müziği sewmem ben mesela göreceli bunlar ama saygı duyarm rock ta dinlenir mi ya demem
    bu arada techno ya uğurasılmayan bişi demek istemedm warsayım yaptım sövmeyn arkdslar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rascasse* -- 12 Ocak 2008; 5:49:20 >
  • Abi rock da dinleyeceksin, techno da dinleyeceksin, klasik müzikte dinleyeceksin vs vs. Bunlarinsanların farklı duygularına hitap ederler. Ama ıptıs ıptıs da bir yere kadar. Rock daha uzun soluklu gibi geliyor bana.

• sn tekno dinle takıl sen

Guzellerın kralıcesı karsınızda
    http://www.youtube.com/watch?v=xvHSrlaXht4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkroad_Archer -- 12 Ocak 2008; 11:24:22 >

Orjinalden alıntı: nicer

Amacım sidik yarıştırmak değildi. Senin gazoz kapağı olarak koyduğun şeyin aslında ne kadar saçma olduğunu gösterdim sana.
    Çünkü Rock müzikte bulunan alınterini, emeği görmezden gelmiştin.

Bu arada belirteyim, benim için öncelikli müzik türü ROCK ama arabesk, fantezi ve oyun havası dışında ki tüm müzik türlerini dinlerim.
    Arkadaşlarımla alışveriş merkezine girdiğimizde içeride çalan elektronik müzik ile dans eden bir kişiliğim. Öyle söyleyeyim.

Şimdi o biraz önceki kapağı sana neden iade etmeye çalıştığımı anlamışsındır umarım. İçinde nota olmayan seslere müzik değil belki şarkı denebilir ancak.
    Müzik için zaten emek harcamak gerekir.

Orjinalden alıntı: MaviAteş

quote:

Orjinalden alıntı: nicer

Amacım sidik yarıştırmak değildi. Senin gazoz kapağı olarak koyduğun şeyin aslında ne kadar saçma olduğunu gösterdim sana.
    Çünkü Rock müzikte bulunan alınterini, emeği görmezden gelmiştin.

Bu arada belirteyim, benim için öncelikli müzik türü ROCK ama arabesk, fantezi ve oyun havası dışında ki tüm müzik türlerini dinlerim.
    Arkadaşlarımla alışveriş merkezine girdiğimizde içeride çalan elektronik müzik ile dans eden bir kişiliğim. Öyle söyleyeyim.

Şimdi o biraz önceki kapağı sana neden iade etmeye çalıştığımı anlamışsındır umarım. İçinde nota olmayan seslere müzik değil belki şarkı denebilir ancak.
    Müzik için zaten emek harcamak gerekir.

Daha birsey demiyorum neden **dik torbalarım agırdı Sen technoda emek yok dıyorsun hala anlatamıyorum ben rockta emek yok demedım ayrıca o kapagın nereye gıttıgınıde yanlıs anlamssın o kapak rocka degıl senın gosretdıgın pc ıcındı tekrar dıyorum rockcılar ayrıı bız ayrııı ..

/!\___DİKKAT GÖMEBİLİRİM___/!\

İmzam El Yapımıdır Çalmayınız.
    eski nick:nicer

• nnoluuoozz bakalım
    Rock mı? Techno mu?(7-0 Rock çıların Üstünlüğü var)
    konu aldı başını götürüyor
    Rock(metal,punk vs.) 61% (86)
    Techno 38% (54)
    donanımhaber forum
    Rock Mekan(4ever){Muhabbet Sohpet} » Sayfa 1 - 17
    http://forum.donanimhaber.com/m_20297806/tm.htm

• ROCKLA HİÇBİRŞEY YARIŞAMAZ ROCK YAŞAMDIR HAYATTIR GERÇEKTEN

eva lp kornmuş tıs fıs bunlar led zeppelin pink floyd deep purple metallica iron maiden quenn rolling stones beatles rainbow bunların bi tane baş arıtan şarkısını bulun bana

• kulağımda kulaklıkla tekno ortamlarına akmak istiyorum hem müzik iyi olur hemde ortam
    Efendiler, sırası gelmişken, aziz milletime şunu tavsiye ederim ki, bağrında yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki, vicdanındaki öz cevheri çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an geri kalmasın!
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Bu memleket tarihte Türk'tü, o halde Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

• knka bnce böle bişe demiorum bnde rockçıyım ama yani böle şey görmedim ordaki rockçıların dışında onlardan süper rockçılar var bide rock konserleri böle deildir vede sırs en iğrenç rock fotoğraflarını koymuşun ama snin müzik resimlerini en güsel resimleri koymussun snce bu konuyu bi rockçı açsa napardı çok samimi soruyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 12 Ocak 2008; 18:36:03 >
    önemli olan felsefeyi kavramak müziği ruhunda hissetmekdir
    bizlerin gösterişle ışıklara , sahnelere ihtiyacımız yok , soundlarımız yeter
    Bizim Adamlarımız
     NİYEMİ ROCK DİNLEMİYORUM (bilmek isteyenler için)

Sizin Adamlarınız

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.